Najdi forum

Splash Forum Politični čvek pa kaj smo res ovce

pa kaj smo res ovce

RES STE OVCE IN TO VELIKE:-)

Sploh ne vem, kaj bi radi!!! Delajte in se trudite, uspeh vsekakor ne bo izostal. Vsekakor sta pa kriva za ta položaj TITO in PARTIJA. Iz vas jamrajočih ljudi sta naredila delomrzneže in levake ( to mislim dobesedno). Če vam kaj ne paše pustite službo in pojdite na zavod, boste dobili dovolj za preživetje in nihče vas ne bo izkoriščal!

AVSENIKI IN GOVEJA ŽUPCA, TO SMO PRAVI SLOVENCI:-)

Truditi za kaj? Za 400 eurov? dej frančišek pejd spat Janševec! Na zavod? A tam te majo pa kar do konca življenja al kako? Al ti ponudijo spet delo za 400 eurov? Ne bit idiot! Janšo dol z oblasti in začeli se bojo bolši dnevi za delavca! Verjamem da je vas kapitalste tega zelo strah…Jebetga, kar ste si nakradl ste si in to je to! Delavci bojo ravno zaradi Janše, sedaj petkrat premesili koga bojo volili, Janša jim je bil dobra šola…za vekomaj!

Ti si en velik idiot:-)

Boš rekel, da je Janša kriv da imajo zdravniki, sodniki in učitelji tako visoke plače!? In Janša je kriv, da delavci zaslužijo samo 400€ na mesec namesto na teden!

400e na mesec je samo podpiranje lenobe

Samo Janša je kriv in nihče drug, kot predsednik vlade ima vse vajeti v rokah in ne stori ničesar, ker mu tako paše! Sej je rekel javno, da lahko grejo tisti delavci iz mure po smeteh kruh iskat , če nimajo za kruh…
Je pokazal svoj pravi jaz! In ja Janša je kriv da je vedno večja razlika med bogatim in revnim slojem, nihče drug…Idiot si pa ti!Če je zate lena ženska ki naredi 200 ur na mesec v MURI za 400 evrov nisi samo idiot ampak največji bedak kar jih je!Pa tudi za cene hrane je Janša kriv, ker ni omogočil dovolj konkurenčn trg…Mamo samo tri velike trgovce…Vsi so bili še do nedavnega veliki prijatelji Janše!
Janša je kriv vsega in čas je da gre….Pa frančišek , da ti še enkrat rekem si idiot(:

Ni več SOCIALIZMA,da bi imeli vse te dobrine.Pa saj smo vendar na volitvah glasovali za ta kapitalistično politično-gospodarski sistem,ki nas “evropsko”demokratično siromaši.Nič negodovati.Narod si je”sodbo”pisal sam.

Sprejetje pokrajinske zakonodaje je nujnost za enakomernejši razvoj Slovenije. Tako bodo nastala nova podjetja in nova delovna mesta. Delavci v Muri, Palomi in drugi.., kar našteva ninej bodo dobili možnost izbire dela. Pa ne samo ti. Ko bodo ta področja razvita in se bodo po razvitosti lahko primerjala z sedaj mnogo bolj razvitimi, bo tudi interes vlagateljev v ta območja večji in zanimiv. Saj se vidi, da sedaj vse tišči v Ljubljno, kar ni všeč nikomur, na primer zaradi onesnaževanja, po drugi strani pa opozicija nasprotuje enakomernejšemu razvoju celotne Slovenije. Tako bi bilo veliko problemov rešenih, kajti:

Vse je medsebojno povezano in odvisno.

ah ja, pa v nebesa tudi lahko vsi pridemo. Če bomo le veliko molili in kaj za cerkev prispevali.

ker tišiš vseslozi s temi pokrajinami, pa mi prosim zaupaj, kako se bo razvilo Prekmurje,pa Haloze, če nima kapitala. In seveda kako se lahko kdo razvije brez kapitala.

IUV je zelo blizu Ljubljani, ne boš verjel!

