Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek Pa kaj delajo s to Anjo?

Pa kaj delajo s to Anjo?

A je komu kaj jasno… Zakaj je ne pustijo pri mami, če tako želi? Saj je že dovolj stara… Je oče res tako zelo vpliven, da si privošči take stvari.

V časopisu piše, da je Anji sodnica obljubila, da je nihče ne bo rubil, pa so takoj, ko je prišla domov, spet prišli ponjo. Kaj menite? Meni se zdi grozno tako izživljanje nad otrokom!

sem ziher, da ne vemo vsega

in sem ziher, da verjetno obstaja dobra razlaga, zakaj je tako.

Jaz sem pa ziher, da se tako ne dela z otrokom!!! Ariadne, a tebi je pa normalno, da 20 policistov na silo priveže otroka na posteljo in odvleče v bolnico?!?! Ne glede na to, kaj je med mamo in očetom, z otrokom se tako ne dela – na tak način bo pa res rabila psihiatrično bolnico! Uboga punca, meni se res smili!

Tudi meni. Sicer ne vem kaj vse je v resnici v ozadju, ampak za kriminalce je dovolj pet policistov, za mladoletnico jih potrebujejo pa kar 20??? Halo, pravna, socialna država…

Sploh nočem razmišljat o tem… Biga deklica, ko sem vidla po TV me je akr stisnilo..
Smo država, ki ščiti take barabe, kriminačce in pedofile!!

Boga punca 🙁

Kakršnokoli že ozadje je… Tako se z otrokom ne dela!

A lahko kaj več poveste zakaj gre?

Jaz se z Ariadne strinjam. Ne vemo kaj je v ozadju in zakaj taka odločitev. Očitno so pričakovali “rabuko”. Ne vem.
Ampak po drugi strani pa je vse odvisno s katere strani gledaš.Pa ne govorim zdaj konkretno o tem primeru. Odvisno koga imaš pred sabo. Če se pogovarjaš s tistim od staršev, ki je “upravičen” do otroka mu je seveda logično in prav, da se to spelje na tak način, samo da otrok pri njemu je.
Tudi včeraj v Trenjih sta bili predstavljeni dve zgodbi. Ena z izvršbo, druga kjer ta ni bila uspešna. In obe sta pristali v medijih kot primer groznega dela. Torej ni prav ne eno ne drugo.

Mislim, da je v vsej zgodbi najpomembnejše dejstvo, da je njen oče (ki stoji za vsem tem ) zelo vpliven sodnik ali sodni izvedenec (ali nekaj podobnega) na ta-istem sodišču, ki je vse to grozoto doslej izvajalo nad ubogo deklico.

To je škandal brez primere.

Da se z otrokom tako ne dela, je jasno.

Je pa bilo že napisano, da ozadja ne poznamo.
Sumim, da je tudi mama “svojga dnarja vredna”. Punca, naj bo še tako brihtna, se pri 11,12 in 12 letih gotovo ni sama spomnila, da bo pisarila ministrom in ustanovam pa ne vem kam še, da se raje ubije kot živi pri očetu. Ji je že nekdo moral besede na jezik polagati pa jo usmerjat.

In zakaj noče k očetu? Včeraj nisem gledala Trenj, mogoče je bilo tam kaj novega, a nikjer še ni pisalo zakaj noče ? Mogoče ji oče ni nič naredil, ampak jo je mati vzgojila v sovraštvu do očeta ?

Kakorkoli že – krivi so starši. Otrok pa razdvojen – in zdaj je to, kar je.

Trenja želijo visoko gledanost in še nič kar so prikazali ni bilo prikazano realno.

Se povsem strinjam z ariadne.

Oče jo je spolno zlorabljal – to je že sama pred časom povedala sodišču (kjer dela njen oče in ki vodi njen primer), pa ji niso “verjeli”. Tudi njen že polnoletni (pol)brat pravi, da je oče surovež.

In ne razumem, kako lahko rečeš, da 13/14-letno dekle (toliko je namreč dejansko stara!) ne zmore samovoljno izjaviti, da se raje ubije, kot da gre živet k očetu, ki jo je zlorabljal.

A ni šel njen polbrat prostovoljno živet k očimu? Se pravi, da je zavrnil lastno mamo?

