Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka Pa kaj a deci res ne razumejo slovensk

Pa kaj a deci res ne razumejo slovensk

No, jaz tudi tako rečem in hkrati tudi s tem mislim točno tisto, kar sem rekla.

To pomeni, da ko bom dajala prat brisače, bom vesela, če bo tista brisača že v košu za umazano perilo. Če je ne bo, jo bom šla pa sama iskat. To je vse.

V nobenem primeru to ne pomeni, da partnerju nalagam neko dodatno delo zaradi te brisače.
Če bi šel v klet in bi na brisačo pozabil, pa tudi prav, se zgodi. Ne vem, zakaj bi bila neka drama zaradi tega.

Lejte, drage dame, moškemu je pač treba povedati točno. Oni med vrsticami pač ne znajo brat oz. se jim ne da v to poglabljat. Kar boš rekla, to bo slišal.
Saj poznate tisto:
– Dragi, a lahko odneseš smeti?
– Ja, seveda.
In jih ne odnese:)
Ženska je mislila, da naj možakar pač odnese smeti, on ji je pa samo odgovoril na vprašanje. Lahko jih odnese, seveda, saj je zdrav, ima dve nogi, dve roki, zna hoditi, ampak to ne pomeni, da jih tudi bo odnesel. Saj je samo povedal, da jih lahko. Točen odgovor na vprašanje 🙂

Sicer pa zaradi takšnih stvari v luft skakat … da se vam sploh da ….

Znamo se narest neumne.

Si vis pacem, para bellum.

Saj reveži niso sami krivi, da so pač nižje razvita bitja.
Punca, jaz te razumem, ena zgoraj je odlicno napisala… ce je je, ce ni, ni panike, bom sla sama….
Ampak je to že preveč višja matematika za njih.
Pač ni tiščanje rok v hlače, nogomet in pivo.
Ah, samski stan je zakon, sem presrečna….

V bistvu si ena manipulatorska mrha. A se zdaj kaj boljš počutiš:-)

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

V bistvu si ena manipulatorska mrha. A se zdaj kaj boljš počutiš:-)
[/quote]

Tebe pa kar vidim:
maaamiiii, a veš, kaj mi je reklaaaaa, da naj ji brisačo prineseeeem… jok jooooook
Maaamiii polupkčaj da neha bubat.
Še en dokaz več… :))

Tebe pa kar vidim:
maaamiiii, a veš, kaj mi je reklaaaaa, da naj ji brisačo prineseeeem… jok jooooook
Maaamiii polupkčaj da neha bubat.
Še en dokaz več… :))
[/quote]
Maš pa dobro domišlijo. Sicer pa, ne poznam ženske, ki bi bila kaj drugačna, kar se tega tiče.

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Še eno borno babše, ki ji je karantena zapečatila mentalno brozgo pod pokrovko za vse večne čase….

Ne morejo ti niti psihatri več pomagat, ne? Saj je vrag to, največji problem je,ker se satlno ubadajo z vami srečnimi babšeti,ko ste serijsko na predoziranju s tableti, rezanju žil ali vas pa iščejo, ker ste odtavale nekam samomor delat………Odkar je karantena je praktično vsak dan v novicah: od doma je odšla neznano kam 37 letna, je odšla 43, letna, je odšla 39 letna…

Ne morejo ti niti psihatri več pomagat, ne? Saj je vrag to, največji problem je,ker se satlno ubadajo z vami srečnimi babšeti,ko ste serijsko na predoziranju s tableti, rezanju žil ali vas pa iščejo, ker ste odtavale nekam samomor delat………Odkar je karantena je praktično vsak dan v novicah: od doma je odšla neznano kam 37 letna, je odšla 43, letna, je odšla 39 letna…
[/quote]

Ahahahahahahahaha prov res jokam od smeha…. Ja LE ZAKAJ so odsle anee? 🤣
Majo verjetn enga tazga doma, kokrnste vi zdej k se boste tuki repencl, nismo me krrive, da mate 5 centimeterske binglne 🤣
Ajde navali zdej 🤣🤣

Ahahahahahahahaha prov res jokam od smeha…. Ja LE ZAKAJ so odsle anee? 🤣
Majo verjetn enga tazga doma, kokrnste vi zdej k se boste tuki repencl, nismo me krrive, da mate 5 centimeterske binglne 🤣
Ajde navali zdej 🤣🤣
[/quote]
Vse so večno samske srečne, brez otrok, vedno take odtavajo in iste so tudi redno na urgenci zaradi rezanja žil in predoziranja s tableti. To ni nobena skrivnost.

kaj pa mu naložiš, da naj spotoma opravi, ko bi ti curaka vdeval?

Ja 🙂

In to sodi v isto kategorijo kot lišpanje. Zakaj ne moreš biti taka, kot si v resnici? Zakaj ne moreš reči tega, kar bi v resnici rada?

New Report

Close