Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Pa kaj je zdaj to…

Pa kaj je zdaj to…

Ja a vsi spimo..al kaj..bemti..dajmo mal zivljenja iz sebe…kje ste vsiiiii???

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

ko te pa rufam….pa spiš!
;-)))
Moja…….saj ni važno kaj!
🙂

OOOO, GLEJ JO TIČKO… JE ŽE PRLETELA IZ JUŽNIH KRAJEV? HIHI, A PRINAŠAŠ ZIMO…. HOČEM REČT, OHLADITEV? ;))))))

A SI ME KEJ GREŠKALA, PLASTELINKA?

CMOKA TJAZAD NA ČOKOLADNI VRAT…. HIHI… UPSSSSSASAA

Jaz bi jo rajši kušnu na čokoladno ret in joške!
;-)))))))))))

Ma sej vejm, de jo bi….. jst jo lohk kvečjemu na ličke, de ne zgljeda sumljivu….. mislem, de ne pridobim jst kšnega sumljivega slovesa….. drgač bi jo pej cejlo pojejla…… obožujem čokoladooooooooo…. njamši…

čauči obema…

Anke tebi….moja bionda!
;-)))

hihi…. jst bjonda?

jst sem pšenička….. ;))))

papa

Ma rufas me..ornk me porufaj pa bo..haha

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

tuolk bulši!
tu me sploh rajca…;-)

moja..johanka bananka..sem zamudkala medija..zato se nisva nc cmokala…si ga pa ti namest mene..aneda;))..ma greskala sem te jaz..mocno..saj ves..dol me vsi cartajo..tule pa mi pase en mal tvojga cukanja…moja..moja..ja..poletje se bliza h koncu..pripravi bundo…gremo smucat;))

pa daj…ampak take ti niso okej..baje imas raje bele..haha

pha,ha,ha,ha,ha,ha!!!!!!!
Tolko se mi zdej smeje,……bi rajš osebno povedal zakaj….ampak ne danes!
:-)))))))))))))))))))))))

Za pofu…pardon,porufat…morata bit dva na dveh koncih žice…..jaz sem pa poslušal sam en nebeško lepi glas,ki mi je sporočal……CENZURA………………..
;-))))))))))))))))

bos tih…ce ne naredim strajk..haha..al pa kero peticijo dobis pod nos..haha

Žabi!
samo ustavi se s temi peticijami……..ker zdaj moram….pa res it scat od smeha……..!!!!!
;-))))))))))))))))))))))))))))))))

ti imaš že doma pšeničko!!!!

cmoka tudi tvoji pšenički :******

Jaz imam doma ženo.Pšenica raste v vaših krajih.
Hough!Govoril sem!
😉

….. se mi pa vedno bolj dozdeva, da še ti danes vedno spiš!

Ustaniiiiiiiiiii!
Cmoka, prijateljica. Le vstani, no!

A jo vržem s pojstle?
😉

Evo me..zopet pozno..ampak sedaj lajam grozno…tukaj sem..sem te greskala..poljubcek..moja musketirka;))!

Te lovim na mail, te lovim tu….. tebe nema.
Torej?!

New Report

Close