Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Pa DOVOLJ je bilo!

Pa DOVOLJ je bilo!

Dovolj je bilo šminke in napravljanja.

Sem sprejela odločitev, da ne bom več uporabljala ličil, umetnih nohtov….visoke pete bom zamenjala za balerinke in lase spela v navaden čop.

Sama sebi grem na bruhanje z vsemi temi “dodatki”….pa tudi zaradi “teh dodatkov” privlačim same neprimerne- nekompatibilne tipe…..dovolj mi je…!!

Rabim čisti umik, od vse te patetike, kiča, kapitalizma…kar strese me, kako noter sem padla…hvala bogu, da si nisem še kakšnih silikonov umislila in lasnih podaljškov…

skratka, maširam nazakj k naravni lepoti…z umetno imam same probleme….

lp

Sama nikoli ne uporabljam nič makeupa, umetni nohti mojih nohtov še videli niso, v visokih petah nog si ne mislim lomit,… pa še vedno živim 🙂 Tako, da boš po moje tudi ti preživela brez vsega tega.
Ti pa povem (ker veliko žensk vso plastiko nase navlečejo, da bi bile tipom všečne), da nimam problemov okoli tega, v bistvu bolj obratno, se moram še otresati tipov. Tako ali tako mi je pa še čisto vsak moški do sedaj rekel, da ne mara ličil na ženskah, tako da….

Vidiš pa so le bili malo koristni tudi tile nekoristni tipi. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Jaz sem isti. Cisto nic ne uporabljam 😉

Ni res, tvoj parfum se voha do semle. 🙂

Odlično. Kje se te da najti?

Ni res, tvoj parfum se voha do semle. :)[/quote]

Pravijo da zenske privablja naraven moski vonj. V prevodu smrad 😉 Sem v fazi … testiranja.

Ni res, tvoj parfum se voha do semle. :)[/quote]

Pravijo da zenske privablja naraven moski vonj. V prevodu smrad 😉 Sem v fazi … testiranja.[/quote]
deluje, antilopo si že privabil s smradom

Na netu deluje edino gobec 🙂

Kaka bedasta odločitev. Ampak je tvoja, San ne potem čudno gledat če se tipi ne bodo ravno lepši nate 😉
Malo makeupa nikomur ne škodilo. Men je všeč le sem dišeča, sijoča.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close