Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Pa jst mam tko zlatega sodelavca …

Pa jst mam tko zlatega sodelavca …

ŠE bojša … :))))))

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

Uh … jst tut nisem prov za nobeno rabo … Že tko sem zdej skoz utrujena … Zdej k sem se napokala … pa … ohjoj … sej ne vem niti če se lahko s stola dvignem … :))))

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

Pršuuuuuuuut….. 😉 :)))

_____________________________________________________________________ All I want is less to do, more time to do it, and higher pay for not getting it done.

He he … mishi .. če ni nama dvema dali eno stegence pred nos, mislim, da bi se kar zagnale not pa se teple za zadnji košček, a? :))))))

Lp, Bgv

Nič se ne bi teple…. Bi kar jaz s stegnom hitro letela 😉 :))))))))). Ok, no… Pikici bi ga že malo stran dala 😉 :))))))))))))

Če pa je taaaaaaak dober….. Aja: najboljše darilo, ki sem ga dobila za roj.dan (lani): celo stegno kraškega pršuta :))))))))))))))))))))). Se mi je še cel mesec smejalo :))))))))))))))

_____________________________________________________________________ All I want is less to do, more time to do it, and higher pay for not getting it done.

Jaz pa krasno sodelavko!Ona je pa mene(naju) nafutrala s pico danes!
;-))))))))))))))))))))))

a si ji iz rok jedu? ;))

jaz bi se futrala s cim drugim;))..no aja..to pride po pizzi…haha..

en dober…mmmmmm

tak k pase

k ti da pol energije…mmmmmmmm

zapeljiv….

ja kafe.,.si ga sp..spil ..posrkal..aja ne..ker ga ne pijes..no pa srkaj kaj druzga..pase srkat..ves to;))

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

njam
..

povej pol, ce ti jo ne uspe koncat!!
bogvar, da jo vrzes v smeti!!;( se ne pogovarjam vec s tabo;)

send $

;))) kako mishiko osrecit!;))

slišiš, Miklavž?? halo, halo? Pakiraš?

send $

:))))))))))))))))))))))))))

a za repka?

no, te pa daj;))
sam ne prevec, da ne bo se kera tela met;)

send $

saj bi te pogrnu….

;)) pol pa teku po tiste tri koscke;))

send $

hehe, pa sej že vse vejo, da si moj-moj Miki!!!!!!!

aneda pupke? 😉

mishika
ta nasmešek bi rad videl na slikici;)) ga maš na slikici?;))))

send $

ja, kaj druzga res ne paše takoj po se.. ne, po kosilu mislm;)))

send $

Hely.. pazi da de ne bo kera tepla;))

send $

Jaaaaaa…. 😉 :)))))))))))))

Nasmešek že, nasmešek… Samo tega, ko slišim: pršut, pa res ne 😉 :))).

a bi šla ti z mano v kino?

Jamon, Jamon

saj veš za kaj gre?;)

send $

Pršut, pršut :))))))))) Samo ni že dolgo, kar so ta film vrteli?

He he … jaz dobim celo stegno vsako leto … Imamo tradicijo pri nas doma, da za moj rojstni dan vsako leto načnemo stegence. :)))))

Lp, Bgv

> Pršut, pršut :))))))))) Samo ni že dolgo, kar so ta film

THAT’S RIGHT BABE!;))))))))

NIMA VEZE, SAM ZA NAJU GA BOJO ZAROLALI;)
TI JE BIL VŠEČ, NE? PRŠUT;)

send $

Uh … še vedno tisti trije koščki stojijo … :)))

Lp, Bgv

Uf. Bugi, kdaj ti lahko pridem čestitat? 😉 :)))))))))

New Report

Close