Pa kaj boš delal pred parlamentom, pred fabriko pojdi in tajkune, ki so sprivatizirali družbeno firmo primi za vrat, naj ti dajo boljšo plačo. Ker so žal pri pisanju slovenske ustave in pisanju zakonov imeli glavno besedo levaki, ki so s pretvezo ostali na oblasti po prvih svobodnih parlamentarnih volitvah po drugi svetovni vojni je to tako kot je. Pa tudi ta vlada ima žal s temi ortodoksneži ala Cvikl, Potrč,…velike težave pri sprejemnaju zakonodaje. Zato ne jokajte kot eni bebci.[/quote]

Ti,”svetnica”, napiši, kdaj je bila Ustava RS sprejeta in kateri “levaki”, po tvoje, so jo pisali!?

Ker “tišim” vseskozi s temi pokrajinami te sprašujem, zakaj je najbolj razvita osrednja Slovenija?

ne vem!!!

morda ker je Ljubljana glavno mesto in ima večino inštitucij, pa veliko izobraževalnih ustanov. Morda ,ker je osrednja Slovenija veliko gosteje poseljena, kot Prekmurje ima več gospodarskih subjektov, ima izredno lego v osrčju Slovenije in si v slabi uri v Italiji, Avstriji in Hrvaški, v pol ure si v Kopru, ne vem samo ugibam. Skozi njo vodijo pomembne trgovske in druge poti, hmmm, morda, kaj ti vem.

vem samo, da pokrajina, ki je slabo poseljena nima nobenih možnosti razvoja sama, brez tuje pomoči. Za investitorje ni zanimiva, dokler nima dobre infrastrukture in dobre povezave v vse smeri.

sicer pa nisem popolnoma proti pokrajinam, ampak že obstoječim, brez dodatnega drobljenja, bo tistim v Prekmurju ali Harozah veliko lažje.

Veš, veš. Tako je. To je potrebno omogočiti tem delom Slovenije. Tako se mladi ne bodo izseljevali v druga mesta zaradi služb ali pa dnevno vozili daleč v službo. ENAKOMERNEJŠI razvoj celotne slovenije. To je namen pokrajinske zakonodaje in namenejeno je 1.3 milijarde eura za ta namen. Situacija bi bila že dosti boljša, če bi bilo to storjeno že pred desetletjem. Skrajni čas je, da se to stori, če ne bodo ti deli Slovenije še bolj zaostali. Podatek, da se je BDP na ljubljančana povečal od leta 1995 do leta 2005 za dobrih 10 tisoč evrov, drugje pa za 5 do 5 tisoč evrov potrjuje nujnost sprejema te zakonodaje. Minister Žagar ima še upanje in pripravljenost usklajevanja. Ne gre za to, da to zakonodajo sprejme ta vlada, gre za razvoj Slovenije v celoti. Ni potrebno razlagati, da gre za uravnoteženje razvoja Slovenije. Ali zato, ker sem rojen v Prekmurju, nisem vreden enakih možnosti kot nekdo, ki je rojen v centru Slovenije? Za to gre in tak pristop bo dvignil Slovenijo na višji nivo življenja v celoti.

Sama praviš, da moramo gledati v prihodnost. To so teme o katerih bi po mojem mnenju morali tu gor debatirati in ne koliko in kdo je koga pobil pred tolikimi leti. Sedanjost in prihodnost, preteklost pustimo zgodovinarjem in jim tudi prisluhnimo, pa naj bodo z leva ali z desne strani. Ni pa prav, da se blati ljudi, ki se s to preteklostjo poklicno ukvarjajo. Do čistopisa bo enkrat prišlo.

