PA DOVOLJ MI JE!

Tako to pocno fer punce.
Aha, torej če se ona ponuja, da ti bo pol plačala si že vse zafural? Škoda karkoli oporekat? :)[/quote]
Za druge ne vem. Jaz tako. :))
mam tak občutek, da če bi tip plačal komplet večerjo, da bi ti bil še znosen… sploh ne razumem, da greš na večerjo z nekom, ki ti vsaj simpatičen ni…suša al kaj je to?

A ti si mislil, da bom tebi, ki se norčuješ iz vseh brez prave osnove? O_o
Tip ji je težil z večerjo, ji tam utrujal potem pa še želel, da plača polovico?
Koji luzer….in ti z njim[sub], ki si mu stopil v bran…[/sub]
Halooooooo??[/quote]
Se prav vidi kateri ste “srecno” poroceni tu gor, lol.
Tezil ji je z vecerjo??? A NE pa ni znala reci. Ce ji ze tako zelo TEZIL?? lol

Halooooooo??[/quote]
Haha, pa tebi manjka cel kup koleščkov tam zgoraj. Kako zelo omejen si, neverjetno.
Avtorica ni nikjer napisala, da ji je tip TEŽIL z večerjo. Napisala je, da je samo dal pobudo za to.
Če bi ji težil sploh ne bi prišlo do te večerje, ker se ne bi niti želela dobit z njim lol

Lahko bi rekla edino, da ne bo plačala polovice večerje. Če mu je bilo že toliko do tega, da je šla z njim bi pač požrl še tisto polovico računa. Očitno je precenil svoje sposobnosti in ko je šlo že vse u3piiip je izpadel še večji lolek…..ccccc

Beli vitez, kaj misliš, da bo tebi dala, ker jo braniš, ali kaj?

Mau je sumljiv ja…

RumiST, tvoj slog pisanja me na nekoga spominja. Samo da si se v tej temi malo postarala.
Lakota.
Halooooooo??[/quote]
Tezil ji je z vecerjo??? A NE pa ni znala reci. Ce ji ze tako zelo TEZIL?? lol[/quote]
Mogoče je rekla NE, pa se je še malo potrudil, da je šla. Očitno je bilo tako, če sta nakoncu šla a ne. :)) Kakorkoli, če vabiš, plačaj. Ne pa, da potem igraš užaljeno dete, ker ni šlo po tvojih planih.

Zakaj se ti zdijo boljsi moski, ki imajo denar? Glede na napisano si naletela na kretena. Osebno se mi zdi pomembna aktivnost in energija, ter zdrav in dober izgled.
Kaj imas raje moskega, ki poleg 8 urne sluzbe, posveti zelo veliko casa sportu in izgleda zelo dobro ali pa nekoga, ki ne izgleda dobro, je pa poslovnez, lep avto, drage obleke, svoje stanovanje ipd.?
Si lepa zenska in si zelis kvalitetnega, privlacnega moskega. Zakaj bi tak moral biti prav denarno premozen?
Zakaj se ti zdijo boljsi moski, ki imajo denar? Glede na napisano si naletela na kretena. Osebno se mi zdi pomembna aktivnost in energija, ter zdrav in dober izgled.
Kaj imas raje moskega, ki poleg 8 urne sluzbe, posveti zelo veliko casa sportu in izgleda zelo dobro ali pa nekoga, ki ne izgleda dobro, je pa poslovnez, lep avto, drage obleke, svoje stanovanje ipd.?
Si lepa zenska in si zelis kvalitetnega, privlacnega moskega. Zakaj bi tak moral biti prav denarno premozen?[/quote]
Zato er tist ki ima denar, pa ni treba miljone, da tud nekaj nase in je urejen in vsaj malo pameten Zato, najbrž. Bolj natančno pa ti bo avtorica teme odgovorila
Si lepa zenska in si zelis kvalitetnega, privlacnega moskega. Zakaj bi tak moral biti prav denarno premozen?[/quote]
Zato er tist ki ima denar, pa ni treba miljone, da tud nekaj nase in je urejen in vsaj malo pameten Zato, najbrž. Bolj natančno pa ti bo avtorica teme odgovorila :)[/quote]
Ponavadi dajo taki PREVEČ nase in malo manj na druge, kar postane osnovni problem neke ženske. Ni pa nujno, niso vsi taki.
Zakaj se ti zdijo boljsi moski, ki imajo denar? Glede na napisano si naletela na kretena. [/quote]
Niti ne vem, če je tip bil glih kreten. Jaz bi tudi njegovo mnenje rada slišala, ki mislim, da bi bilo podobno kot je od avtorice, samo da bi zraven dodal keš baba……

