Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Pa imejmo…mavricno jutro;))!!

Pa imejmo…mavricno jutro;))!!

Si za kletka..ves kaksno jutro je to;))..naj ti pomagam, je vsega po malem, je tko lepo, kot mavrica na nebu, ko sije soncek in pada dez..ma meni je tudi mal carobno vse tole…no tako jaz vidim mavricno jutro..jaz cutim.Ce se motim…me popravi kletka…Poljub tja..za res cudovito mavricno jutro..in dan..vecer..mmmmmm..papa

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Mhmmmmmmmmm!!!
Kako je pašalo!Poljub od tebe mislim!
😉

daj ga se ti meni…sem ga potrebna..saj ves zakaj..hvala!!!

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

ti bom jaz dal en koš poljubčkov sreče

Hvala..veliko mi to pomeni, ce je iz srca..hvala..

a bi bil še en koš preveč?

Hvala..tega pa jaz tebi poklanjam, si ga zaslužiš…

s čim sem si ga zaslužil

z dobroto

tako dober pa spet nisem

to pravis ti, jaz cutim drugace…no ti ze ves..jaz pa tudi…

kako pa lahko že prvi dan tako čutiš, tako nekaj lepega o meni

lupčka

Ker te berem..tu in tam…na unem forumu;))…vem marsikaj…iz tvojih napisanih besed…in ce znas brati..ce znas presoditi..kako in kaj…veliko izves…in izvedela sem stvari, ki te delajo lepe…tko;))..pa saj sam ves kaksen si..jaz to samo potrjujem..pa reci iskreno..se mogoce motim..si morebiti slab clovek??? Da pa nismo popolni, nam je pa itak vsem jasno…

Sedaj pa grem tja..kjer me spravijo v dobro voljo…uzivaj mavricni vitez…saj se itak bereva…poljubcek nazaj…papa

sem dober človek in kakšne stvari si prebrala o meni, da ti je bilo tako všeč

pošiljam ti en kombi poljubčkov in cvetlic
le zate

lepe..dobre..lepo ninaj

New Report

Close