Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Pa je šlo kosilo k vragu :(((

Pa je šlo kosilo k vragu :(((

…in so se piščančji kroketki zažgali. Mali je jokcal, jaz pa sem mu dala dudiko in ga malo pobožkala in zdaj smo brez kosila. Tale december mi pošteno že najeda živce. Nobenemu (ne meni ne možu ) se ne da v nabavo in zdaj na veliko praznimo hladilnik in skrinjo, no danes sem do konca spraznila in je šlo vse k vragu.

Mimogrede (da ne bom sam jamrala in težila) koliko se vas posluži za nakup hrane pri sosedu preko neta in ali to sploh še laufa :)))???

Joj, sorry za kosilo! Lahko pridete k nam, je še nekaj ostalo od našega kosila!
Jutri bo že boljše! Pa, pa…

Boga. Te bo moral pa na kosilo peljat, al pa boste na halo pici, al pa najdi kakšne testenine kje v špajzi…

Tak nakup pa še laufa, samo najbrž ne boš dobila danes. Pa kar visok znesek je, da ni plačila dostave (mislim da je 15.000 meja). Kar poglej na internet.

****************************************** Izgubljen je dan, ko se nisi smejal.

Uf mi smo imeli tud čisto praznino. Potem sem pa rekla dost j eteh hecov in šla v nabavo. Sem komaj z vozičkom do blagajne pririnila, amapk zdaj imamo pa zaloge, tako da gremo v štacuno šele naslednje leto;o)
Jaz v takem primeru kar pokličem halo pizza oz. spečem jajca.

lp

Mi bomo imeli kosilo čez pol ure…lahko prideš!

Đizus!!!!!!!!! Šumniki mi delajo!!!!!!!
Tak, Piki; zdaj pa ti še sladico naredim!

:)))

Da vam še to foro povem. Moj je rekel po telefonu naj kar stran vržem. Pa sem od silnega dela samo na krožniku pustila in pricapljata fanta domov (34 in 6) in planeta na zažgane krokete (so bili medium zažgani, torej niso še bili čist, čist črni) in sta rekla, da so jima ful dobri – ZA CRKNIT.

In potem smo se zabavali. Mali vparaša kako narediš take krokete, pa mu ata odgovori, da to pa samo naša mami obvlada. In jaz hudomušno dodam, da če imaš res srečo jih malo zažgeš,če pa nimaš sreče pa jih spečeš v zlatorumene (take kot naj bi bile :)))), in pravi sine, naj drugič spet naredim take. No to bo pa mal težka, meni namreč ne rata dvakrat isto zažgat, kajti naslednjič bodo v iber zažgani, zagotovo.

No, kosilo je navsezadnje vseeno ratalo in tako so vsi siti in srečni ;)))))

;-))))))))))))))))))

Kdor zna pa zna…

New Report

Close