Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek PA DOVOLJ MI JE!

PA DOVOLJ MI JE!

Katastrofa, od tebe seveda in več kot odlično za njega, da mu nebo treba poslušati take razvajene ženske:) Jaz in moj si deliva vse stroške vedno na polovico..sicer včasih časti on in potem jaz ampak ko je račun 10 + vedno vsak plača svoje.

Ne morem verjet, da takšne ženske sploh obstajajo:) lahko, da si še tako lepa ampak glava je pa prazna![/quote]
Še dobro, da obstajajo tudi takšne kot si ti 🙂

Tudi jaz si tako predstavljam. Čeprav bi jaz, če bi bila moški, plačala tisti račun in bi jo sredi večerje pustila samo oziroma v družbi njenega čudovitega karakterja s tistim: oprosti lubica, nekaj bolj pomembnega mi je prišlo vmes…

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Če se že greš frajerja in vabiš babo na večerjo, plati pa se rugaj.

Zakaj se ti zdijo boljsi moski, ki imajo denar? Glede na napisano si naletela na kretena. Osebno se mi zdi pomembna aktivnost in energija, ter zdrav in dober izgled.

Kaj imas raje moskega, ki poleg 8 urne sluzbe, posveti zelo veliko casa sportu in izgleda zelo dobro ali pa nekoga, ki ne izgleda dobro, je pa poslovnez, lep avto, drage obleke, svoje stanovanje ipd.?

Si lepa zenska in si zelis kvalitetnega, privlacnega moskega. Zakaj bi tak moral biti prav denarno premozen?[/quote]

Raje imam moškega, ki se tako kot svojemu izgledu, posveti tudi meni in me ne spravlja v zadrego.

Lep moški, ki ni premožen ima enako moč, kot moški, ki ni lep a je premožen.

Čeprav, ima lep in uglajen moški v mojih očeh več moči, večjo vrednost…ker do denarja, se s trudom še kdaj da priti, do lepega izgleda pa zelo težko, če ti mati narava ni bila najbolj naklonjena….

Mogoče je rekla NE, pa se je še malo potrudil, da je šla. Očitno je bilo tako, če sta nakoncu šla a ne. :)) Kakorkoli, če vabiš, plačaj. Ne pa, da potem igraš užaljeno dete, ker ni šlo po tvojih planih.[/quote]
S svojim mentalnim sklopom na kilometer odrazas podrejenost zenskam. In kot tak si zelo primeren za resno vezo. Dokler se te zenska ne navelica, seveda.

Recimo, da te punca povabi, da pri njej prespis.
Prides. Cel vecer jo zalis. Ona pa ti namesto v spalnico pokaze na vhodna vrata.
Kdo je sedaj uzaljeno dete?

Se bos ze se predramil iz svoje zasanjanosti… ;)[/quote]
Da bi me cel večer žalila, se sploh ne more zgodit, ker grem že prej od tam oziroma jo definitivno pri tem ustavim takoj, ko se zgodi prva žalitev. Podrejenost je tako nastala le v tvoji glavi, v moji realnosti je ni. 😉

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Se strinjam. Edino glede dajanja še ene šanse sem skeptična – počasi jem, tako da če mi v prvo ne bi bilo prijetno, bi težko pristala na tveganje, da mi tudi v drugo ne bo…

Tako to pocno fer punce. ;)[/quote]

Hja …obstaja pa tudi druga resnica. Če mi pa tip sede in se v družbi drug drugega udomačiva, znam priti tudi na dom, mu izprazniti hladilnik, za nameček pa še vprašam, če ima še kaj sladkega … ;)[/quote]
Ko sem prebrala “za nameček pa še vprašam…”, sem že mislila, da sledi “kje je WC?”… 🙂

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Aha, torej če se ona ponuja, da ti bo pol plačala si že vse zafural? Škoda karkoli oporekat? :)[/quote]

Evo, še podnapisi:)))

Če mi tip ne bi sedel, bi vztrajala, da plačam svojo polovico in – kot že rečeno – magla. Se pravi, nekaj je za*ebal zato nočem, da mi plača večerje, nočem mu ostati kaj dolžna. Če je že vse zafural? Ne vem. Saj si lahko še vedno premislim. Ker mu pa ničesar ne dolgujem ga lahko naslednjič mirne duše zavrnem ali pa zopet sprejmem povabilo. Mogoče bi mu še dala drugo priložnost, da naredi prvi vtis. Ker – kaj veš – lahko da sem bila jaz tistega dne kaj nataknjena. Heba je, če vztrajam na tem, da bom račun poravnala sama. V celoti. No, če se ti to zgodi, potem pa vedi, da si pa res v qrc-u :))))[/quote]

Mislim, da je kar slab znak, ja, če ženska vztraja pri tem, da plača kavo ali pol večerje na prvem, drugem zmenku.

Vseeno pa ni nujno dober znak, če dovoli, da tip plača, lahko je pač samo tako na izi in se ji zdi to samoumevno, nima slabega občutka, če to dovoli in potem tipa gladko skensla.

