Najdi forum

Splash Forum Koronavirus pa je le obvezna-maska ali šal v trgovini!

pa je le obvezna-maska ali šal v trgovini!

To, kar smo že dolgo vedeli, da bo potrebno tudi pri nas. Poglejte Kitajce, še sedaj, ko je vsega konec, imajo vsi maske.
Ste si že pripravili za jutri? Ste sešile maske ali potegnile ruto oz. šal iz omare?
Moja maska ščiti tebe, tvoja pa mene! Brez tega ne bo šlo.

Čakkaam da pridejo.

Jaz si bom kar burko naročila, da mal jezim janševčke.

😀 Mal smeha mora bit.

Naj bo obvezno, me ne moti, niti nisem prikrajšana Za gibanje, ker grem 1x na teden v štacuno, opravim hitro, ker ne nabavljal enotno, v bližini imam pa tudi neokrnjeno naravo, no vsaj bila je, če bi šla na sprehod.
Če je obvezno, naj bo v prvi vrsti na zalogi v prvi vrsti v bolnicah, po domovih, in še za ostale ljudi. Ne da jih morda dobiš tiste, ki skorajda ni efekte ali pa so cene zasoljene toliko, kot bi kdo z manjšimi prihodki pporabil za hrano. Ni isto, pa vseeno, bilo bi zastonj obvezno cepljenje, cepiva ne bi bilo. A če se ne bi cepil kljub slednjemu, bi dobil globo. Sicer ni niti jasno, če zaloga pride, kje se jih bo dalo dobiti. In seveda verjetno neczastonj, četudi so obvezne. Razdelijo jih naj po občinah, pa najavijo, kje jih lahko prevzamemo. Ne da bodo eni prišli do 10o komadov, drugi spet do nobenega.
Če so šali pa tute ok, potem pač bodo maske pač spet malo postranska stvar.

😀 Mal smeha mora bit.

Naj bo obvezno, me ne moti, niti nisem prikrajšana Za gibanje, ker grem 1x na teden v štacuno, opravim hitro, ker ne nabavljal enotno, v bližini imam pa tudi neokrnjeno naravo, no vsaj bila je, če bi šla na sprehod.
Če je obvezno, naj bo v prvi vrsti na zalogi v prvi vrsti v bolnicah, po domovih, in še za ostale ljudi. Ne da jih morda dobiš tiste, ki skorajda ni efekte ali pa so cene zasoljene toliko, kot bi kdo z manjšimi prihodki pporabil za hrano. Ni isto, pa vseeno, bilo bi zastonj obvezno cepljenje, cepiva ne bi bilo. A če se ne bi cepil kljub slednjemu, bi dobil globo. Sicer ni niti jasno, če zaloga pride, kje se jih bo dalo dobiti. In seveda verjetno neczastonj, četudi so obvezne. Razdelijo jih naj po občinah, pa najavijo, kje jih lahko prevzamemo. Ne da bodo eni prišli do 10o komadov, drugi spet do nobenega.
Če so šali pa tute ok, potem pač bodo maske pač spet malo postranska stvar.
[/quote]

enotno* enormno

kaj bo pa mož nosil? Tudi burko ali kapo za nindže?

kaj bo pa mož nosil? Tudi burko ali kapo za nindže?
[/quote]

😂😂🤣🤣🤣

Kitajci so vse že prej vedeli. Oni te maske nosijo že 10 let.

Saj je prav. Ampak na delovnem mestu pa maske nimam. Imam. Iz navadnega bombaža. Sem medicinska sestra in jutri zjutraj dobimo izvide treh brisov iz mojega oddelka.

Ja, mi jih bomo pa uporabljali na polno za 10 minutni obisk trgovine. Kdo je tu nor?

če nimaš ne maske, ne šala, ne šivalnega stroja, maš pa kakšno bombažno ruto ali večji robec in dve gumici za lase ali uni kuhinjski – simpl – pa noter si lahko še en mini damski vložek brez folije nalepiš – une ščitnike perila, je vse nevidno:

https://www.youtube.com/watch?v=nE0EuDHMfZ4

Muslimanke jih nosijo ze tisoc let. A ni ironija, da je ravno SDS predpisala zakrivanje obraza?

New Report

Close