Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Pa a sem jst čist užagana …

Pa a sem jst čist užagana …

dobro boš pa psa ven peljala na tri urni sprehod, spucala vse fuge v bajti z zobno ščetko, travo na vrtu s škarjicami za nohte porezala, da bo vsa enako visoka…..bo dovolj??? ;))))))))

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ I`m not about to lose my freedom over no female!!! Happy Valentine`s Day...now get in there and make my diner bitch!!!

:)))))) A … se mi je zdelo ja, da je to tvoje maslo … :)))))))))

Čisto tebi podobno … :))))))))))

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

Ha, ha, ha…….lumpa……………..:)))))))))))))

No … psička bom peljala ven, na kak travnik, ki ima seveda kako slaščičarno v bližini in se bom tri ure sladkala s sladoledom, raznimi pecivi in še marsičem … za fuge v bajti hvalabogu obstaja Cilit in je vse tik tak očiščeno … Za travco na vrtu pa … si bom že od soseda sposodila tisto extra fino kosilnico … in če mu dvakrat pomigam z ritko se bo še priponudil, da on pokosi vrt, medtem ko se bom jaz sončila v bližini … seveda … zgoraj brez … :))))))))))

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

ne moreš. Je unikat. Sem ga sama slikala….:-)))))))))

Neee, lep koledarček je, tak stenski…..:-)))

:)))))))))))))))))))))))))) Hormončki hormončki … :)))))))))) …

Lp, Bgv

kaj a si mojo dobila hehehehehe

/

Ehm … kje že ti delaš … :)))))))))))))) … bi prišla enkrat te dni (še pred koncem meseca) malo na obisk … :))))))))))))))))))))))

lp, Bgv

če se boš danes sončla zgoraj brez lahko dobiš zmrzline 8 stopnje….ti ne priporočam tega :)))))

ja kaj bi pa ti rada mela?????

ste zenske zahtevne ://

:))))

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ I`m not about to lose my freedom over no female!!! Happy Valentine`s Day...now get in there and make my diner bitch!!!

:)))))))))))))))))))))

NA TVOJO ŠE ČAKAM!!!!!!!!!!!!!!!!!

lp, Bgv

:))))))))) ja ja prihaja hehehe

pa una tud od tatooja

/

Uh .. verjemi, da če bi bila ob ebi, bi postala takoj vroča … :)))) ;))))

He he he … cmoka srce … :-***

lp, Bgv

Ti le pridi, ti ne bo žal…. mam tudi enih par resničnih takih…..
Ej, ravno včeraj sem tukaj spodaj srečala enega iz “tvojga farajna”… bil je takoooooo…….

….. bljak, da sem se vprašala, od kod tebi ideja, da med motoristi ni nobenega grdega….. skoraj me je “fršlok”….. če ga bi srečala v mraku, bi mislila, da je sam zlodej…..

samo pri nas več ne kurimo…mislim da bi kar ostala na sobni temperaturi :))))))

:*

Prihaja? KJe … kdaj … Sem že vsa ta trnjih .. :)))))))

Lp, Bgv

:))))))))))))))))))) Sobna temperatura okrog 40°C? :))))

Lp, Bgv

hahahahahaha a je se ni al kaj hhahahahaha

ja dej melj napis ti poslje m tatoo

/

:))))))))))))) O bogi človek … :)))))))))))) Pa kaj je bil eden od tistih motoristov z 50 m brade, pa strgan … umazan … smrdljiv? :)))))))))))))))))

No … izjema potrjuje pravilo, a ne? :))))))))))))))

Lp, Bgv

Saj ga imam v profilu …

[email protected]

Lp, Bgv

ti si nora…pol bi se pa jaz mogo slečt ;))))

odpade :)))))

HEHEHEHE ZDEJ SI POGLEJ UMATNIJO :))))))))

/

bila tako dolga, je pa nadomeščala tisto izgubo z vrha glave…..:-)))

Ehm .. že hitim proti Mariboru … da ti segrejem tvojo sbico na 40°C :)))))))))

Lp, Bgv

:)))))))))))))))))))))))))))))) He he … ohjoj … :)))))))))))))))) … ta je dobra … :)))))))))))))))

Lp, Bgv

?????

Lp, Bgv

New Report

Close