Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Pa kaj smo mi nek krščanarski pašaluk, da bomo imeli žalovanje??

Pa kaj smo mi nek krščanarski pašaluk, da bomo imeli žalovanje??

Tole z žalovanjem je brcnjeno v temo. Kristjani verjamemo, da smrt ni konec in žalost. Mi verujemo, da je smrt rojstvo za nebesa. Torej dan veselja.

Golob misli, da bo s tem “podkupil” vernike. Kako kot jih je kanil z voščilom ob veliki noči (ki je bilo, mimogrede, božično). Pokazal je pa samo, kako neizobražen osel je.

Frančezo je bil dober človek. Napram nekaterim tu, ko vam zlo geda ven z vseh lukenj.

Odgovor na objavo uporabnika
all3z, 22.04.2025 ob 18:54

Cerkev naj bi bila v SLO locena od drzave. Je tako?
Zakaj, torej, 3 dnevno zalovanje?

Kot drugo, promovirajo tega papeza, kot SKROMNEGA in PRIPADNIKA, ne, celo vec – kot ZAGOVORNIKA revnih.

Mislim, ejjj, halo: Pri njegovi obilni tezi je jasno, da je zrl vsak dan obilno hrano in to z zlato zlico!
Kje vidite njegovo “skromnost” in pripadnost revnih?
Jim je kdaj OSEBNO daroval hrano, denar iz njegove MILJARDNE zakladnice?

Skratka, res se pretirava z njegovim pokopom, na glas pa malokdo pove resnico o njeem in cerkvenjakih nasploh.

+ brisejo realne komentarje – da se idijoti cerkveni ne bi nalezli resnice.

Turško govedo, ne menjaj vzdevka!

Za: all3z

Lej, lej, pa smo, iz prve roke, izvedeli, kako “skromen” je bil vas velecastni papez:
-potica
-kranjska klobasa
-jaaa crno primorsko vino

Hahah, celo telefonsko si je, preko Rodeta, te dobrote dobavil.

Super. Zares skromno!

Pravi, nek komentar visje in predlaga pezdetka Rodeta za naslednjega papeza.

JEST SEM ZA!

Poglejte si dnevnik 24ur, ob 19:21 z Rodetom, ki se lepo, posteno in BREZ SRAMU nagne in lepo PRDNE VAM, cerkvenjakom, V KSIHT!   😂 👌

Odgovor na objavo uporabnika
Brezglava norija, 22.04.2025 ob 18:10

Kaj faking je treba razglašati tridnevno žalovanje za nekim “poglavarjem” neke nepomembne verske ločine, polne kriminala, zločinov, posilstev in pedofilije??? Pa kaj smo zdaj postali nek krščanarski pašaluk, da moramo kar tri dni žalovati za neko tujo, popolnoma nepomembno osrbo???

A za Taylor Swift bomo nekoč tudi razglasili žalovanje???

Nisi verno, kajne?  No, saj jaz tudi ne.  Se pa strinjam z žalovanjem.

Bolje žalovanje za papežem kot za kakšnim muslimanskim vodjem, teroristom z Bližnjega vzhoda.

To tridnevno žalovanje je tudi meni nenavadno. Ne spomnim se, koliko dni žalovanja je bilo za Titom? Golob res leze v rit vsakemu, ki se sprehodi mimo njega.

Zgodovinsko, kulturno in civilizacijsko smo Slovenci in vsi Evropejci Kristjani. Sicer je bil ta papež wok in ni ravno maral Evropejcev, ampak dajmo.

Ježeš no, pa kaj če je žalovanje, se pa res ob vse spotaknete. Saj vas nihče ne prosi da po kolenih krožite okoli cerkva.

Mene nič ne boli.

to prilizovanje na vse strani je res odurno. Zasebne verske zadeve se preveč mešajo v vse sfere življenja. Nihče pa nima več jajc povedati tako kot je.

New Report

Close