Pa kje so uni supetruper tipi 40+
Daj zbudi se že… Zemlja kliče :))) Daj, vprašaj se raje s kom se družiš… 18 letnica… podn no…[/quote]
Še to… upam, da nisi kak profesor na srednji šoli…[/quote]
Zakaj pa? Saj je punca polnoletna. Dajte se babe sprijaznit, da vas moški ne opazijo in to je to, pa ne bo treba tukaj sitnariti in moških fehtati.
Očitno nisi zanimiva zanje.[/quote]
A ne razumeš? Ni pomembno, če je ona zanima zanje ali ne. Njo zanima izključno samo to, kje se zadržujejo, da jih ne vidi. Ker tudi če ni zanimiva zanje, jih lahko sreča na cesti, v trgovini, na plaži, v savni….. Kaj ti ni jasno?[/quote]
Ja ne vem no. A hodi okrog z zavezanimi očmi? Jaz jih vedno srečujem na krajih kjer jih je omenila. Raje bi videl, da bi bile 30+ letnice.
Evo me, sicer sem povprečen, z več kocinami v nosu in ušesih, kot las na glavi, majhen, brez zob, zanikrn, butast, z visečimi jajci in dolžino tiča, ki ga lahko meriš v mikronih… Ampak, tudi mene ne zanimaš:-)))[/quote]
Ne razumem – po opisu sodeč gotovo nisi supertruper, avtorica te ne zanima, zakaj se potem oglašaš v temi? In zakaj te je zaslediti v vsaki podobni temi? Nismo tisto, kar mislimo, da smo, pač pa smo v veliki meri takšni, kot nas drugi vidijo….Ti misliš, da si nad tem, meni se zdi, da pa le nisi.[/quote]
Sebi v zabavo, drugim v razmislek.
Torr, premalo sonca 🙂
Vsec mi je tvoje razmisljanje, mi izdas nick, da bom pozornejsa na tvoke zapise?
Zakaj “paritvene” nasvete drugim, dajete same ločenke in samske babnice, ki za sebe ne znate poskrbet in ne znate najt partnerja? Lahko je s tujim kürcem po koprivah mlatit.
Pravega uporabnega in resnega moškega se ne išče na mestih, na katerih se zabušava in zabija prosti čas. Ni logike. Kakšen tip hodi sam v savne, hribe na plažo, na fitnes itd…..? Uporaben, delaven in resen že ne. Če bi rade enga zabušanta in jebüvetra že, resnega tipa pa ne.
Torej, avtorici moj nasvet; PRAVEGA moškega, s katerim kasneje, v realnem resnem življenju , ne boš razočarana, boš našla na mestih kjer se dela. V vinogradu, zidanci, sadovnjaku, vikendu, delavnici, njivi….. naprimer.
Ne išči resnih tipov na zafnanih mestih……Tam takih ni.
Vsec mi je tvoje razmisljanje, mi izdas nick, da bom pozornejsa na tvoke zapise?[/quote]
S tem se ne strinjam. Sem kakršen sem. Kaj drugi vidijo v meni, me ne zanima. In ja meni je važno, kaj sam mislim. Kdor se z drugimi obremenjuje… ne bom rekel, da je pezde, ampak, po moje je velik revež.
Super dedci, res super, so danes že proti 70- tim, žal.
So pojahali, kar je bilo možno in sedaj je mrtvilo.
40- letniki zgledajo in se obnašajo kot 55- letniki.
Zelo redki ne, ti so pa poročeni.
Ločeni se bojijo žensk kot hudič križa, pa še kakšna sestra in mama mu krojita življenje.
Kak skriti skok bo še napravil, to je pa tudi vse.
Ostali pa sanjajo o starejših.
Katera ga ni ulovila pri 25- tih, bo čakala…
Da bo zanimiva mladcu.
Tako, da iščite mlajše.
Orenk tipi imamo kaj drugega početi v življenju, kot se glupim babam nastavljat.
Pa drugače? Briješ se že? Matura, je šlo:-))?
Pa drugače? Briješ se že? Matura, je šlo:-))?[/quote]
Predvidevam, da se ne strinjaš.
In v čem se ne, lahko podkrepiš?
Le na dan z argumentom, bom zelo vesela.
Vsec mi je tvoje razmisljanje, mi izdas nick, da bom pozornejsa na tvoke zapise?[/quote]
Pozdravljena, najlepša hvala za tvojo pohvalo, ki, priznam, me je kar malo presenetila 🙂 Stalnega nicka nimam, podobno kot ti ga prilagodim temi. Kaj vem, nikoli nisem čutila potrebe po ustvarjanju likov na forumih 🙂
@tarči: tvoj korak je predhoden temu, o čemer pišem. Tudi jaz sem včasih izražala svoja stališča precej brezpogojno: sem kar sem, briga me, kaj ostali mislijo o meni. Ko pa se enkrat zaveš, da si poleg individuuma tudi del celote in da se bo, ne glede na to, v kolikšni meri je tvoje mnenje izdelano in “na pravem bregu”, vedno našel nekdo, ki bo nanj (in nate) gledal drugače, ne čutiš več toliko potrebe po tem, da bi vsakokrat in za vsako ceno potegnil ločnico med sabo in drugimi.
