Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek PA DOVOLJ MI JE!

PA DOVOLJ MI JE!

he he he ok bom uporabla domišljijo

Me prav zanima tvoja domišlija. Da vidim kolk se sklada z mojo 🙂

Ja, tega pa ne bi vedla. Čeprav se mi zdi velke umetnosti pač ni.

oja je… 🙂

Po čem si pa potem sklepala, da je materialist? Napisala si zgodbo tako, da se je razumelo da po tem, ker ni želel plačat.[/quote]

Neeee pa kaka kava neki! Njegova zgodba ki mi jo je povedal, nacin, kako razmislja, da se mu mora vsaka usluga placat pa kake krivice se mu dogajajo, to kako zivi in deluje v sluzbi oz.med kolegi, da se cenka za drobiz…s svojimi frendi in ljudmi, ki jih cenim, se nikol ne cenkam, enkrat placa en, drugic drug oz.jaz, ne primerjam zneskov ipd. Ampak tale me res ni impreisoniral. In z butci se ne druzim.

Ne vidim smisla v ponarejenih nasmeskih in vztrajanju pri naklonjenosti. Dogodek sem omenila kot primer, kaj pomeni, ce ti nekdo predlaga, da si delita racun.

Me prav zanima tvoja domišlija. Da vidim kolk se sklada z mojo :)[/quote]

Najboljš predebatirat ob enem drinku.

Me prav zanima tvoja domišlija. Da vidim kolk se sklada z mojo :)[/quote]

Najboljš predebatirat ob enem drinku.[/quote]
Najboljš… 🙂

Ti tudi ne kažeš ravno nekih inteligenčnih presežkov. Pamet stresaš vsepovprek, predvsem na takih temah, katere sama omenjaš “površinskih”. Verjetno tudi ti nimaš veliko za povedat o temah, ki bi bile moškemu aktualne vsaj vsake toliko časa: Gospodarstvo, politika, šport.

Najboljš predebatirat ob enem drinku.[/quote]
Najboljš… :)[/quote]
A ne da sva luštna … še nisva kot stara zakonci kot Goldi in njeni osvajači. to še pride 🙂

Najboljš… :)[/quote]
A ne da sva luštna … še nisva kot stara zakonci kot Goldi in njeni osvajači. to še pride :-)[/quote]
🙂

Jao, jao…. :/

Pa glede na to, kako razmišljaš, se ti obetajo novi polomi.

Ne gre za vprašanje, koliko je tip PREMOŽEN ali SOFISTICIRAN ali UGLAJEN.
Gre za to, da ima vsaj osnovne manire. In če je pač manj premožen, jo bo peljal v manj drago restavracijo ali zgolj na pijačo.

In ker ko sem srečala svojega bodočega moža je bil reven kot tista znana “cerkvena miš”, si dovolim o tem pridigati. Pa me ni nikoli peljal nikamor na zmenek, večerjo, zabavo ali karkoli drugega in pričakoval, da bom sama plačala…

Potem se pa ene čudijo, ko petnajst let kasneje jamrajo, da imajo na plečih otroke, gospodinjstvo, položnice in na koncu še moža, ki nič ne zasluži…

Pa nauči se, kako se je treba v življenju znajti: jaz bi se sladko nasmeja in rekla – seveda, samo trenutek skočim na wc. Potem pa bi ga samega pustila tam, pa naj on plača ali pa pomiva krožnike…

jaz pa mislim, da je nekdo dobil brco v … ego. nekam pretirano izpostavljanje njegove ‘povprečnosti’ in njene ‘ohinsploh’… se mi zdi.

tako privlačna, zanimiva, poštimana ‘u nulo’ (!) … pa ji tako zagode en ‘average Joe’. siromašen, nezanimiv in še skoraj grd za povrh!

čeprav jih štejem kar nekaj manj (let namreč, da ne bo pomote…), bi verjela, da si res v enih krasnih letih. takrat so ženske res na vrhuncu. ampak… če je to telo že od rojstva tako oh, da bi se ga še mulci dotikal… si pa ne morem pomagat, da se ne vprašam… ZAKAJ POTEM MORAŠ HODITI NA ZMENKE?

se strinjam s kofejem za prvi zmenek. ne vidim težave v deljenju računa.
je pa verjetno res šok, ko nekomu pogovor o vremenu ni zadovoljiv.. no. tega ne reši niti lepota.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close