Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Pa dober…

Pa dober…

Zapri očke..in si predstavljal…aha..njo..ki je tko omamno dišeča…zapeljiva..ki samo čaka…aha…

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Tralalalalala..

To mi deli…še malo pa bom zaspal….Sam tipkat bom pa še zmeri mogu…

Ej..če boš pa ninal..potem pa lahko noč;))!

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Bom ninal z odprtimi očmi….Sej se da tudi tako….

Ti si žaba!In žabe se preobražajo(preobrazujejo?).
Gospodar si pa samo do tiste točke,ko na svetu živiš sama!
In ti to nisi!
Cmoka!

Pa bodo spet pisali,kako se SončeK in Sp špikata!

SončeK in Sp se špikata!

:-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Te ne bom matrala…kar ninaj,hahaah

Kot sem napisal: SončeK in Sp se špikata!

Sej si ti ukazal….MAdona, danes se te prou bojim…

Ma se ne bom..ker nimam volje za spetir…

Glih si me predramla, zej pa me podiš spat….Nisva se tko zmenla….

Dragi moj..pa se zmeniva tako, pa ti mene predrmaj..pa jaz tebe drugic, ko se vrnem iz morcka..no daj cartaj me, da vidim ce znas..zakaj bi samo jaz cartala…aha;))?!

Brez tega ne gre…to bo za vedno ostalo tako..sva pac prijatelja za vedno…aneda SP…žabica sem..in to ostajam…aha;))!

Pej smo tm….A jst da te bom crtal….Bo že boljš, da bi ti imela tu eno generalko pred morjem…Zato, bi blo bolš, da bi me kar ti pocrtala, ker sm taki pocrtek….

Sej nisem reku, da nista prijatelja….Sm napisal, da se SončeK in Sp špikata!

Sej ve, da sta prijatelja, vedno mislita en na druzga, se ……Sej bi lahko še kej bla….

Okej vidis..kaksen si..jaz vas cartam non stop…ko pa potrebujem sama cartanje, ga ni…pejva midva ninat…se bom jaz cartala sama..okej..lepo ninaj, lepe sanje..!

Ne seri…sva ..in ostajava…pa si misli kar hoces,haha!

No prou pole….Če ti tko hočeš…..
Lahko noč in lepo spančkaj….

Se pa hitro vdas..kaksen moski pa si,))?!

NE!

Včasih ugodim tudi ženskim željam….Tko, da ne boš rekla….

Jade..jade..slab izgovor,ker se ti ne ljubi mal cartat…

Čaki…ti si rekla, da bo boljše, če greš ninat….

Sej vem, da sta frenda…

Pippo!
Ker smo bili pač prvi tukaj,smo si nekaj vlog razdelili.in žabica je resnično moja za vedno…a se bere glupo,kaj?

Ja, in mi “tamali” smo kot ježki….Pol pa lisico iz brloga spravmo…

Prispodoba….

New Report

Close