Pa je šel
Po zadnjih informacijah 24 ur.com naj bi prehiteval je koroškega cestnega dirkača Rudija Volka, ki je vozil v naselju s svojim C5 s hitrostjo 62km/h, zato ga je Haider s svojim Audijem A8 začel prehitevati, saj je ta menil, četudi ga ustavi policija bo za odvetnika najel Vovka, saj ga bo le ta lahko obranil očitanega prekrška, saj tudi njemu poznan pregovor: PRAVICA JE SLEPA A VIDI PONOČI.
Hudo mi je za njegovo družino, še posebej za mamo…….poleg tega, da je bil politik je bil tudi sin, mož in oče……..
Mogoče se bo sedaj kaj spremenilo za slovence v Avstriji, čeprav bi bilo bolje, da za to ne bi bila potrebna smrt človeka……
Norčevanje ob tem dogodku, pa ni ravno na mestu….pa brez zamere…..
Organsko ga nisem prenašala kot politika, pljunila bi mu v obraz……..ampak človek je danes mrtev…..nekateri pa bi radi na vsak način brcali v truplo……..kakor komu drago…..
Hudo ti je za družino ???
Starši so zagrizeni nacisti in tudi on je bil vzgajan v nacističnem duhu .
Bil je mož , seveda in to žene , ki je iz nacistične družine in tako tudi vzgajana , kar se pa tiče njegovih otrok ( hčerki ) je obe vzgajal v duhu nacionalsocializma .
Tebi je pa hudo ?? neverjetno ti bi verjetno še Hitlerjevi družini izrekla sožalje .
Ljudje tipa Haider , škoda da živijo .
Brcanje v trupla ni moj slog…….vam pa kakor drago…….sem napisala, da je bil zame groza od človeka, mogoče lahko dodam, da je bolje, da ga ni…..iz same smrti, pa se ne norčujem….
En pijan nacionalist gor ali dol, bolje dol! Moti me Evropska in še posebej Slovenska hipokrizija.
Ko je bil živ so ga vsi pljuvali, mu je…li mater, se ga izogibali in… in….!
Danes in že včeraj, pa so vsi polni hvale in sožalj.
Bruh!!!!
Ni bil največji prijatelj Slovencev, sploh ne koroških. In sožalje ne gre njemu ampak njegovi družini, ki je, kakorkoli obračamo, ostala brez moža in očeta.
Da ga ni več, ne pomeni, da je problem Slovencev na Koroškem kaj manjši. Verjamem, da je vzgajal svoje namestnike v svojem duhu. Slovenska država premalo dela za zaščito svojih manjšin v Italiji in Avstriji.
Seveda pa bo z novo vlado vse drugače. Naivno verjamem.
Naj je bil še tako ljubljen ali osovražen…..dejstva, da je bil dober politik ne more zanikati nihče…pa čeprav takšna politika lahko vodi do nove vojne, če večina volilnega telesa podpre takšno politiko…
Dober politik pač zna manipulirati z volilci in se prilagajati volilcem….prej kot to, kaj je bilo narobe z njim, bi se jaz vprašala kaj je narobe z narodom, ki ga voli, kaj njim manjka…….in še nekaj,po moje mu je marsikateri naš politik zavidal…..