Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Pa dober…

Pa dober…

Jaz sem u teh treh urah prezivela vihar, nevihte, strele, grmljenje…ma ni da ni blo…tukaj pa se vedno tema…jezna sem gggggrrrrrrrrrr! Vsaj moja kamerata bi bla tukaj…kje ste vsi?????

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

No, eni se odpravljamo (friends se začenjajo). Malo poskusit zaspat… Pa nevihte pri nas (še) ni bilo – je še zmeraj “jasno” nebo – “nege deža” :).

_____________________________________________________________________ All I want is less to do, more time to do it, and higher pay for not getting it done.

Aja: SonceK lepo pančaj. Pa da se ti kamerada čimprej vrneta ;). Lahko noč.

_____________________________________________________________________ All I want is less to do, more time to do it, and higher pay for not getting it done.

Jst pa en lep večer z mojimi ščinkovci……….

lepo sanjajte vsi……………………………………

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

Tebe?

Miši..lepo ninaj tudi ti..pa saj si lahko tudi ti moja kameradka…tko!

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

hvala enako…poljubcek

Opa?!

TEBE!

Boš vsaki to napisal..???

Zakaj pa ne…sej veš, da mi je vščeč sanjat….Samo…

Okej..pa sanjaj…samo o…

Prišli smo!

Ja in jaz odhajam ninat…lepo ninaj, lepe sanje!

Dej dokončaj … željo(?)

Ne še…bomo rajš en trojček udarli….A?

Jebat ga!Če hoče človek spat,pa naj spi!
Mi smo tu,da živimo in doživimo,izživimo ta nocojšnji super dan!
bilo je super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:-)))))))))

Mah…babe…Lih ko je fajhtno švrk….Pa jih ni več….Porko XXX

Tako je bilo,je in bo!
Zato jih je treba jebat!Da vedo ,kdo je gospodar!
😉

To mi diši že po SM!!!???? A ti to redno prakticiraš?….Da te toja ne pretepe slučajno, pol pa bomo jutri zjutro ob pol osmih poslušali: V Severnoprimorskem kraju našli pretepenega moškega privezanega k dreesu. Za razjasnitev okoliščin dogodka prosimo vse, ki karkoli vedo……..

Ja sanjaj…

Ne seri…jaz sem sama svoj gospodar…to bi pa že lahko vedel!

Ti, ki znaš odpirat tako dobre poste…Dej mi eno idejo za sanjat….

Kje smo že uni dan ostali…Neki okoli neke tvoje …Kaj je že blo…se ne morem spomnit…

Ne!!!!!!!!!!!
Moja bo samo šla,če bi se ji tako zazdelo!
Brez mučenja in ostale navlake!

New Report

Close