Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Pa kaj vam je???

Pa kaj vam je???

Ne vem ali sem jaz kaj zamudila ali kaj … ampak ne razumem kaj se dogaja.

A nismo tu zato, da si polepšamo dan? Da vsake toliko malo poklepetamo in vržemo tudi kamo neumno, če je treba? A nismo tu zato, da če nam je težko napišemo kaj je narobe, zgolj zato da si izpraznemo dušo?

In nenazadnje … a nismo tu prijatelji?

Ne vem … res ne vem kaj se je zgodilo … ampak … upam, da ne mislite resno oz. če mislite resno, da se boste premislili. A vas je tolko zmešal ta cvetni prah al kaj?????

:(((((((((((((((((((

Rada vas imam, prijatelji …

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

Jutro BGV…..jaz sem že povedala, da se bom oglašala, kolikor bo le v moji moji….in če bi bilo po moje, bi bilo non-stop tle gor…ne pa samo takrat, kadar mi čas dopušča. Ampak….dokler lahko, bomo uživali. Je tako? CMOKA BGV………

Zvezdi … tebi je oproščeno, ker je vmes “višja sila” :))))) … ampak drugi se nekam samovoljno izmikajo forumu … in to mi res ni jasno … še posebej zato, ker smo se v teh parih mesecih imeli res lepo tu …

Ne vem … res ne vem, zakaj je prišlo do tega … in me žalosti … :((

Sicer pa, zvezdi … itak, da bomo uživali, dokler se bo dalo … :)))) ;)))

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

Sicer pa se tudi meni zdi, da sem nekaj zamudila včeraj……kaj se je tu dogajalo in zakaj se vsi poslavljajo???

hihiih

moja bgv jih je preveč zdražila………pol pa norijoooooooooooo…..

hehhehehehh

lep dan…

kaj je zvezdica…so še iskrice v očeh…..

lp

leta letijo - iščem stevardeso.....

Ne iskrice………..krokodilčki…..:)))))))))))

Mah … ne vem … Upam, da se bodo tekom dneva kaj zjasnili … :(((( …

Lp, Bgv

Vsaj da se bi……….vreme se itak ne bo……….joj, kaj bi dala, da bi bil dež………..

Jaaaaaaaaaaaaaaaaa … dežek … pada pada … iiiin se kotali …

… … ups … sem malo falila … tisto je ježek teka teka … :)))))))))))))))))))

He he …

Lp, Bgv

He, he, he………Dobra si, BGV……..in poleg dežka še malo nevihtic….

hehehh

ok zvezdica…jaz uporabim zveze..da bo dež in potem boš dala….hihihi…samo kaj si pa imela v mislih? upam, da tisto kar jaz?!…

cmokec

Kaj bom dala?

HMMMMM…ne vem…ti povej…a imaš kaj zanimivega……mljak……za p…..

cmok

Kaj……..a za papcat???

Perilo sušit na podstreho!
😉
Sp

Dokler bo sonček sijal, ne bom nič na podstreho hodila:))))))))

Tuki se je že uscalo in taki črni oblaki,kot muca od moje prve ljubice!
;-)))
Sp

A tisto je bila tvoja prva ljubica??

In tle se ni še čisto nič uscalo in nič ne zgleda da bo kaj…….dej pošlji kaj dol….

New Report

Close