Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Pa jst mam tko zlatega sodelavca …

Pa jst mam tko zlatega sodelavca …

… da mi bo prinesel Pizzo v pisarno danes za kosilo … oz. kmalu sedaj … hehe … :)))))))))))))))))))))))))))))))

Njaaaaaaaaaaaaaaaaaami .. komaj čakam … :))))))))))))))))))))))))))))

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

:))))))))))))))))))))

A ga še k meni pošlješ? S pizzo vred, se ve :))))))))).

_____________________________________________________________________ All I want is less to do, more time to do it, and higher pay for not getting it done.

:)))))))))))))) Sej bi ti ga … sam si mal daleč … :)) Čene je pa tako srce, da bi ti jo verjetno res prinesel … :))))))))))))) ;))))))))

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

… mater je dobra … …

lp, bgv

ma tebi je verjetno pizza bolj vsec kot sodelavec,a ?:))

send $

:))))))))))))))))

Ne, ne… Je že prav, da za bodočo mamico lepo skrbi. Priden, dečko, priden :))).

_____________________________________________________________________ All I want is less to do, more time to do it, and higher pay for not getting it done.

Dober tek! 😉 :))))))))))))

Ma kaki sodelavec neki … PIIIIIZZAAAA!!!!!!!!!!!!!!! :)))))))))))))))99

Lp, Bgv

:)))) Ja … saj on je tudi edini v službi, ki že ve za mojo nosečnost … :)))

LP, Bgv

Hvala … :)))) Pol je že manjka … :)))))))))))))))))))

lp, Bgv

Aaaaaa…. To pa vse pojasni :))))))))))))))). Priden, priden….

:)))))) Ja … je res priden … :)))))))))))))

lp, Bgv

lepo papaj..no dober tek..mene pizza zdele ne gane;))

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Jst sem si jo pa zaželela že včeraj popoldan … pa me je pol minilo … pa me je spet primlo ob kakih 11-ih zvečer … (pa je bilo seveda prepozno) … in danes, ko mi je prišel sodelavec povedat, da gre na malico … hehe … se mi jo je spet zaluštalo … :)))))))))))))))))

Zdej pa sem jo pojedla en kos več ku polovico … pa sem čist sita … :)))) Eh … tja do 17-ih pa jo ja pojem … :)))))))))))))))

Lp, Bgv

KAJ MAS GOR?

KAKA TI JE FEJVRIT?

send $

VSI BI MOGLI BIT TAKI!!

NE, DA SURFAJO PO FORUMIH..

send $

KAJ PA PIZZA?:))))

send $

MA BOŠ MELA VSE TIPKE RDEČE
JOJ, JOJ;((

send $

jst sem tudi pol pizzike zmazala…… pa en deci Pufkotovega vinčka…… pa eno šalčko sladoledka…………. mmmmm….

zdej sem pa ku balon ;)))

TE LAHK PRIMEM ZA VRVICO??;)

send $

He he … … … še trije koščki so mi ostali … pa kar ne gre dol … :))))) Uffa … pa pol litra vode sem zraven spila … zdej pa … ja … zdej bi mi tako pasala ena posteljica, da bi se vlegla in zaninala za kako urco … :)))))))

A ni fajn ko se tko napokaš? :))

Lp, Bgv

ne, ker me žgečkaaaaaaaaaaa

hihihi…………. lohk jst tebe? ;))

Uh … danes sem vzela kar navadno z dodatkom artičok … Čene pa je full odvisno od dneva … Kdaj vzamem samo zelenjavno … kdaj štirje letni časi … ali pa štirje siri … al pa … … … kmečko … :)))))) … szi pruštkom … :)))) He he … ma nisem jst zahtevna … važno da se je … :))))

Lp, Bgv

eh, kukr kdaj……… zdej nisem za nobeno rabo………. za delat pa sploh………

škoda, ker ne upam tuki viset ;)))))))))

Ne ne … sem si vzela eno rolo toaletnega papirja in si skoz rokce brišem … :)))))) … Ni nevarnosti za tipke … ;))))

Lp, Bgv

New Report

Close