Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Pa dobro za božjo voljo

Pa dobro za božjo voljo

Brskam in surfam po netu in nikjer ne dobim sledečega..Bemti…Rada bi kupila jogi za otroški pograd..in seveda pisalno mizo ( več predalov) za mojo taveliko…Pa nikjer ni ustreznih info…..Sej vem sem mal komot a rada bi naročila al pa iz fotelja vidla,kam naj grem po te dve stvari….Klikam od lesnine,do raznih rutarjev,pa meblov pa kaj vem kaj še…Nikjer nobene ponudbe oz.slikce da bi se za stvar ogrela…Pa to sploh obstaja al ne?
Rabim ceno,sliko kapiš?

kapiš!

Nisi napisala kakšno velikost jogija rabiš (mi še nismo do šole prišli, hehe)
,

za pisalno mizo ti pa priporočam, da se kar “po nogah” odpraviš v štacune, ki si jih omenila, ker boš tam še največ videla. Kakšne barve so pa omare? Moraš gledat, da se barve ne bodo teple, saj veš.

* * Mi štirje smo najlepši par :)))))))))

zlata si LILIKA!!…LUbija……cmookkkk

to se pravi,da bomo jogi le lahko nabavli…..

glede mizic..ja natur les….pa velik predalov…do sedaj je še nisem nikjer zasledila…sam za računalnike jih majo…
Hvala za pomoč…)))

Najlepše je kupit kaj iz domačega naslonjača, a? Se strinjam, hehehe

aham….jest to zelo rada…
prvo pmanjkanje časa,drugič dva vampka s seboj vlečt..hehe bi več skode nardila kot pa….zato najraje…

Upam,da boš kupila kiklce…)) heheheheh

A si to “začarala”?????

hehe ne začarala sta vidva,jest sam vidim eno sladko punčko!:)…

Perlica….a ti si tud mal šlogarce???:)))

The best in life is free

O, ja. In to velika. Je točno napovedala našega prvega gangsterja :))) pa še kaj drugega :))

hm……………..pol pa bom morala njo povprašat….ko bomo drugega čakali:)))) hi, hi, hi…

A spomladi bo pri vas srečen dogodek al kako?

The best in life is free

Jap.

New Report

Close