PA DOVOLJ MI JE!

Rada uporabljaš besedo average. Ljudje, ki so res posebni, tega ne rabijo povdarjati. To okolica opazi. Jih nagradi.
Ti misliš, da si nekaj posebnega, ker se okoli tebe suče kup profanih fukfehtarjev, ki itak težijo vsaki, ki jo srečajo. Nič posebnega nisi za to, tudi 50-letnicam težijo fukfehtarji.
Če bi bila ti kaj posebna, bi hodila na zmenke samo z vrhunskimi tipi in s takimi povprečneži iz prvega posta sploh stika ne bi imela..

Pa saj točno to! Me je silil na večerjo, potem pa račun pomolil..pa še brezvezen dotalno-sem šla iz usmiljena…saj, nikoli več to ne naredim!!! Mislim…užas..res.. Imaš prav-pijačka in to je to…samo z average Joe več ne! So zateženi s svojimi teorijami v nulo hahahaha……
Gospodična RST, samo še slavna bogata estradnica morate postali, da boste posvojili “sina”, ki vam bom vsak zvečer zmasiral hrbet zaradi starostnih težav.

hahahaha,…kako se pa ti ukvarjaš z mano! Ti si kot oni 13 letnik, ki je hodil za mano in me prosil, če se me lahko dotakne…mislim WTF?!! Ohladi se….pphahahaha

Gospodična RST, samo še slavna bogata estradnica morate postali, da boste posvojili “sina”, ki vam bom vsak zvečer zmasiral hrbet zaradi starostnih težav. :D[/quote]
Hahaha, ojoj, mene mlajši sploh ne privlačijo in nikoli me niso…Vedno so me privlačili starejši od mene najmanj 5 let..čeprav, se mi zdi da so idealni pa nekje tisti, ki so do mene starejši od 7 let ter maksimum 12 let….To mi je MWAU!

Pa saj ti verjamemo, da si lepa…
Ne sej ne, sam hecam se

Pa sej pravim, idealna ljubica za kakšnega 50-letnika. premožnega, seveda.

Damn ? lol

Meni je samo ena stvar jasna. In ta je…
Privlačna 20 letnica bo z lahkoto zasenčila privlačno 35 letnico.
Resnica boli zato pa tudi taki izpadi zgoraj.
Ne vem, če ima tu res vlogo premožnost človekove denarnice. Bolj siromašnost srca. Nekdo s povsem povprečno plačo si lahko privošči, da plača večerjo zmenku. Morda ti je hotel dati “lekcijo”, če si se mu zdela preveč vzvišena in te je hotel na tak način ponižat. Tudi če je bilo tako, je to primitivno. Ta pravi moški bi plačal vseeno in te na lep način skenslal. Tisti, ki povabi, plača.

To je načeloma res. Ampak na koncu jo je še vedno ON povabil na pijačo. Brez njegove iniciative sploh ne bi prišlo do zmenka. V zameno za njegovo naklonjenost pa se je do njega obnašala vzvišeno in zaničevalno. Zakaj točno ji ne bi smel vrnit “udarec” in se še sam obnašat do nje podobno ? Zakaj tu vidimo samo njo kot žrtev, on ker ni plačal pa že po defaultu ni več “pravi moški” (karkoli naj bi to že pomenilo).

Um, ne ponižujem nikogar. Samo navajam dejstva.

Tko je ne bi ovakvu mladu, negdje u hladu
Seveda. Nikoli nisi toliko neumen, da ne bi kdaj bil še bolj.
EB, če nisi opazil, avtorice nisem ravno pohvalila. Zame je človek res Človek, ko ne čuti potrebe po ponižanju drugega zgolj zato, ker ima opravka z idiotom (čeprav se ta pojavi v ženski obleki).
To je načeloma res. Ampak na koncu jo je še vedno ON povabil na pijačo. Brez njegove iniciative sploh ne bi prišlo do zmenka. V zameno za njegovo naklonjenost pa se je do njega obnašala vzvišeno in zaničevalno. Zakaj točno ji ne bi smel vrnit “udarec” in se še sam obnašat do nje podobno ? Zakaj tu vidimo samo njo kot žrtev, on ker ni plačal pa že po defaultu ni več “pravi moški” (karkoli naj bi to že pomenilo).[/quote]Ej EB če si dec bodi dec, če pa želiš bit punčka pol pa tut prav….. ne, ne… bolje rečeno, če iščeš eno tako, kot je tvoja mamica, ki ti bo stregla in ne bo debelo pogledala, ko ji boš pomolil račun za zapitek na prvem zmenku…
Že res, da smo (menda) enakopravni, še zdaleč pa nismo enaki zato obstajajo neke razlike in vzorci obnašanja in če ne premoreš toliko, da bi plačal pijačo/večerjo, če si povabil potem….. buh pomagaj…

Ja, ce se je v njegovi druzbi obnasala tako kot tukaj, potem res ne cudi, da ji je pod nos pomolil racun. Mislim, kaksne je samo meni zgoraj naklamfala… Tolk je zapretiravala, da se se sedaj smejim.
Lekcija, punca! Lekcija! Se bolj se potrudi, pa te bo naslednji kar lepo samo z racunom pustil. Pa se “bogat” utegne biti. Kaj bos pa potem napisala??? lol
Pa spet nisi tako lepa, kot ti ogledalce v tvojih očeh kaže, če ti tip ni bil pripravljen niti uborne večerje plačat?!
O samovšečnosti in ranjenem ponosu pa kdaj drugič.
Ja, ce se je v njegovi druzbi obnasala tako kot tukaj, potem res ne cudi, da ji je pod nos pomolil racun. Mislim, kaksne je samo meni zgoraj naklamfala… Tolk je zapretiravala, da se se sedaj smejim.
Lekcija, punca! Lekcija! Se bolj se potrudi, pa te bo naslednji kar lepo samo z racunom pustil. Pa se “bogat” utegne biti. Kaj bos pa potem napisala??? lol[/quote]Pa dobro….. da se greš obrukat pred eno tako s tem, da ne plačaš tiste večerje pa tut presega vse meje dobrega okusa, se ti ne zdi?
Če je po tvoje ona avša ni treba da se še ti spuščaš na njen nivo…. itak ga je pa že pogruntala s tem ko ji je razpredal o vsemu o ničemur…
Če meni tip ne bi sedel bi jaz sama vztrajala, da plačam polovico in potem …. magla, brez kakršnekoli slabe vesti, občutka, da sem kaj dolžna…
Aha, torej če se ona ponuja, da ti bo pol plačala si že vse zafural? Škoda karkoli oporekat?

In ON_ je ženski stopil v bran. Kako nepričakovano…
A ti si mislil, da bom tebi, ki se norčuješ iz vseh brez prave osnove? O_o
Tip ji je težil z večerjo, ji tam utrujal potem pa še želel, da plača polovico?
Koji luzer….in ti z njim[sub], ki si mu stopil v bran…[/sub]
Halooooooo??
Forum je zaprt za komentiranje.