Pa kaj je s tebi na dating FB?
Sem šla na FB dating. Sem mislila, da bodo tam bolj ok moški. Pa večina isto: težijo za seks.
Pa sem jih poblokirala. Ostaneta še dva, ki mi delujeta povsem normalno. Normalen pogovor. Pa en reče, da bi se raje menila prek Whatsappa. Malce v dvomih, ampak ok, če se že meniva za srečanje, pač lahko zaupam telefonsko. Potem pa se začne,. MI tam piše. Ok. Se malce pomeniva. Omenim, da sem totalno utrujena od službe. In grem ob 22ih spat. Ob 23 telefon cinglja, ker mi spet piše, da mi želi lep večer (ne odgovorim). Pa ob polnoči tudi, da mi želi lahko noč. Ok, me je dvakrat zbudil. Nič ne rečem. Potem naslednjo noč spim totalno slabo, proti jutru malce zaspim. Pred šesto spet telfon cinglja, ker vošči on dobro jutro. Tokrat mu napišem, da me je ravno zbudil, da sem tako slabo spala ponoči in mu tudi omenim, da me je prejšnji večer oz noč že dvakrat zbudil. Pa prej sem omenila ,da sem totalno izmučena… povsem vljudno sem to napisala. Tip pa ves užaljen, da ok, da mi ne bo več pisal in konec.
Pa kaj je s tipi? Če ne težijo za seks, bi ti pa po telefonu težili do polnoči pa ob šestih zjutraj še naprej,a ja pa med službo tudi. AMpak ok, med službo pač ne odgovorim, odgovorim kasneje, ko lahko. AMpak ponoči pa rada spim.
Od ogromno kandidatov, imam sedaj le še enega. Upam, da je ta res normalen.
Fb dating ni nič drugačen od ostalih portalov. Problem je, ki si ustvariš neko sliko in na podlagi fotografij in pogovora, kasneje ugotoviš, da je vse izguba časa. Človeka je dobro spoznati v živo, ne pa z nekimi filtri, besedami in številkami.
Je imel en dobro profilno sliko obraza, pa tudi zelo prijazen. Se dobiva, me je skoraj kap, druga stran obraza je bila popolnoma drugačna in tip se je obnašal zelo otročje.
Z enim pa sem zdržala le 2 meseca, ker tipo je pozabil, kaj vse je nalagal v chatu haha
Zartrose izven profila, 16.03.2023 ob 16:42
Ocitno nisi dojela, da ti je tudi ta cingljal za sex.. ker drugace bi ze prej kaj napisal in ti zazelel, da se spicijes.. ob 23 in 00 ponoci pa je jasno kaj je bil namen tega lahko noc.. ker ce bi se ti odzvala bi zacel v parih sms napeljevat na sex, preko fona…
Saj tudi preko fb datinga je pisal dobro jutro, lahko noč… samo tam mi je bilo pač vseeno ob kaki uri. Tale Whatsapp mi pa cinglja. Mislim, da se da nastaviti, da ponoči ne cinglja, da samo podnevi. Samo do sedaj sem imela samo normalne ljudi gor, ki ponoči ne težijo.
Sem očitno mela jaz srečo, grem na tinder, 2. dan tindra spoznam tipa, ki se ujameva in je normalen in sva še vedno skupaj, izi zadeva. Ne vem, zakaj imajo druge ženske take probleme, mogoče si dajete preveč take seksuane slike ali pomanjkljivo oblečene gor in potem samo na moške ustrezne svojim slikam naletite, ne razumem, jaz nisem nikoli imela teh problemov…
zhzh, 16.03.2023 ob 18:06
Sem očitno mela jaz srečo, grem na tinder, 2. dan tindra spoznam tipa, ki se ujameva in je normalen in sva še vedno skupaj, izi zadeva. Ne vem, zakaj imajo druge ženske take probleme, mogoče si dajete preveč take seksuane slike ali pomanjkljivo oblečene gor in potem samo na moške ustrezne svojim slikam naletite, ne razumem, jaz nisem nikoli imela teh problemov…
Ti si sigurno tip, ne pa ženska.
Če te že zanima: na fb imam fotko sončnimi očali, od daleč pa v športnih oblačilih, zapeta od glave do peta.
Za “zhzh” če ne bo citiralo:
Zadeva je sila preprosta. Tvoj tip moškega je pač bil isti čas gor na portalu kot si prišla ti in sta se pokonektala in je to to. Če on ne bi bil gor takrat, bi ti čisto uizi bila ena, ki je na portalih mesece in leta in nič ni. Ker ljudje ne dojamete, da so portali samo sredstvo, da nekoga spoznaš, a še zdaleč ne pomeni, da je tisti moment gor tudi “tvoja” oseba. Ne more kar vsak z vsakim biti, se ujeti, itd. Če štekaš tole?
