Pa a sem jst čist užagana …
dobro boš pa psa ven peljala na tri urni sprehod, spucala vse fuge v bajti z zobno ščetko, travo na vrtu s škarjicami za nohte porezala, da bo vsa enako visoka…..bo dovolj??? ;))))))))
No … psička bom peljala ven, na kak travnik, ki ima seveda kako slaščičarno v bližini in se bom tri ure sladkala s sladoledom, raznimi pecivi in še marsičem … za fuge v bajti hvalabogu obstaja Cilit in je vse tik tak očiščeno … Za travco na vrtu pa … si bom že od soseda sposodila tisto extra fino kosilnico … in če mu dvakrat pomigam z ritko se bo še priponudil, da on pokosi vrt, medtem ko se bom jaz sončila v bližini … seveda … zgoraj brez … :))))))))))
Lp, Bgv
če se boš danes sončla zgoraj brez lahko dobiš zmrzline 8 stopnje….ti ne priporočam tega :)))))
ja kaj bi pa ti rada mela?????
ste zenske zahtevne ://
:))))
Ti le pridi, ti ne bo žal…. mam tudi enih par resničnih takih…..
Ej, ravno včeraj sem tukaj spodaj srečala enega iz “tvojga farajna”… bil je takoooooo…….
….. bljak, da sem se vprašala, od kod tebi ideja, da med motoristi ni nobenega grdega….. skoraj me je “fršlok”….. če ga bi srečala v mraku, bi mislila, da je sam zlodej…..
:))))))))))))) O bogi človek … :)))))))))))) Pa kaj je bil eden od tistih motoristov z 50 m brade, pa strgan … umazan … smrdljiv? :)))))))))))))))))
No … izjema potrjuje pravilo, a ne? :))))))))))))))
Lp, Bgv