Pa kako lahko takšni moški sploh zapecajo kakšno?
Sem se prijavila na enega izmed spoznavnih portalov, pa dobim že prvi dan 50 sporočil različnih moških; eni poročeni, drugi samski (baje), pa ločenci itd..
In kaj je bilo vsem tem 50 skupno? Da je en bolj primitiven kot drugi. Glede na to, da je poročen, ga je nekatera že morala vzet. Ampak kako lahko prenašaš takšnega moškega 24/7, če ima slovnico na nivoju 1 razreda in piše besede v stilu; skjesi, bi dala zafuk diskretno, plaačamm ??
Mene zanima kakšnen tip ženske mora tole bit, da vzame takšnega moškega za svojega in ima z njim še otroke?
Glej baba zabita. Že 100x sem na tem forumu napisal da babe ocenjujete moške samo po tistem, kar prejmete. Ste pasive. Apatične. Bod še ti mal dinamična. Ogovori koga sama pa boš vidla da ni vse tko hudo kot je to, kar je med prejeto pošto.
Vsaka spletna stran ma nek {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} moških ki težijo, so nagnusni. Ampak če ste babe apatične in prihajate samo prejeto pošto prebirat, pol dvomim da lahko iz take situacije upravičeno dajete rralno oceno o tem kakšni so moški, ker si svoj čas pa energijo posvečala samo temu {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} fukfehtarjev.
Verjetno jim je dolgčas, pa si rečejo, da bodo pač malo smetili po spoznavnih portalih. No ja….verjetno so tudi v resnici precej odvratni tipi (ne mislim na zunanjost).
Ti lepo prefiltriraj teh svojih 50 ff, najbrž v prvi rundi ne bo na situ ostal nobeden. Pa vztrajaj; ker kasneje boš mogoče le zajela kakšen biser.
Nisem več rosno mlada, čisto povprečna, a komot bi dobila moškega iz normalnega okolja. Urejenega, vsaj povprečnega videza, s solidno finančno situacijo, normalno razgledanega in izobraženega. Ob tej količini vsaj povprečnih moških, ki jih je kar precej, se nikoli ne bi poniževala in kot krava na sejmi ponujala po portalih. Da si nekdo v reali ne more dobiti partnerja za seks ali resno vezo, in se gre ponujati na portal, mora biti pa res obupan in močno fukatožen.Temu primeren je tudi jagodni izbor, ki se najde na portalih.
Lahko bolj konkretno, kje in kako si nazadnje koga spoznala oziroma bi ga lahko?
Sklepam, da si samska.
[/quote]
Že v delovnem okolju imam normalne moške različnih starosti. Nekateri iščejo le avanture, nekaj mlajših pa resnejše veze, nekateri še ne vedo, kaj bi. Ker sem poročena, za iskalce resne veze nisem zanimiva, so pa zanje zanimive mlajše kolegice. Kakšen starejši pa se občasno ponudi tudi meni, da bi mi malo popestril življenje. Čisto neobvezujoče, sploh na službenih poteh in po kakšni zabavi. Mlajše samske kolegice večinoma v roku par mesecev najdejo partnerje v del. okolju. Je pa res, da veliko sodelujemo z drugimi institucijami in je zato krog večji.
Na rekreaciji (tenis) se jih je tudi nekaj poparčkalo. Hodim tudi na plavanje in v savno in včasih poklepetam s kakšnim prijetnim moškim. Če bi iskala partnerja, bi bila tudi to lahko možnost. Včasih grem s prijateljicami zvečer ven in v kakšnem lokalu so se družbe tudi že pomešale in se je iz čveka pri kateri razvila lepa zveza. Je pa tudi res, da je v večjih mestih teh priložnosti več. Pa v prijateljskem okolju je tudi dobro prisluhniti besedam v smislu: veš, moj bratranec, fajn fant, išče kakšno. Ko sem nazadnje nekoga zadela na parkirišču, sva šla potem na kavo in ugotovila, da je bil pogovor zelo prijeten. Mi je bilo kar žal, da nisem samska, ampak življenja si ne bi komplicirala.
Dve moji znanki, tudi čez 40, sta nove partnerje našli v hribih. Nekateri se najdejo tudi na kakšnih praznovanjih.
Se najde, zato ti res ni treba brskati med smetmi. Probaj iskati v okolju, kjer se tudi ti dobro počutiš in so moški s približno
tvojimi vrednotami in interesi. Če bi jaz iskala novega, bi ga verjetno v hribih in ne na Metelkovi in podobno.
Saj sem prej malo grdo napisala, ampak res mi je žal vsake ženske, ki se premalo ceni in se ubada z brezperspektivnimi luzerji. Želim ti, da najdeš pravega.
Glej baba zabita. Že 100x sem na tem forumu napisal da babe ocenjujete moške samo po tistem, kar prejmete. Ste pasive. Apatične. Bod še ti mal dinamična. Ogovori koga sama pa boš vidla da ni vse tko hudo kot je to, kar je med prejeto pošto.
Vsaka spletna stran ma nek {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} moških ki težijo, so nagnusni. Ampak če ste babe apatične in prihajate samo prejeto pošto prebirat, pol dvomim da lahko iz take situacije upravičeno dajete rralno oceno o tem kakšni so moški, ker si svoj čas pa energijo posvečala samo temu {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} fukfehtarjev.
[/quote]
A brez tega tvojega prvega stavka pa se ne da komentirat, a ne? Kako ste eni nevzgojeni, saj ne moreš verjet…