Pa jo imamo – policijsko državo
Vlada je za generalnega direktorja policije imenovala Janka Gorška, dozdajšnjega vršilca dolžnosti te funkcije.
Posebna AVTONOMNA STROKOVNA KOMISIJA* je pred tem s kandidatom opravila pogovor ter preverila usposobljenost in ustreznost kandidata za mesto generalnega direktorja policije.
AVTONOMNA STROKOVNA KOMISIJA* – hahahahahahahahaha pa me me hecat, mwahahahahahahaha, ROFL, izjava leta hahahahahahahah
Ma kaj bluziš neumnosti! Kaj je narobe. GORŠEK je človek, kjer se lahko JJ, MAte da ne govorim o ROMŠKU samo učijo in dolgo mu ne bodo segli do mezinca na nogi. GORŠEK je bil VD in je delo opravil zaenkrat odlično.
Miselnot, da imajo kriminalci VSE pravice in jim nihče nič ne more je res dotalno bolna in s tem je treba pod nujno takoj končat.
Ne blati drugega ker za to nimaš nobene podlage in ti bo vse to kmalu priletelo v tvoj fris!!!!!!!!!!
In dokler policaji gledajo naše maile, bloge, fotume, v naše računalnike, stojijo za vsakim tretjim grmom in visoko kasirajo za povsem nepomembne prekrške, in dokler je policija nad zakonom, smo v policijski državi.
boj natančno v mafijsko – policijski državi.
!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ja to je bilo od 2004 do 2008 očino tako. Določeni so sicer imeli priprave že veliko prej pri Depali Vasi, ko so si demokracijo želeli postaviti po svojih načelih in z ustrahovanjem civilistov z vojsko.
Re: Pa jo imamo – policijsko državo
Napisal: WildWind
Datum: 24.07.2009 21:09
Goršek je dober človek in profi, žalosti me pa, da si je pustil kompromitirati ime…od sedaj bo samo še Kresalkin kader…na žalost
Ko nimaš znanja in določenih argumentov je najlažje in najboljše vse posploševat. Tako je bilo v prejšnji vladi in ni rečeno da bo tudi sedaj. Še več, trdno sem prepričan, da ne bo tako. Vsi dosedanji dogodi kažejo, da je res tako.
V prejšnji vladi je bila politika; MNZ in stroka; policija združeno v eni, bolje rečeno v dveh osebah, MATE, JANŠA.
To pa mora biti ostro ločeno.
to sem napisala zaradi načina kako je prišel na položaj……če bi bil razpis kot je treba in bi bil on izbran, ne bi niti trznila….tako pa izgleda, kot da je bil nastavljen in ne izbran……..
Dokler se bodo muloti stari 20 let množično vozili po Ljubljani z BMW-ji, vrednimi čez 50.000 evrov, pa jih nihče ne bo vprašal, od kod avto, od kod denar za avto, smo mi daleč od policijske države.
Takrat ne bo policijska država, ampak točno taprava. Kje se dobi toliko denarja, do sedaj še nobena vlada ni upala vprašat, tale zdajšnja bo pa še najmanj, ker imajo “njeni” simpatizerji” prevelike kupe…
Da bo država državljana lahko vprašala, od kod mu denar za (pre)drag avto, hišo, jahto …, bo morala najprej spremeniti davčni sistem in uvesti načelo obrnjenega dokaznega bremena, kot ga imajo v ZDA. Po tem načelu mora davčni zavezanec davkariji dokazati zakonitost svojega premoženja, po sedanjem sistemu pa mora davkarija dokazati, da je premoženje davčnega zavezanca pridobljeno nezakonito, kar je seveda veliko težje.
Ne gre za to, da si država ne bi upala uvesti takšne spremembe davčne zakonodaje, ampak je vzrok v tem, da za to ne obstaja politični interes. Pa ne le pri zdajšnji vladi, ampak tudi pri prejšnji. Saj je v času svoje vladavine spreminjala davčno zakonodajo, o takšni spremembi pa ni bilo slišati niti besedice.
Morda jo bo mogoče uvesti v naslednji generaciji, ko bo vse premoženje, ki ga je ta generacija nakradla, že podedovano in bo postalo “družinsko”.
Re: Pa jo imamo – policijsko državo
Napisal: WildWind
Datum: 24.07.2009 22:54
to sem napisala zaradi načina kako je prišel na položaj……če bi bil razpis kot je treba in bi bil on izbran, ne bi niti trznila….tako pa izgleda, kot da je bil nastavljen in ne izbran……..
Spet mlatiš eno in isto in brez vsake logike in resnice. ROMŠEK je bil izbran kot je treba??? NE!!! Tudi če je bil je za njim ena katastrofa. Očitno, ne morete iz svoje kože in političnega kadrovanja, kot je bilo v prejšnji vladi in sedaj je stanje kakršno je!!!