Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek PA DEJ SONČEK NO….

PA DEJ SONČEK NO….

Ojla…….A mi boš že končno povedala kam greš na morje??? Ko me pa tako firbec matra………..CMOKA

jaz pa vem…pa ne povem!Hihihihihihi!
;-)))
Sp

Hrvaška…zvezdica saj bom no…dovoli da diham..mam tako guzvo no…

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

ti bodi pa samo tiho…si hujsi kot kaka baba, vse zbobnas…tiho…če ne bo hudič!!! Naj bo tale forum za zabavo in ne neko flavzarsko sranje…;))

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Napišem samo enkrat: Ko bom imel namen res vse zbobnati,bom za to imel res tehten razlog….trenutno ga nimam še.
😉
Sp

ne pozabi…da bo potem to obojestransko…ampak jaz se ne bom spuščala tako nizko kot ti…in zato uporabljala forum…hvala..spet dokazuješ kako dober prijatelj si…hvala!

Imela sta boben in laaaaaajnooo
in žvercika z njima je b’laaaa…….

Nehajta, nehajta, na kosilo rajši pojdita in popihajta juhico, saj se še nobena ni pojedla tako vročaaaaaaa….
Cmoka. Pa en hladen tuš obema.
Time-out.

Žverčka…moja…cmoka…grem kuhat ja…ihaaaaa

Da ne bo prevroče ratalo…..:-)))))))))

Cmoka na lička.

Glih ta pravo je bilo….kosilo!
Žverči….saj se lahko tudi bolj pogosto oglasiš…tudi kot krotilec!
;-)))
Sp

Jep, jaz tudi iti papcat…

Dober tek!
🙂
Sp

Hvalaaaa :))

mediiiii…cmokija…moj-moj!

Cmokica :*

Da ne bom še o tebi kaj grdega povedala….:-)))))))

Kar daj…saj ta forum je tudi za to!
BMK!
;-)))
Sp

Dolga lajtnga…. hmmmmm…

Bodi
Moja
Kmalu…

A je to to?!
:-)))))))))))

Ne,bolj grobo: Boli me k!
Za vse skupaj…in ne več počasi….ampak pospešeno!
Cmoka!
Sp

Najbrž trpiš hude bolečine…

Kar v kislo mleko ga namoči…..

cmoko…na cmoko…te imam rada, tko da ves in pika!!! Pazi nase…!!!

Ma škoda je mleka za to, naj ga raje Franci spije…mleko mislim…hiihhi;)) TO mi deli Sp…totototototo,ihahahahahahah, naj te boli @!#$ za vse…bo potem vse lažje in lepše…hiihih;))

A bo tirolski jogurt v redu?
😉
Sp

V najslabšem primeru boš naredil skuto…

(če te matra poleg bolečin še vročina)…:-))))

hihihihihi

New Report

Close