Tako da ni fora v slikah in ne vem čem, fora je samo v trenutku, če je “tvoja” oseba tudi takrat gor, ko si gor ti in da se ujameta. Torej predvsem odvisno od sreče in ne od česa drugega.
Kolega je tudi bil leto in pol na portalih in ni bilo nič. Potem nekega večera se prvič v življenju gor prijavi ena punca, si začneta takoj pisat, se srečata, ujameta že na 1. zmenku in sta sedaj poročena že nekaj let. Ona na podlagi izkušenj lahko isto misli kot ti, da to pač greš gor in takoj dobiš sebi primernega partnerja, medtem ko on je lahko drugačnega mnenja, glede na to, da je 1,5 let si pisal, hodil na dejte in po dolgih mukah končno našel njo.
Ni samoumevno, če greš na portal, da tudi nekoga zase tam najdeš. To je nekaj kar opažam, da ljudem nikakor ni jasno. Mislijo, če gredo gor, potem bo 100% tam nekdo zanje. Sploh ni rečeno oz. so šanse dejansko zelo majhne.
da na tiho in je, 16.03.2023 ob 18:34
Joj, ženska, daj si za čez noč tel. potiho ali na letalski način. Pa kaj ti je, da imaš glasno uštiman tel. in potem se jeziš, ker te mesiči zbudijo in je kriv un človek, ker si ti ne znaš dat potiho?
Halo, no, malo mozga uporabi, če ga imaš.
Telefon moram imeti tako, da ga slišim, ker sem v neki reševalni enoti. Tako, da …
Itak pa so ostali ljudje normalni in ne težijo ponoči, če ni nujno potrebno.
tudi ni ok, 16.03.2023 ob 18:48
Telefon moram imeti tako, da ga slišim, ker sem v neki reševalni enoti. Tako, da …
Itak pa so ostali ljudje normalni in ne težijo ponoči, če ni nujno potrebno.
Klikneš na nastavitve aplikacije whatsapp, kjer izklopiš obvestila ali pa prisilno ustaviš app pred spanjem in ti ne bo nič piskalo. Te stvari se dajo sila enostavno rešit, brez jeze in krega na nekoga, ki te pravzaprav sploh ne pozna.
da na tiho in je, 16.03.2023 ob 18:57
Klikneš na nastavitve aplikacije whatsapp, kjer izklopiš obvestila ali pa prisilno ustaviš app pred spanjem in ti ne bo nič piskalo. Te stvari se dajo sila enostavno rešit, brez jeze in krega na nekoga, ki te pravzaprav sploh ne pozna.
Pa kaj ti ni jasno? Sem že zgoraj napisala glede Whatsappa. Preberi si, da ne boš tule kokodakala.
Na nikogar se nisem kregala. To si si ti samo namislila.
vam ni jasno, 16.03.2023 ob 18:48
Za “zhzh” če ne bo citiralo:
Zadeva je sila preprosta. Tvoj tip moškega je pač bil isti čas gor na portalu kot si prišla ti in sta se pokonektala in je to to. Če on ne bi bil gor takrat, bi ti čisto uizi bila ena, ki je na portalih mesece in leta in nič ni. Ker ljudje ne dojamete, da so portali samo sredstvo, da nekoga spoznaš, a še zdaleč ne pomeni, da je tisti moment gor tudi “tvoja” oseba. Ne more kar vsak z vsakim biti, se ujeti, itd. Če štekaš tole?
Tako da ni fora v slikah in ne vem čem, fora je samo v trenutku, če je “tvoja” oseba tudi takrat gor, ko si gor ti in da se ujameta. Torej predvsem odvisno od sreče in ne od česa drugega.
Kolega je tudi bil leto in pol na portalih in ni bilo nič. Potem nekega večera se prvič v življenju gor prijavi ena punca, si začneta takoj pisat, se srečata, ujameta že na 1. zmenku in sta sedaj poročena že nekaj let. Ona na podlagi izkušenj lahko isto misli kot ti, da to pač greš gor in takoj dobiš sebi primernega partnerja, medtem ko on je lahko drugačnega mnenja, glede na to, da je 1,5 let si pisal, hodil na dejte in po dolgih mukah končno našel njo.
Ni samoumevno, če greš na portal, da tudi nekoga zase tam najdeš. To je nekaj kar opažam, da ljudem nikakor ni jasno. Mislijo, če gredo gor, potem bo 100% tam nekdo zanje. Sploh ni rečeno oz. so šanse dejansko zelo majhne.
Za Moske vem, da je tezje, ker naj bi bilo manj zensk gor in se to same take, ki bi si 101 stvar izmislile kot pogoj za moskega. Ampak komentar je bolj letel na zenske. Ma meni vsi s katerimi sem si tipkala, so mi ful v redu delovali, normalni, noben, da bi kaj za seks silil. Sicer sama ze po principu kaksnih s slikami zgoraj brez ne jemljem resno in niti ne polajkam.
