Pa kakšen komentar je LOL?????
Pa da ne bo pomote, vem kaj kratica pomeni že iz časov irc-anja, to pa je ohoho let nazaj,….ampak mi lahko uporabnice teh komentarjev razložite, zakaj odgovorite na določen post z samo in zgolj samo “LOL” in potem nič drugega naprej.
To mi je pa res tako brez veze, pa je lahko tema še tako smešna je tisti “prazen” post v iber brez vezen!
Zdi se pa mi, da ga uporabljajo uporabnice, ki so pred nedavnim zvedele kaj kratica pomeni ali pa da imajo ene nujno potrebo, da vsaj nos pomolijo v vsako temo, magari nimajo kaj za pokomentirat, pa tisti LOL klofnejo, pa so glavne.
??????
men se zdi pa vse skupaj že takoooo smešno….
toliko prepirov o tem kaj pisati, kako pisati ter kako temo nasloviti… da praktično drugih tem več ni….
kaj me briga če je pet BB, za tem je deset tem o tem da se ne sme pisat o BB, dve o omaki (mimogrede hvala za zanimive recepte), takoj zatem tema o jeb…. omaki, nato tema o tem zakaj ne sme folk pisat kar mu paše…
ter tako v nedogled
meni se zdi to preprosto smešno (sem te vrste človek, ki se raje smeje kot joče…)
za teme, ki bi bile, seveda po mojem skromnem mnenju, sploh teme v pravem pomenu besede, pa zaradi nenehne želje po nadmudrivanju zmanjkuje prostora…
ko berem ta forum šele opažam, kako smo slovenci v resnici nestrpni in praktično nesposobni se zadržati, da ne bi svoj klun vtaknili čisto povsod ter komurkoli že razjasnili pojme ter mu pojasnili kako MORA živeti…
kaj mora pisati, kako mora misliti…
lp