PA DOVOLJ MI JE!
Imam izkušnje s takimi ljudmi, ja.
Smo bli enkrat na smučanju s enakimi.
Ta največji džip, ni-da-ni oprema, kombinezoni, vse. Ampak ko je bilo treba pa rundo plačat, pa
“ne najdejo” denarnice. Ali je pa v drugi jakni. Ali pa sploh ne reagirajo, ko drugi tošlne ven vlečejo.
Takrat sem dobila važno življenjsko lekcijo, zakaj imajo eni lahko veliko denarja.
Ker so škrti, da smrdi. Če hočeš imeti veliko denarja, ga moraš imeti zelo, zelo rad, precej raje, kot
ljudi.
Jaz poenostavim te zadeve, kot sem napisala. Če vabim jaz, plačam jaz, če vabi drug, plača on.
če gre pa za redno dobivanje stalne klape, plača vsak svoje.

pravilno … ku.rb.arjenje se plača v naprej
Po svoji sem brskala. Sicer pa ja, nimam velik izkušenj s takimi kekci. Omenila sem kavo jaz, on je pol vleku tošl ven pa sem ga prehitela, Nisem hotla da zame plača. Sam zard nekih nenapisanih pravil bontona pa ker se tako “spodobi”, ne grem preko sebe. Ne za takega kekca, a-a.
Ampak je zanimivo, kaki hinavski papki ste nekateri. Raje naredite nekaj, da se ne bi “osmešili”, pol pa po tihem kolnete in se jezite. Razmislite, koliko vam taka hipokritska ponižnost koristi v življenju.
Po čem si pa potem sklepala, da je materialist? Napisala si zgodbo tako, da se je razumelo da po tem, ker ni želel plačat.

evo, za mene ti še bolj poenostavim življenje: plačaj vsak dan že zjutraj na vsakem mojem šanku po 100€ … pa se nama niti družiti ne bo treba
Pa saj to si ti naredila. Nisi hotla da zate plača, zato si raje sama, tukaj se pa zgražaš nad njim, češ kak materialist je. :))

emmm … ti pač ni pomoči — v prazno se logike ne da dati
evo, za mene ti še bolj poenostavim življenje: plačaj vsak dan že zjutraj na vsakem mojem šanku po 100€ … pa se nama niti družiti ne bo treba[/quote]
Ma bom jaz poenostavila do daske….ne plačam nič, pa se ne bova družila popolnoma zastonj…

evo, za mene ti še bolj poenostavim življenje: plačaj vsak dan že zjutraj na vsakem mojem šanku po 100€ … pa se nama niti družiti ne bo treba[/quote]
Ma bom jaz poenostavila do daske….ne plačam nič, pa se ne bova družila popolnoma zastonj…[/quote]
koliko pa imaš tarifo ? … pa še dve frendici pripelji s sabo za isti denar
Ma bom jaz poenostavila do daske….ne plačam nič, pa se ne bova družila popolnoma zastonj…[/quote]
koliko pa imaš tarifo ? … pa še dve frendici pripelji s sabo za isti denar[/quote]
Tarifo za to, da te ne vidim nikdar v življenju?
To častim….je vredno.

To boljše da je provokacija. Nekdo živi v svojem svetu. Realnost pa trka na vrata.
Zarad dveh € tolk kompliciranja, kolk šele pri orenk cifrah…
Pri takem drobižu tud pomislim ne, da če nasprotna stran potegne tošl ven, da moram plačat jaz..

koliko pa imaš tarifo ? … pa še dve frendici pripelji s sabo za isti denar[/quote]
To častim….je vredno.[/quote]
OK … pošlji mi 1.000.000 bit coinov
To častim….je vredno.[/quote]
OK … pošlji mi 1.000.000 bit coinov [/quote]
LOL….evo tržne niše….
Ljudje ti plačujejo, da te ni treba gledat….
Zarad dveh € tolk kompliciranja, kolk šele pri orenk cifrah…
Pri takem drobižu tud pomislim ne, da če nasprotna stran potegne tošl ven, da moram plačat jaz..[/quote]
Zdaj se ve, koga se ne sme povabit na kaka srečanja, ker to bi bil cel kažin…..
no vidiš, in ta lekcija te je stala zgolj polovico cene večerje, med brati bi rekel ene 15 eur? še poceni si jo odnesla
Uffff, si se pa razkuru.Tipček petek je![/quote]
neee sam palačink se mi je zluštal A bi mi jih spekla? Pa z marmelado, ne s tistim govnom od Nutele :)[/quote]
z lahkoto – jih rada pečem in so baje zelo dobre. Pri marmeladi lahko izbiraš med marelično, jagodno, slivovo in pomaranča z viskijem – vse domače razen slednje, ki pa je iz irske.
neee sam palačink se mi je zluštal A bi mi jih spekla? Pa z marmelado, ne s tistim govnom od Nutele :)[/quote]
z lahkoto – jih rada pečem in so baje zelo dobre. Pri marmeladi lahko izbiraš med marelično, jagodno, slivovo in pomaranča z viskijem – vse domače razen slednje, ki pa je iz irske.[/quote]
Definitivno zadnja varianta obvezno ampak bi raje če je namazana kje drugje kot na palačinkah. Prve tri pa obvezno nanje

OK … pošlji mi 1.000.000 bit coinov [/quote]
LOL….evo tržne niše….
Ljudje ti plačujejo, da te ni treba gledat….[/quote]
doggy stile — itak
z lahkoto – jih rada pečem in so baje zelo dobre. Pri marmeladi lahko izbiraš med marelično, jagodno, slivovo in pomaranča z viskijem – vse domače razen slednje, ki pa je iz irske.[/quote]
Definitivno zadnja varianta obvezno ampak bi raje če je namazana kje drugje kot na palačinkah. Prve tri pa obvezno nanje :)[/quote]
res? kje pa?
Forum je zaprt za komentiranje.