Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek PA DOVOLJ MI JE!

PA DOVOLJ MI JE!

Saj take imaš tudi, ki ga ponujajo. Niti večerje ne pričakujejo. Malo odpri oči a ne. :)[/quote]
kaj, ko se ti nebi delal pametnega … ti ne gre – sam sebe zanikaš v 5 besedah, re pa kiksneš

Vsak dan ko berem tele zgodbice MON-ovk se smejem in sprašujem……ja pa kje jih najdete?

Se pravi, ti bi jo kar 4krat zapored povabil na pijačo. Zakaj že ? Ker, če bi ji bil všeč, bi te tudi ona kdaj. Ampak ok, recimo, da je bolj sramežljive sorte. Vseeno ne bi smela pričakovat, da vsakič ti plačaš. Mislim koj kurac, kaj boš sploh počel s tako žensko ?[/quote]

Sploh ni res.
Problematičen je namreč samo zmenek št. 2. Ker če prvi ni bil ok, drugega sploh en bo.
Če je bil prvi zmenek ok, (pijačka, pogovor) , če me je tip uspel zašarmirat in zainteresirat, potem jaz
recimo ne rabim še treh pijačk brez veze, ampak ga komot povabim na večerjo….in čez en čas jo lahko
tudi….khem……skuham.
Kok ste okosteneli in brez domišljije…vse po nekih vaših (namišlljenih) regelcih….pravo življenje je
pa tako sočno in slastno…

ojej … ves sestavek je, kot bi ga že v bronasti dobi skovali …

ojej … ves sestavek je, kot bi ga že v bronasti dobi skovali …[/quote]

No, mi boš ti pokazal, kako se napiše kaj boljšega…..se že veselim…

ojej … ves sestavek je, kot bi ga že v bronasti dobi skovali …[/quote]

No, mi boš ti pokazal, kako se napiše kaj boljšega…..se že veselim…[/quote]
nastavi ☺

No, mi boš ti pokazal, kako se napiše kaj boljšega…..se že veselim…[/quote]
nastavi ☺[/quote]

Tole glih ni kakšen višek literarnega ustvarjanja…..ampak še nisem izgubila upanja…

nastavi ☺[/quote]

Tole glih ni kakšen višek literarnega ustvarjanja…..ampak še nisem izgubila upanja…[/quote]
Ker te je sama gofla… in ne uvidiš globljega pomena. Plitka kot ponev za palačinke pečt

Tole glih ni kakšen višek literarnega ustvarjanja…..ampak še nisem izgubila upanja…[/quote]
Ker te je sama gofla… in ne uvidiš globljega pomena. Plitka kot ponev za palačinke pečt[/quote]

Uffff, si se pa razkuru.Tipček petek je!

Ker te je sama gofla… in ne uvidiš globljega pomena. Plitka kot ponev za palačinke pečt[/quote]

Uffff, si se pa razkuru.Tipček petek je![/quote]
neee sam palačink se mi je zluštal 🙂 A bi mi jih spekla? Pa z marmelado, ne s tistim govnom od Nutele 🙂

nastavi ☺[/quote]

saj tudi nisi mogla izgubiti, česar še imela nisi

saj tudi nisi mogla izgubiti, česar še imela nisi[/quote]

To je pa čisto in popolnoma res.

saj tudi nisi mogla izgubiti, česar še imela nisi[/quote]

To je pa čisto in popolnoma res.[/quote]
ker pač ne poslušaš pametnih nasvetov in namesto, da nastaviš – trobezljaš.

To je pa čisto in popolnoma res.[/quote]
ker pač ne poslušaš pametnih nasvetov in namesto, da nastaviš – trobezljaš.[/quote]

Ne. Ker že v štartu nisem imela upanja, da znaš napisati kaj pametnega….ga tudi izgubiti nisem nogla…

ker pač ne poslušaš pametnih nasvetov in namesto, da nastaviš – trobezljaš.[/quote]

Ne. Ker že v štartu nisem imela upanja, da znaš napisati kaj pametnega….ga tudi izgubiti nisem nogla…[/quote]

v čem, katerem pojmu, pa si štartala??

Ne. Ker že v štartu nisem imela upanja, da znaš napisati kaj pametnega….ga tudi izgubiti nisem nogla…[/quote]

v čem, katerem pojmu, pa si štartala??[/quote]

V nobenem pojmu. Pač domnevaš, da če nekdo skritizira tvoj post, je sam sposoben napisati
veliko boljšega….
Pol se pa spomniš, da je spet “maljedolgčaspadejmozafrkavatSkelo” cajt….in nehaš brat…

Saj take imaš tudi, ki ga ponujajo. Niti večerje ne pričakujejo. Malo odpri oči a ne. :)[/quote]
kaj, ko se ti nebi delal pametnega … ti ne gre – sam sebe zanikaš v 5 besedah, re pa kiksneš[/quote]
To se zdi, ker še vedno mežiš. Ooooodpri. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Včerajšnji primer. Z znancem na pijači. Čvekala o tem in onem, tud kake bolj resne stvari, tip se je izkazal za materialista, ki vsako dejanje gleda skozi prizmo zaslužka in ko sva hotla plačat račun, jaz potegnem svojo denarnico ven, da plačam svoj del. Pokrijem svoje, tipček pa kar čaka, da še njegovo plačam. Pa rečem, če ima kaj drobiža in brskam po drobižnici. Plača svoje in greva ven.

Če bi bila pijačka normalna, mi ne bi bil problem plačat še njegovega zapitka, drugič bi pa on. Ampak ker ne bova več šla na pijačo ena na ena, je bolje ostat čistih računov. Pa ni šlo za dejt, sva zabijala čas, ker sva imela potem še vsak svoje opravke.

@krivokljun – evo, točno takih babnic se je na daleč za izogibati:
tipu krade čas, ga izkoristi, da ima babnica družbo … potem mu pa še po drobižnici brska … gnila za na gnoj

Ko jaz potegnem denarnico ven, se ve, da bom jaz plačal za oba in ne le zame. Čeprav po pravici, pri nas se vedno grebemo kdo bo plačal. Ne vem, kake imate to kolege, odnose. Mogoče je mislil, da boš plačala za oba, če si že potegnila tošl ven?
Sicer bi se lahko ponudil, da bo on, ampak hej, za ene je to žaljivo, če se jim ne dovoli plačat. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

A ti sploh znaš brat, nm3? Vsak je plačal svoje. Njegovega pa res ne bom, če je izpadel kreten.

Saj ne veš, kakšen je kdo, preden ne gresta na sproščen drink, ane, ti si tud ena šema posušena.

Ni on moj kolega. Videvam ga po službeni dolžnosti in sva pač pristala na pijači sama. Res je, da sem še isto sekundo razmišljala, če ni bilo mal napačno razumljeno. Kot praviš, tisti, ki potegne ven tošl, plača. Ampak kot rečeno, s par izjavami je zabil žeblje v svojo krsto in s tem pač pokažeš, da ti ni do nadaljnega druženja in naj vse ostale zgolj površinsko službeno. Mogoče mal grdo, je pa iskreno.

preberi kaj klofaš:

Pa rečem, če ima kaj drobiža in brskam po drobižnici.

pa v TUŠ pojdi logiko kupiti … za tebe sem zrihtal 50% popusta

V takih primerih bi tako ali tako naj plačal tisti, ki povabi. In kdo je povabil?

Ma jst bi plačala, ker se mi ne bi dalo razmišljati in vleči neke taktike, kdo bo, kdo ne bo, ali bo on ali je bolje da kr jst:)).

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close