Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Pa kje so uni supetruper tipi 40+

Pa kje so uni supetruper tipi 40+

Pa samo da mi je dano, da jih vidim! Nič nočem, ne bom zanimiva za njih, ampak ko je toliko govora, me zanima, kje se jih najde? Kje se da videti to čudo od lepotcev?
Celo poletje letam po plažah, bazenih, bila v savni, …evo, ni mi dano. Ni pa ni!
Kam so 20 letnice odvlekle te toliko oblegane 40+ letne dede?
Samo en namig prosim.

Evo namig. Tukaj…

evo me…
problem je samo v tem da sem sam sebi zadosten in me babe niti ne zanimajo…niti za sex ne…

Evo namig. Tukaj…[/quote]

Ejga, tisočkrat hvala!
Saj se mi je zdelo, da bodo vsi na MON-u, tu se vse najde in je vse mogoče.
Po moje se bo oglasilo še cel kup ostarelih lepotcev.

Ne skrbi, samo oči sem si hotela napasti. Da vidim tisto, česar še nisem videla.
Pa toliko jih je, vsaj po pogovorih na MON-u sklepam, da naj ne bi šlo za neko rariteto.

Evo namig. Tukaj…[/quote]

Ejga, tisočkrat hvala!
Saj se mi je zdelo, da bodo vsi na MON-u, tu se vse najde in je vse mogoče.
Po moje se bo oglasilo še cel kup ostarelih lepotcev.[/quote]
Nebo guzve. Se ne ponujamo, razen v redkih primerih

Pusti ti te tipe, ker nisi dovolj atraktivna za njih. Samo slabe volje boš, ker te ne opazijo. Taki moški gledajo brhke 20 in 25 letnice in še 30 letnice morda, potem se pa že konča.

Pa še res je…
le zakaj bi se ubadal starejšimi, če sem letos dobil kar dve lepi cifri od dveh različnih bejb…od 18 letnice sm dobil 32, od 25 letnice pa celo 27 let…v resnici bom kmalu 42

Ti jaz povem, kje so. Skriti za ekrani in občasno glasni kje v kakšni družbi kolegov, ko so dovolj pod gasom. To pa je vse.
Sama sem pred časom naletela na enega samskega ki je ravno prekoračil 40, jaz sem dosti let mlajša in tip je bil cela prpa, brezjajčnik. Še najbolj “glasen” je bil za ekranom računalnika in na phonu, drugače pa res nula. Nekaj se je “slinil” okoli mene z besedami, a dejansko narediti ni upal popolnoma ničesar, tako da mi je dop… in sem ga skenslala. Seveda je sebe predstavljal kot pravega moškega, redek primerek, eden zadnjih iz zbirke tistih pravih :)))) Hehehe, ja, ja, eni res radi živijo v lastni fantaziji, a realnost je precej drugačna. Tistim 40+ je v bistvu že zdavnaj odzvonilo in ostala jim je le še pobožna želja, da bi bili wau. Ampak, ker to niso, potem non stop govorijo o tem, povdarjajo in se ven mečejo. A za vsemi besedami žal ne stoji nič.

Prevec si mu zamerila, ker te je skenslal. Ce bi mu bila dovolj všeč, bi marsikaj naredil brez skrbi. Ne drezajte v take tipe, če niste res lepotice, ker boste razocarane.

Ne rabijo bit lepotice sploh …predvsem ne smejo bit kuraste…mentalno in vizualno…pa da imajo vsaj nekaj delovnih navad….pa da znajo cenit pozitivne stvari na descu, ne pa samo čekirat kolk pirov požre in kolk čikov skadi… vse ostalo se da nekak sprijaznit, požret, prilagodit itd…
In zanimivo, še takih nikjer ne vidim…

Odgovor se skriva v mojem nicku. Pa oprosti, ampak očitno nisi dovolj atraktivna za njih, če ne bi te že kdo opazil na morju/savni/bazenih. In te povabil na svojo jadrnico, kjer gosti 20-letnice….

…na mon-u, vaških lokalih, brezveznih plažah boš pa najdla plešaste&zavaljene ali pa oženjene z otožnimi pogledi.