hmmm, jaz sem star 38 let – vem, da sem zelo inteligenten – menim, da tudi ne izgledam slabo – sem pa tudi, vsaj za slovenske razmere, precej premožen….
Samski sem dobro leto dni, kar mi načeloma odgovarja – bil sem v 12 letni vezi, ki se je pač končala, v najboljšem interesu obeh (spor okoli naraščaja, ki ga jaz pač ne želim).
Kar redno se pozabavam s puncami, jih peljem na večerje, potovanja – krajše izlete itd… da si pač zapolnim prosti čas in opravim svoje biološke potrebe….za to so izredno primerne mlade dame, od 20 do 28 let.
Ne vidim se pa v nobeni vezi s tako mlado punčaro, kajti pogledi na svet so preveč različni…. za vezo je meni osebno bolj primerna ženska mojih let. Problem tukaj pa je sledeči, da so vse “psihično normalne” že v vezi – tako ostanejo samo “odpadki”, ki jih je pač nekdo zavrgel…seveda so izjeme, jih je pa težko najti….
Sicer so optično mlade punce zelo privlačne – vendar je meni osebno sex s 35 letnico generalno boljši
RumiST – spominjaš me na pravljično osebo – veš katero – mačeho od sneguljčice.
Jaz sem presrečna če plačam polovico samo da se znebim nekoga , ki mi gre na živce. Včasih kateri plača večerjo/pijačo potem pa misli, da ima pravico se družit s tabo. jaz se tega ne grem.
RumiST – pa še to, če si prišla do spoznanja kaj v življenju hočeš je bila tale večerja pravzaprav zelo poceni!

Zajebavaš nas. No, zabavaš.

si v zivo predstavljam tipa kaj mu je blodilo po glavi preden ji je dal racun: wtf da bom tej glupaci polni same sebe, ki mi je vkradla uro zivljenja se placal vecerjo? Ni teorije

od nacije do nacije je pogled na žensko lepoto zelo različen….
Srbam recimo, je Lepa Brena, očitno lepa – meni ni, ampak to je osebno….. je pa kr precej priletna
Tudi avtorica tukaj je iz kategorije “južno voće” po pisanju sodeč…. jaz se spomnim iz bratstva i jedinstva samo “jugo ni za dugo” – ampak, enim bo sigurno pač vseč

Katastrofa, od tebe seveda in več kot odlično za njega, da mu nebo treba poslušati take razvajene ženske:) Jaz in moj si deliva vse stroške vedno na polovico..sicer včasih časti on in potem jaz ampak ko je račun 10 + vedno vsak plača svoje.
Ne morem verjet, da takšne ženske sploh obstajajo:) lahko, da si še tako lepa ampak glava je pa prazna!

Tezil ji je z vecerjo??? A NE pa ni znala reci. Ce ji ze tako zelo TEZIL?? lol[/quote]
Mogoče je rekla NE, pa se je še malo potrudil, da je šla. Očitno je bilo tako, če sta nakoncu šla a ne. :)) Kakorkoli, če vabiš, plačaj. Ne pa, da potem igraš užaljeno dete, ker ni šlo po tvojih planih.[/quote]
S svojim mentalnim sklopom na kilometer odrazas podrejenost zenskam. In kot tak si zelo primeren za resno vezo. Dokler se te zenska ne navelica, seveda.
Recimo, da te punca povabi, da pri njej prespis.
Prides. Cel vecer jo zalis. Ona pa ti namesto v spalnico pokaze na vhodna vrata.
Kdo je sedaj uzaljeno dete?
Se bos ze se predramil iz svoje zasanjanosti…
Aha, torej če se ona ponuja, da ti bo pol plačala si že vse zafural? Škoda karkoli oporekat? :)[/quote]
Evo, še podnapisi:)))
Če mi tip ne bi sedel, bi vztrajala, da plačam svojo polovico in – kot že rečeno – magla. Se pravi, nekaj je za*ebal zato nočem, da mi plača večerje, nočem mu ostati kaj dolžna. Če je že vse zafural? Ne vem. Saj si lahko še vedno premislim. Ker mu pa ničesar ne dolgujem ga lahko naslednjič mirne duše zavrnem ali pa zopet sprejmem povabilo. Mogoče bi mu še dala drugo priložnost, da naredi prvi vtis. Ker – kaj veš – lahko da sem bila jaz tistega dne kaj nataknjena. Heba je, če vztrajam na tem, da bom račun poravnala sama. V celoti. No, če se ti to zgodi, potem pa vedi, da si pa res v qrc-u :))))
Forum je zaprt za komentiranje.