Lepa in pametna ženska pričakuje, da ji bo moški plačal. Preprosto zato, ker je lepa in to stane, če si imel možnost občudovati njeno lepoto. 🙂

To je sarkazem, seveda. 🙂

Samo s trudom se ne da priti do denarja. Moraš imeti še nekaj klikerjev v glavi, predvsem pa moraš biti v svoji biti zelo skromen človek.

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Ni nujno, da je to slab znak. Nekateri pač imajo radi dad je stvar fer in gledano poštena, da ne bi nekdo dobil občutka, da ga izkorišča samo zaradi pijačke ali večerje. Tle ne vidim nobenega problema, če ženska plača pijačo ali večerjo, zakaj bi morali samo tipi plačevat?

Ni nujno, da je to slab znak. Nekateri pač imajo radi dad je stvar fer in gledano poštena, da ne bi nekdo dobil občutka, da ga izkorišča samo zaradi pijačke ali večerje. Tle ne vidim nobenega problema, če ženska plača pijačo ali večerjo, zakaj bi morali samo tipi plačevat?[/quote]
To so besede razumne ženske…. oooo Bog, še je upanje za ta svet. Niso še vse izumrle

Ni nujno, da je to slab znak. Nekateri pač imajo radi dad je stvar fer in gledano poštena, da ne bi nekdo dobil občutka, da ga izkorišča samo zaradi pijačke ali večerje. Tle ne vidim nobenega problema, če ženska plača pijačo ali večerjo, zakaj bi morali samo tipi plačevat?[/quote]
To so besede razumne ženske…. oooo Bog, še je upanje za ta svet. Niso še vse izumrle[/quote]

Kaj češ tako so me vzgojili, da če ti nekdo plača pijačo, naslednjič jo plačaj ti. Če nimaš keša bodi doma in ne hodi ven.

To so besede razumne ženske…. oooo Bog, še je upanje za ta svet. Niso še vse izumrle[/quote]

Kaj češ tako so me vzgojili, da če ti nekdo plača pijačo, naslednjič jo plačaj ti. Če nimaš keša bodi doma in ne hodi ven.[/quote]
Kako lepo so te vzgojili. 🙂

pravzaprav … zakaj pa naj tip sploh povabi babnico na krmo???

zato, da gleda kako prežvekuje (in ima še hlače in dekolte zaprt do vratu) ????

Dedi, kako bi pa ti to izvedel?

No pa pustmo fantke in punčke in njihove fore….
Pa se lotimo golega :-)) bontona.
Če JAZ povabim nekoga na večerjo (fanta, punco ali staro mamo), potem je kristalno jasno,
da jaz plačam račun. Tle sploh ne vidim, kako bi bila lahko debata.
Če pa nekdo MENE povabi na večerjo, ga pač ne bom žalila s tem, da vlečem tošl ven.

Čese pa pojavi takle lipe, kot navedeni homo superior, pol mu pa račun temeljito zatlačim nekam (nisem
preveč izbirčna kam) in grem….

Zakaj bi hodila ti ven jest, če doma vso hrano pridelaš sama?

Zakaj bi hodila ti ven jest, če doma vso hrano pridelaš sama?[/quote]

Če me nekdo povabi na večerjo, ne grem zaradi hrane, bučko, ampak zaradi prijetne družbe in
pogovora….
Sej, če še kej ne veš, kar vprašaj….

ve se, kakšne ženske se ravnajo po tem gnusnem principu. Od bontona je pa tole dlje kot zadnja zvezda galaksije od Zemlje
imajo zato kar nekaj nazivov

nisi ti cist diht a.

lahko si najvecja lepotica krasotica, pa kdo bi te ko mas pa v glavi PREPIH. in takoj ugotovijo da vec kot le videz pa pohoglavih povrsinskih tem s tebo ne morjo nacenjat ker jim nisi kos..pa lepota kljub letom gor dol. kaj nej te 50let sam gledajo? od tega se noben ni prezivel, tako kot ne od besed. vazno je kar je v glavi!

Saj skela ima čisto prav…. samo ona rada pozabi, da načeloma tipi prvi povabijo žensko ven…. in potem pridemo do tega luštnega paradoksa, ko bi moral vedno tip plačat… do enega 4 zmenka vsaj 😀

To je problem 🙂

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Se pravi, ti bi jo kar 4krat zapored povabil na pijačo. Zakaj že ? Ker, če bi ji bil všeč, bi te tudi ona kdaj. Ampak ok, recimo, da je bolj sramežljive sorte. Vseeno ne bi smela pričakovat, da vsakič ti plačaš. Mislim koj kurac, kaj boš sploh počel s tako žensko ?

Jst bi temu prej reku, problem, ki si ga sam ustvariš.

ja sej … da bi pa babi prišlo na misel in ponudila najprej seks in čakala na večerjo kot odziv na to, kako se je odrezala — imajo pa prepuhlo pod lasiščem

Saj take imaš tudi, ki ga ponujajo. Niti večerje ne pričakujejo. Malo odpri oči a ne. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close