Ti nis mal mem tis ornk…

…. brihtn.

pa daj že enkrat kapiraj, da je to napravil sistem “Tito-partija-omladina naša”
da ni bilo 45 letne nasilne prekinitve, bi bila tukaj ena mala Avstrija.
sledečih 30 let ni šans, da bi bilo bolje in sama poskrbi zase, saj je 17 let je že tudi neki čas, da nekaj napraviš.

ne vem, kaj si pričakovala tudi od Toneta, Mirana, Boruta, Jožefa…

Norton bluziš…. Politiki so tu da delajo za nas in ne za svoj žep in svoje prijatelje! Neznajo nič drugega kot samo obtoževati drug sistem, oni samo pa delajo isto kot so v drugem bivšem sistemu, torej kradejo na vse načine, kar je še najhuje, državna podjetja, katera smo mi gradili, delavca pa ko je…. Ne mi o bivšem sistemu, če bo šlo tko naprej v sloveniji, ti garantiram, da bo čez petnajst let spet bivši sistem vladal…Ker delavec ne bo še dolgo tlačan…Kje si to videl da delavec mora že danes sam sebi plačevati za pokojnino, ne me j…. Praviš da naslednih 30 ni šans da bo bolje? Hm verjamem da je res, vendar potlej tudi slovenije kot države ne bo…Kako dolgo pa misliš da bojo delavci delali za 400 orov in kupovali liter mleka po evro?Ne dolgo ti jaz povem! Zato ker bogati in vlada tako kradejo , bo narod nekoč vzel vajeti v svoje roke in izgnal in strmoglavil to vlado, ter tajkune…Človek, ki nima za preživetje in živi v revščini je najbol nevaren človek…Me prav zanima ker od naših politikov in gospodarstvenikov bi preživeli mesec z 380 euri? Nben! In Janša reče takim , da je dosti kruha po smetih, da ni krize…Ma sramota, raje vidim da je spet socializem in da je narod zadovoljen, kot neka namišljena demokracija in narod na robu preživetja…

Pa ne mi spet o tem, kako so zmanšali nezaposlenost, ja so, tako da so prisili človeka da dela skoraj zaston!Ful hvala Janša….Lepo te prosm!

od kje 1.3 miljarde €, za regionalni razvoj, ja nekaj verjetno iz ES, pa mi razloži, koliko bi dobila vsaka regija če jih bodo tako razdrobili, kot jih mislijo. Prekleto malo, še cest ne bodo mogli popraviti, kaj šele kaj drugega. V evropi se male občine združujejo v velike regije, zato da imajo več možnosti razvoja, mi pa jemljemo sistem Hrvaške in drobimo in drobimo. Verjame da so politiki zaiteresirani za dobrenje in lažje prevzemanje oblasti na določenih regijah.

pa saj ni nihče proti regijam, niti opzicija, so proti prevelikemu drobljenju, kar jim dam popolnoma prav.

kaj bo Prkmurje kaj bolj razvito če bo dobilo 130 miljonov evrov( če bi bilo samo 10 slabo razvitih regij, pa jih je več, torej bo dobila še veliko manj) za pomoč v razvoju, a daj povej, kaj lahko narediš s tem denarjem.

Matr vam lenobe lene, dvignite svoje riti in pojdite delat ne pa, da tule trajbate zgago. Pa bo kapnilo več kot 400€ v žep.

Vi komunajzarji bi imeli lepe plače delajo naj pa črnci!!!

Se bote že navadli da BREZ DELA NI JELA!

hahaha, a mal izivaš kaj, a veš da ženske v Muri tudi povohale niso nikoli komunistov, večina jih v nedeljo hodi h maši.

Mura ima sistem, ki ne funkcionira! Sej jim ni treba delat tam za 400€, naj gredo drugam al pa naj bodo tiho!

hahaha, uboga bogata mravljica!! :))) če bi ti človek verjel, hahaha!!!

Meni ni treba verjet, za mene govorijo dejstva. Za vas jamravce pa ni odpustkov…za vas je samo bič in trda roka, pol pa mogoče kej rata iz vas, dokler boste pa jamrali tule gor na forumu namesto da bi delali naj vas pa v rit zazebe…

da se tale bič in trda roka, ne obrneta proti tebi, le pazi ubogi umskoprizadeti revež.

hahaha, če bi Avseniki vedeli kaj pišeš, bi ti prepovedali pisati njihovo ime, ker jim delaš slabo reklamo.

komunajzarji ti bojo frančišek kmalu spet krojili usodo in tvoji cerkvi bojo spet vse vzeli…Ne vesli se prehitro, bajuk bo spet izgnan v argentino, samo tokrat bojo z njemu še Janšo poslali in podobne!

New Report

Close