Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek pa kaj je s tem netflixom?

pa kaj je s tem netflixom?

Nikak ne morem zalaufat. Pravijo, da banka zavrača plačilo. Banka pravi, da oni sploh ne vidijo nobene aktivnosti in je zato sploh ne bi mogli  zavrniti. In da je na njihovi strani vse ok. netflix kaže s prstom na banko, banka pa nazaj na njih. Za popizdit. Je že imel tak problem?

ne, nisem debilna ovca, da placujem za gnoj na netflixu, lepo gres na 1337x in poberes dol zastojn kar hoces gledat

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 3159, 03.01.2025 ob 19:01

ne, nisem debilna ovca, da placujem za gnoj na netflixu, lepo gres na 1337x in poberes dol zastojn kar hoces gledat

Vau, kako koristen prispevek.

Uporabi drugo kartico

Srečneži, 03.01.2025 ob 19:20

Uporabi drugo kartico

Ali pa PayPal

My moon, 03.01.2025 ob 19:22

Ali pa PayPal

Samo eno imam, paypala pa tudi nimam.

zadnji živci, 03.01.2025 ob 19:52

Samo eno imam, paypala pa tudi nimam.

Pa ga kreiraj.  Ni nobena znanost.

Sicer ne vem, zakaj bi ti banka zavračala plačilo, netflix je varna platforma.  Mogoče imaš blokirano kartico na banki?  Minus pa to.  😀

Mogoče imaš na kartici blokirana spletna plačila. Preveri na svoji spletni banki.

Ne, s strani banke je vse okej. Sem napisala zgoraj, da ne pride zahteva do njih, čeprav netflix pravi, da zavračajo.

Paypal sem kreirala, pa ne morem ugotovit, kako naj spravim denar z banke gor na paypal račun. Neka blokada za slovenijo. Kak predlog?

Ni nobene blokade. Nekaj narobe delaš. Isto z Netflixom. Dobi nekoga, ki razume, kako se zadeve vzpostavijo in naj ti pomaga. Mogoče obstaja tudi kak tutorial na YouTube?

Ponudi mi plačilo – Set up your credit or debit card.

Izpolnim polja. Potem mi napiše naj verify kartico in to storim na bančni aplikaciji. Mi napiše, da je naročilo potrjeno. Netflix pa There appears to be a problem with the payment method you are trying to use.

Kaj ti pa na nlb pay kaže?  Oziroma, katero banko imaš?

za paypal pa netflix pravi PayPal payment is not available for your country.

?, 04.01.2025 ob 12:24

Kaj ti pa na nlb pay kaže?  Oziroma, katero banko imaš?

da sem usešno potrdila naročilo, vendar ga med transakcijami ni. in na banki pravijo, da ne dobijo nobenega zahtevka od netflixa, da bi ga sploh lahko zavrnili.

Ne ga no biksat.

Prvič je to kraja, odrasli ljudje spoštujemo intelektualno lastnino, plačamo tistih €10 na mesec in gledamo legalne vsebine.

Drugič je pa kakovost neprimerljiva, velika večina vsebin na Netflixu je že nekaj let v Dolby Vision HDR video formatu in Dolby Atmos audio formatu, bitrate je ranga do skoraj 100MB/s, s HDR je prišlo do veliko večjega napredka pri kakovosti slike in zvoka, kot je bil npr. 4K, HDR je v primerjavi s SDR kot noč in dan in je užitek gledat in poslušat.

To bi bili orjaški fajli za downloadat in večine vsebin na torrentih niti ni v taki kakovosti.

zadnji živci, 04.01.2025 ob 12:28

da sem usešno potrdila naročilo, vendar ga med transakcijami ni. in na banki pravijo, da ne dobijo nobenega zahtevka od netflixa, da bi ga sploh lahko zavrnili.

Lahko probate še kartico na Apple Pay vezat in z Apple Payom plačat. Ali pa Samsung Pay na androidu. Tko boste tudi videli, če je s kartico kak problem.

Drugače pa za prvo silo vzemite SkyShowtime, ali pa Max HBO. Showtime je samo €2 na mesec prvih par mesecev in ima tudi veliko dobrih vsebin, Max je pa €7 in če se prav spomnim, je prvi mesec zastonj ali nekaj takega.

Odkar je Netflix na voljo v Slo smo naročniki in nikoli problema z nobeno kartico.

Nekaj delaš narobe ali pa imaš napačno kartico, ki ni namenjena spletnim plačilom.

Mi zadnja leta plačujemo z n26 skoraj vse po spletu.

Tudi n26 si z lahkoto urediš v nekaj minutah.

Kupi nekaj na spletu in plačaj s paypal pa boš videla ali ti paypal res deluje.

New Report

Close