Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Pa kaj imajo Amrikanci

Pa kaj imajo Amrikanci

….res take komplekse z majhnimi tiči?
Spam maili z obljubami,kako mi podo tiča podaljšal kar dežujejo!
In jaz sem s svojim čist zadovoljen….jebem jim kratke tiče ameriške!
🙁

Sp

To je pa božja kazen, ko skačeš…netkaš po raznih “amerikanskih hot-hot”;))…prepovedanih straneh…in davek vsega tega je..sedaj v tvojem kaselcku…ja dragi moj, je treba pa ze u naprej vedet…kaj se sme in kaj ne…no…ali pa bodi lepo tiho in prazni kaselcek…hihihislika-slaka;))

No…za uzitke..je treba vcasih tudi malo potrpeti,hihihi!!!

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Ok Sonček!
Od zdaj naprej bom vse spame forwardal tebi….mogoče boš pa še kakega užitnega našla vmes!
Grrrrrrrrrrr!!!
In jaz gledam nage babe in ne dedce!!!!!!
😉
Sp

Prijateljcek kar…moj racunalnik je zasciten…pred vso tako nesnago in strupi…takoj pohama vse to, se predno pride do mene,hihihi…ja moj racunalko ze ve…kako se streze takim recem…cmoka, lepo ninaj!

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

naj pol še meni pomaga!
Plizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz…ker to je za znoret!
🙁

Pa saj ti je Helček…nekaj časa nazaj napisala kar nekaj pomoči, zakaj je nisi ubogal, poisci za nazaj…bom vprasala ja…če ne najdes od Helcke..isci, saj imas cas…

Ampak te prej uprasam, kaj mi das, ce ti dam,hiihihihhi…

grem ninat…pa-pa

Ti moraš pa debela jajca znest,ku greš tko zgodi na palco!
😉
Sp

S tistim si nisem mogel kaj dost pomagat,ker so te barabe prefrigane!
Spremenijo kako črko v naaslovu,pa si spet tam!
In tega je tolk,da ne bi druzga cel dan delu,ko nastavitve popravljal.
A če mi daš?Ja tiča,a ne!Saj o tem je govora v tem postu!
😉
Sp

New Report

Close