Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Pa kaj sem morejo babe res zmerom zadevat??

Pa kaj sem morejo babe res zmerom zadevat??

Oštja … če je ne bi blo bi lahko fanta premaklna in bi pospravla še en spolpec … tko pa … oštja … … !!!!! Grrrrrrrrrrrrrrrr!!! Mater me jezijo te babe …

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

????????

Ma uni Solitarjo se špilam, pa se mi baba zadeva … :))))

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

Ej, ej

Dober dan.

Kako si, razen tega da se trenutno nekaj razburjaš?

Da bi te klop v jošk ugriznu!!!!
😉

Al pa pajk za vrat padu!

;-))

Uh … jaz sem odlično … :)))) Sam me pa res ta Solitarjo zaje*ava … :)) ;)))

Pa ti, srce … kako si?

LP, Bgv

MA NESTOJ MI S PALKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! RAVNO ZJUTRAJ ME JE EDEN PRIČAKAL NA STENI … IN SEM MISLILA, DA DUŠO ZDAHNEM!!!!!!!

NE VEM ALI ME ZASLEDUJE UNI IZ SPODNJE PISARNE … ALI JE TA NJEGOV PRJATU … ZDEJ SE JE NEKAM SKRIL … MA … NE VEM NE VEM … NASLEDNJIČ KO SE MI PRIKAŽE GA FENTAM … … AL PA GA ZAKURIM SZI VŽIGALNIKOM … :))))

Lp, Bgv

Ej, ej

ODL

Tle nekaj škljocam v firmi.

Načeloma se mi pa danes nič ne da.

No … sej je petek … ni treba, da se ti karkoli da danes … :))))

Sej jst sem ista … sej ti pravim, da se solitarjo špilam … :))

Lp. Bgv

Maš prav

Nič ne bom delal.

OK

Mal se bom tle po kletki ganjal.

:-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Pizda se smejim….mater me to zabava!

Prva pajkovska brigada!V napad na Bugi!
;-)))

zadevat
???

leta letijo - iščem stevardeso.....

New Report

Close