Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Pa je uspelo

Pa je uspelo

še en forum, ki je , kolikor malo pogledam nazaj, relativno dobro uspeval, spraviti na raven gostilniške debate ( naj mi gostilniški debaterji oprostijo)- škoda, ali pa možnost za nov začetek

Jesr nč kriva. Morgen

a sem kaj rekel? drugače pa ,dobro jutro oz za tiste ki delamo je že ober dan

E tudi zame, nažalost.

a ni lepo delati? zame ni lepšega kot delo, da vidiš sad svojih rok, no tud seksat ni slabo, ampak če je seks za razvedrilo, ne kot delo oz tlaka))))))

seks je bogih “ludi kruh”
bogatih pa:
šport.

Sej je brez dela tud tužno. Ampak pri mojih glupih urnikih, včasih ne vem kje se me glava drži.Pol pa se tu mal refrešam, pa gremo naprej.Vsaj vikendi so moji, odkdaj je pa sex tlaka. Zgleda da samo za razota, ker naslednji dan takoj začne pesnit – “kao”.Pa še ko pesni, bi sam nabijal. Ne vem ni mi jasno, kaj fantu oz. gospodau manjka. Ampak sem že ugotovila v njegovih starih postih, da zna tud kaj pametnega povedat. Zakaj nima večkrat take prebliske, zgleda da mu senca škodi, pol pa ostaja na prvem nadstropju. Razo, nč bat, saj si včasih zelo duhovit. Včasih

Razo, nč bat,
daj ga kar not dat.

Dragi moji, moram delat, pišem tle ko spidi, ker kradem čas. Se slišimo, ne se kregat, pa kaj pametnega recte.Ke vidim, da se tud drugje kregajo, kar že mal preveč nizko.Kot pravi norTon ita only a game -shame.Salut

ja razo zna bit duhovit, še bolj je pa duhovit s svojim alter egom in sicer je to lolita, razo ordinira čez teden, lolita čez vikend

tlak?….doma?

še vedno je najboljše v gostilni..se ti ne zdi?

leta letijo - iščem stevardeso

sarkazem ali nerazumevanje drugih?

sem se zamislil….le akj mi manjka…mogoče isto kot tebi..kaj te vem…

škoda, da si se spreobrnila….mmm

skoraj se pomirim..pa spet norimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

cmoka

kam naj ga dam?

ah, flash, kaj se sekiraš, hajde da ludujemo

oštir dej eno flašo… ma nenene rajš kar en cel flaškon – de ne boš stalno prnašu

aja, še za nortona-ko, kakorkoli: dobro se počutim v njej

---------- le vent nous portera...

saj res.kje pa je moja mala simpatična deklica (pa ne samo moja…gr)…

obožujem mlade napete ritke, dišečo kožo in vse kar me naučijo…..upsss

lolitiiiiiiiiiiiiiii…kje si..pridi ti razkažem ..

kak ljubim tvojo kožo..kot svila je na tebi
ko moj prst drsi po tvoji roki..
kot ti….Ljubim toplo sled jezika na tebi,
čutim plimo najine nore želje,
ki prevzela je oba….nekoč….

pa pa loliti sladka….

smrk…..sam na druge dede se obesaš danes…jaz pa lubosumen..tak virtualno…

Vas lahko vprašam, kje delate? Mi, ki delamo v majhnih firmah se niti pod razno ne moremo pogovarjati po raznih forumih, četudi imamo internet….

oštir, še tri. flaše.
kaj čem, pa kakorkoli.
kdor bi mi bil takrat sposoben (jasno kdor bi hotel)slediti in kapirati mojo sicer jedernato misel bi temo razumel. razotova misel je tako odsotna in skupaj s kirovo slabo dela in pride kaj pride.
pa zopet kaj čem, moje moškosti in odnosa izključno do žensk ne morata načeti.sigurno, tudi če sistemsko hočeta.

in če bo dobiček “tvoje” firme prevelik?

ustaviš delo, ali

se prelije tja, kjer manj ali slabše delajo (proračunske plače).

vedno je 1:1

na sosedov ku***.

No,no……..

to je tko: z vsakim branjem pade iq za 10. torej smo že nekje pri stopinjah v Reykjavicku

---------- le vent nous portera...

Verjetno si ga bodo razdelili…nam pa nič…:)

kaj si bodo razdelili?

New Report

Close