Nevem kaj bi rekla, na vse kar je bilo včeraj povedano in prikazano na Trenjih. Zagotovo obstajajo stvari, ki jih mi ne vemo. Smili se mi pa punca, naj bo karkoli, ma z otroci se na tak način ne žonglira. Pika.

Men pa ni jasno, kako lahko človeka zarubijo…in ja, v vsaki zgodbi sta dve plati, hudo je edino to, da sta najbrž obe plati neprijetni…

Osebno mi je za dekle neizmerno hudo…tako se s človekom ne dela.

Ne verjemite vsemu kar vidite na tv in v časopisu, vedno moramo poznati dve plati zgodbe in druge ne poznate, kajti samo eno ste slišali.Sem soseda od očeta in moram povedati da je oče zelo vredu, prijazen, delaven v glavnem nimam besede čez njega, je pa res, da imajo pri Anji še dosti drugih problemov, katere zgleda da tako rešujejo.Mislim pa tudi, da družini morajo kar dobro Novice plačevati, da se zdaj že 3 ali 4 dajejo v časopis, jaz če bi res imela take probleme kot jih oni prikazujejo, bi jih raje poskusila reševat ne pa da cela Slovenija govori o tem, pri njih je še pa vedno vse po starem.Strinjam se pa z gospodom, ki je včeraj na tv. dal izjavo, da so punci oprali možgane, saj so ji res, zato pa raje naj vsak najprej pomete pred svojim pragom potem šele naj pometa pri sosedu.Pa oče ni tako vpliven kot mislite!Joj punce pa res verjamete vsemu kar govorijo, vpliven oče, da jo je zlorabljal…Oh punce!

tole delajo z njo. Stara je 14 let in je dovolj velika, da lahko pove, kje si želi biti. zakaj jo potem vlečejo drugam. Tisti socialni delavki, pa zdravnici in sodnikum pa bi vzela licenco.

http://www.delo.si/index.php?sv_path=41,1735,280595&src=csr

http://www.delo.si/index.php?sv_path=41,1735,280595&src=csr

avrbna. saj so vsi hinaci in pedofili z drugimi prijazni. če ona hoče, k mami naj tako bo.

ne vem kaj je spornega za sodišče,če je dekle staro 14 let in se je odločilo za živlenje pri materi,smili semi dekle,nenehni obiski psihiatrije niso dobri.

Če je oče pamenten, bo zdaj popustil, saj pri njem po vsej tej štali ne bo mogla normalno funkcionirat. Pametnejši odneha !

Ima pa punca sigurno možgane oprane s strani mame – kot je bilo že omenjeno, že nekaj let vlačenja po časopisih in TV.

Avbrnja, poznam jih kar nekaj, ki so pridni in navzven prijazni, pa za štirimi stenami psihično trpinčijo ženo in otroke 🙁 pa imajo tudi sosedje enako mnenje kot ti o takem človeku. Nihče se pa en vpraša, kaj je za štirimi stenami, nažiranje samopodobe otrok, poniževanje žene..potem se pa vprašamo, zakj ima tak oče dopust med šolskimi počitnicami, otrok pa začne jecljat 🙁 in to zmeraj, ko je dalj časa doma ta prijazna oseba.

Punce, zakaj se pa ne vprašate zakaj je otrok dodeljen očetu že od takrat, ko sta se z mamo ločila, od majhnega.Pojma nimate, vem zakaj se gre, kajti poznam obe strani, samo vidim da nekateri, ki ste na forumu, vidite samo to kar je prikazano na tv in v časopisu.Tu me ne boste prepričale, kajti poznam očeta, mamo, v glavnem vso družino in vem kaj je sposobna narediti Anjina mama, da bo vse tako kot bo ona rekla, šla bo tudi preko trupel.

Anja je bila 2x dodeljena mami, nazadnje očetu. To piše v časopisih in najbrž drži, ker bi drugače oče demantiral.

Ma dej ne pametuj spet, ko nimaš pojma o pojmu. Da te ni sram, da zagovarjaš takšne svinjarije. Ampak dokler ne gre za tvojega otroka je vse OK, ane.

Ma dej ne pametuj spet, ko nimaš pojma o pojmu. Da te ni sram, da zagovarjaš takšne svinjarije. Ampak dokler ne gre za tvojega otroka je vse OK, ane.[/quote]

se zdej boljše počutiš?

New Report

Close