Evo me, sicer sem povprečen, z več kocinami v nosu in ušesih, kot las na glavi, majhen, brez zob, zanikrn, butast, z visečimi jajci in dolžino tiča, ki ga lahko meriš v mikronih… Ampak, tudi mene ne zanimaš:-)))

Nekaj časa sem se ubadala s tem vprašanjem, potem pa me je minilo. Podobno kot thorr – sem samozadostna. Da pa bi zaradi dveh lepih uric v svojo bližino spustila mentalno siroto, pa ne hvala.
Sicer se pa taki tipi največ potikajo po netu in osvajajo vse od 18 + dalje, pobirajo po gostilnah, kar pač ostane….

Nekaj časa sem se ubadala s tem vprašanjem, potem pa me je minilo. Podobno kot thorr – sem samozadostna. Da pa bi zaradi dveh lepih uric v svojo bližino spustila mentalno siroto, pa ne hvala.
Sicer se pa taki tipi največ potikajo po netu in osvajajo vse od 18 + dalje, pobirajo po gostilnah, kar pač ostane….

Tapravi deci se ne zadržujejo po plažah, bazenih, savnah, fitnesih in podobno sranje……
Tapravi deci rastejo na kmetih.
Zdaj es pa odloč, al bi rada enga perderajseljna, ki hodi v savne in fitnese, al pa bi rada kmečkega Deca, ki zna delat

Očitno nisi zanimiva zanje.

Evo me, sicer sem povprečen, z več kocinami v nosu in ušesih, kot las na glavi, majhen, brez zob, zanikrn, butast, z visečimi jajci in dolžino tiča, ki ga lahko meriš v mikronih… Ampak, tudi mene ne zanimaš:-)))[/quote]

Ne razumem – po opisu sodeč gotovo nisi supertruper, avtorica te ne zanima, zakaj se potem oglašaš v temi? In zakaj te je zaslediti v vsaki podobni temi? Nismo tisto, kar mislimo, da smo, pač pa smo v veliki meri takšni, kot nas drugi vidijo….Ti misliš, da si nad tem, meni se zdi, da pa le nisi.

Evo me, sicer sem povprečen[/b], z več kocinami v nosu in ušesih, kot las na glavi, majhen, brez zob, zanikrn, butast, z visečimi jajci in dolžino tiča, ki ga lahko meriš v mikronih… Ampak, tudi mene ne zanimaš:-)))[/quote]

Super duper, oh in sploh tipov ni, so le povprečni! Kako pa ti izgledajo pa si ti, povprečen, izdelal prav opis in nazorno ilustracijo. To je realna slika. Povprečen tip sanja o nadpovrečni bejbi. No, saj sanjati ni prepovedano mar ne?

Očitno nisi zanimiva zanje.[/quote]

A ne razumeš? Ni pomembno, če je ona zanima zanje ali ne. Njo zanima izključno samo to, kje se zadržujejo, da jih ne vidi. Ker tudi če ni zanimiva zanje, jih lahko sreča na cesti, v trgovini, na plaži, v savni….. Kaj ti ni jasno?

ni dano vsaki!! slepi kuri, da najde zrno

Tapravi deci se ne zadržujejo po plažah, bazenih, savnah, fitnesih in podobno sranje……
Tapravi deci rastejo na kmetih.
Zdaj es pa odloč, al bi rada enga perderajseljna, ki hodi v savne in fitnese, al pa bi rada kmečkega Deca, ki zna delat[/quote]

Žal vedno spregledam, kdaj je na sporedu tista oddaja (resničnosti šov), ko predstavljajo nekaj naših samskih kmečkih fantov, ki jih bo tV “parila” s puncami, ki se bodo prijavile v šov. Če jih pogledam, te fante, so mi namreč prav simpatični (predstavitev enega sem celo gledala in mi je izpadel simpatično tudi kot človek). Tako da bodo morda pa le dobili kakšno fejst deklco.

[/quote]
Daj zbudi se že… Zemlja kliče :))) Daj, vprašaj se raje s kom se družiš… 18 letnica… podn no…

[/quote]
Daj zbudi se že… Zemlja kliče :))) Daj, vprašaj se raje s kom se družiš… 18 letnica… podn no…[/quote]
Še to… upam, da nisi kak profesor na srednji šoli…

Avtorica, jaz jih nekaj poznam. Domnevam, da sprašuješ po samskih?
Poročenih kar nekaj poznam.
Kje sem jaz srečala fajn 40+ letnike pa samske?
Med gorniki, alpinisti, gorskimi kolesarji. Ponavadi imajo ok službo, večino prostega časa pa namenijo prostočasnim aktivnostim v naravi. Prijetni sogovorniki, fit, v kondiciji. Res pa jih je zelo malo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close