Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek pa je šla…

pa je šla…

Prva kandidatka je odšla. Komentarji?

Rajš ona ku Robert…

Kdo je šel? Kam? Nič jasno!

To je bilo pričakovano.

Kaj pa je to res, da ima NIna kao ljubimca in mož to ve in sprejema – kao odprt zakon in to, pa skupaj zaradi otroka???

Predvidevam, da naslov ni pravi, ker ne piše, da je tole tema o BB 😉

Vladka

*********************************************************************** http://galerija.over.net/main.php/v/ustvarjanje/Vladka+K/

Spolno neaktivna oseba.

Jaz nisem ravno spremljala, samo to sem ujela, da jih je izjava od Nininega moža šokirala. Kaj je povedal?

To pa ni bilo lepo od nje, da javno razglaša. Razen, če že bližja in daljna okolica vse ve.

Jaz nimam pojma, kaj je rekla NIna, in kaj njen mož. Samo to sem zasledila na RR. Me pa ful furbec matra, kaj sta v resnici povedala.

zakaj pa sta šla unadva prostovolno ven?
in zakaj je ena nova blonda not?
če mi lahko kdo pove ker bol malo spremljam 🙂

Nina je Jasmini razlagala kako se je zaljubila in kako ga ima rada – pa ne moža. Mož je pa komentiral, da ve, da ima njegova žena ljubimca in da sta iskrena drug z drugim.

Nina je povedla, da ma ljubimca, k sta skupi sam 3 tedne poleti.In da je tip oh in sploh tak ko ona. Mož pa je reku, da za ve za tipa in da mata kao odprt zakon.

Bla, bla. če mene vprašaš je dober zvedu. meni se je NIna kar zamerla-take reči s katero prizadeneš svoje bljižnje pa res ni treba razlagat.

Kriza. Ma meni se ona res ne dopade. Totalen egoist, brez trohice empatije za svoje najbližje.

Oh, ja. In ona se ima za pametno in zrelo osebo :)))))))))

Zanimiv komentar je pa povedala v studiu pri Nini, ko jo je le ta vprašala kaj bi rada povedala ostalim. Da so za njo še vedno k****. Mast sem se nasmejala. Ona že ve zakaj, oni pa najbrž tudi.

Bližnja okolica ve, daljne pa to ne tangira.

Sicer pa je je povedala še marsikaj, česar v tej oddaji niso pokazali. Npr., da je mož njen najboljši prijatelj in je to bil tudi preden je (nepričakovano) zanosila in je to še vedno. Kot družina super funkcionirajo, a obema manjka nek PRESEŽEK. Namreč, v zvezo nista šla iz zaljubljenosti, temveč iz prijateljstva. In ta iskrica jima zdaj manjka. OBEMA. Zato nobeden ne ovira drugega, če ta želi pobližje spoznati koga drugega.

Isto je danes povedal tudi njen mož v oddaji. Škoda le, da niso pokazali še kakšnega posnetka, kjer res lepo govori o možu.

Ni čisto tako rekla – verjetno niste gledali celega pogovora z Jasmino. Namreč, tistega tipa je spoznala oktobra lani in poleti BOSTA IMELA tri tedne.

Pinea, preden sodiš, bi se lahko malo bolj poglobila ali pa bila malo manj žaljiva v sodbah. Če bi recimo slišala, kaj je povedala o sinu, o možu, o njenem odnosu z mamo… bi videla, da je Nina zelo čustvena oseba, ki ji pač manjka nek presežek (zgoraj je že ena nekaj napisala o tem) in pri 27 letih ima še upanje, da ga najde. Je pa o tem iskrena do svoje okolice.

Pa iz Južne Afrike je, spoznala sta se pa na internetu.

In BB je bila njegova ideja, ker je tako nor kot ona …

Zakaj je pa Tina jokala? Sem zamudila 🙂

Ker sinčka pogreša.

Tina nima sinčka. Tisto je Nina 🙂 Pa še ta je bolj jokala takrat, ko je zajebala nalogo, kot za svojim sinčkom.

Ker je mislila, da je bil njen fant v studiu in si ga je blazno želela videt,ker je bil tko blizu.

Aha. Hvala za odgovor 🙂

Isto je jokala tudi Suzana, ki je hotela videt hčerko.
Danes je bilo veliko pozitivnih in negativnih čustev, veliko joka in smeha.
Robi še zdaj solira v sobi in razmišlja pri sebi. BB pa ne zna brat misli.:))))

New Report

Close