FB dating ni kaj prida boljši kot ona on, kupid… pretežno f.fehtarji. Sem bila tudi razočarana. Za ono trapo, ki lajna o fotkah. Jaz osebno ne dajem fotke gor oz če, jo bolj od daleč. Za tipe me ne zanima, če imajo fotko gor ali ne. Mene zanima značaj. Ne fotka.
F.fehtarji pa seveda hočejo fotke, čim bolj od blizu… jih odpikam. Izbiram po značaju. Samo na teh portalih je večina poknjenih to kraja.
Na tindru imajo vsi fotke, ne bi polajkala oz se pomatchala s tipom, ki nima fotke, videz je pomemben. Aja mislim da sem inela napisano po parih dneh uporabe, da me onsji ne zanimajo. Cist skuliran folk gor, ni taksnih, kot sem inela nekoc predpostavke, da so gor. Ali jih pa logaritem meni ni dajal. Sem pa bila pod 30, si predstavljam, da je starejsim zenskam tezje.Ugl. Ce kdo ima zadnja ĺeta ali zadnji cas bolj rutino sluzba, donov, sluzba domov, ne spoznava novih ljudi, se splaca tinder poskusit, po moni izkusnji, sploh za zenske je lazje, za tipe ne zagotavljam, je konkurenca.
Pac meni se ona on slisi za neke 40+, ni bilo zame pri 29. Tinder je pac najbolj razsirjena aplikacija v slo, ker veliko aplikacij, ki so v tujini jih v slo ni… ne vem katera starost prevladuje, za 30- 40, sw mi se zdi primerno. Imas lahko tudi nek opis na prvi strani, ne samo fotke, odvisno od tvoje iznajdljivosti oz lenobe.. Ceprav meni so ljudje, ki recejo, da videz ni pomemeben, cudni, ne rabi bit partner top model, rabi te pa pritegnit na videz. Razen ce si mogoce 50+ da ni pomembno vec, ne vem..
Tinder je podn od podna. App za telefone, potem se pojavjajo fotke in narod lista po fotkah in če fris ni ok, ga odpika. Brezveze do kraja. Nalepiš gor eno fotošopirano fotko in se slinijo po tebi.
Jaz na portalu, če moški ne napiše opisa, če se mu ne ljubi izpolniti profila, kaj rad počne v lafju, kake hobije ima, … kaj išče. Ni šans. Tipom je pomemben le videz. Meni pa vse drugo prej kot videz.
Je pa potem jok moških kako grozne so ženske… izbirajo po videzu, značaj jih ne zanima, potem pa jok in stok.
No jaz sem očitno imela srečo in sem ravno na tindru mojga dobila, in to po 2h dneh, vsega skupaj sem bil pa na tindru cca. 3 tedne.
Tinder naj bi bila najbolj razširjena aplikacija v Slo. , imaš večji bazen za zbirat, kot če greš na nevemkaj drugega. Bi pa rekla da pri moških, če ne zgledajo vsaj solidno, nekaj srednjega, in imajo zanimiv karakter, dober opis, ne bo laufalo… Ker je veliko večja konkurenca pri moških.
Ne vem, katera generacija je tista, ki je odprla temo in katera genracija tukaj prevladuje, ker sama predpostavljam, da ljudje, ki še iščejo partnerja (za družino), so stari do 40 let, sem omenila tinder, do 40 leta je popolnoma primeren.
Moj je imel opis in po mojem mnenju moške, ki iščejo kaj resnega zanima karakter, ampak tudi videz, če pa ti sama napačne pritegneš, potem ne posplošuj na vse moške. No jaz na tindru tiste, ki mi niso bili ne lepi, ne zanimivi, mi niso imeli dovolj izobrazbe, nisem sploh polajkala.
Pa kaj ste to za ene puhloglavke, da tako hvalite tinder pa se še zraven hvalisate kako ste lajkale samo lepe moške?
Kaj ste to 15 letne smrklje? Zrela ženska pač ne bo iskala moškega na tak način. Zrela ženska ne leti čez zbirko fotk moških in izbera lepotce med njimi. Plehko do kraja. Težko verjeti, da so tudi ženske tako glupe.
zhzh, 17.03.2023 ob 08:35
Glupa ali ne, pomemben je izkupiček, če si ti samska in brez otrok si v tej situaciji bolj glupa in poraženec od ene ki si je moža dobila na tindru. Vsak naj si pomaga na način, ki zanj deluje. Če pa zate ne deluje nič, je pa mogoče problem v tebi.
Od kje ti ideja, da iščem moža in otroke?
Od tepke, ki izbira moške po fotkah, kaj drugega kot trapastih domnev, ni za pričakovat.
Tvoje pisanje o iskanju moškega je na nivoju 15letnice. Ne pa zrele ženske. Tako iščejo 15letnice. Zrela žesnka pa ne.
Ampak ja, tudi tvoje pisanje izkazuje, da imaš pamet na nivoju 15 letnice.