To nikakor ne pomeni, da svoje mnenje prilagajam splošnemu. Še vedno sem, kar sem, a vem, da me bo nekdo drug sprejemal skozi prizmo svojega dojemanja, zato nimam pričakovanj v zvezi z reakcijami name, kar mi morda prihrani kakšno razočaranje, poleg tega pa bolj odprto dojemam tudi druge individuume in njihov način razmišljanja, in opazim tudi malenkosti, kot to, s katero sem te zgoraj zjezila :).
Pozdravljena, najlepša hvala za tvojo pohvalo, ki, priznam, me je kar malo presenetila 🙂 Stalnega nicka nimam, podobno kot ti ga prilagodim temi. Kaj vem, nikoli nisem čutila potrebe po ustvarjanju likov na forumih 🙂
@tarči: tvoj korak je predhoden temu, o čemer pišem. Tudi jaz sem včasih izražala svoja stališča precej brezpogojno: sem kar sem, briga me, kaj ostali mislijo o meni. Ko pa se enkrat zaveš, da si poleg individuuma tudi del celote in da se bo, ne glede na to, v kolikšni meri je tvoje mnenje izdelano in “na pravem bregu”, vedno našel nekdo, ki bo nanj (in nate) gledal drugače, ne čutiš več toliko potrebe po tem, da bi vsakokrat in za vsako ceno potegnil ločnico med sabo in drugimi.
To nikakor ne pomeni, da svoje mnenje prilagajam splošnemu. Še vedno sem, kar sem, a vem, da me bo nekdo drug sprejemal skozi prizmo svojega dojemanja, zato nimam pričakovanj v zvezi z reakcijami name, kar mi morda prihrani kakšno razočaranje, poleg tega pa bolj odprto dojemam tudi druge individuume in njihov način razmišljanja, in opazim tudi malenkosti, kot to, s katero sem te zgoraj zjezila :).[/quote]
Te razumem, vem, kaj hočeš povedat, a vendar, popolnoma vseeno mi je zato. Vsem ne moreš bit všeč, čemu bi poskušal bit všeč komur koli. Vem, kdo sem, zame je to dovolj. Vsiljevat se pa ne smem nikomur. To je to. Težko me je tudi zjezit, ker, … mi je vseeno.
😉
Čirs
Pa drugače? Briješ se že? Matura, je šlo:-))?[/quote]
Le na dan z argumentom, bom zelo vesela.[/quote]
En sam argument imam- svoje izkušnje. Tvoje pisanje pa zgleda kot propaganda 18 letnika, to je vse:-)))
V take teme se pa vtikam samo zaradi tega, ker se vtikate v skupino ljudi, ki vam noče popolnoma ničesar, niti noče nič od vas. Večinoma vas celo ignorira. Raaaazen če je to razlog;-)))
Ne, mi nikoli nismo tisto, kar vidijo drugi. Drugi imajo predstavo o nas, ki so si jo naredili zaradi naših dejanjih, besed in po svojih občutjih ob nas.
Edino mi vemo, kdo v resnici smo, ko odložimo maske, ki jih imamo za javnost. In veliko ljudi spretno skriva svojo pravo naravo, samo zato, da bi bili všečni. A ko so sami doma…
Evo me, sicer sem povprečen, z več kocinami v nosu in ušesih, kot las na glavi, majhen, brez zob, zanikrn, butast, z visečimi jajci in dolžino tiča, ki ga lahko meriš v mikronih… Ampak, tudi mene ne zanimaš:-)))[/quote]
Ne razumem – po opisu sodeč gotovo nisi supertruper, avtorica te ne zanima, zakaj se potem oglašaš v temi? In zakaj te je zaslediti v vsaki podobni temi? Nismo tisto, kar mislimo, da smo, pač pa smo v veliki meri takšni, kot nas drugi vidijo….Ti misliš, da si nad tem, meni se zdi, da pa le nisi.[/quote]
se pravi, če po opisanem jaz mislim, da si bedak, ker ne razumeš genialnosti tarčijevih odgovorov, bi moral ti o sebi biti prepričan, da si bedak?
in ker jaz mislim, da je tarči v marsičem genialen, pol moje mnenje izniči tvoje mnenje o njem? se negira? čigavo potem obvelja?
ti si to, kar ti misliš, da si. če to še nisi, boš pa postal.
Stara, kak si to predstavlaš? Ti vidiš luštnih tipov 40+ veliko, sam ne veš, da so 40+, ker misliš, da so 20-30.
Za grdune pa pač avtomatsko misliš, da so 40+.
Le na dan z argumentom, bom zelo vesela.[/quote]
En sam argument imam- svoje izkušnje. Tvoje pisanje pa zgleda kot propaganda 18 letnika, to je vse:-)))
V take teme se pa vtikam samo zaradi tega, ker se vtikate v skupino ljudi, ki vam noče popolnoma ničesar, niti noče nič od vas. Večinoma vas celo ignorira. Raaaazen če je to razlog;-)))[/quote]
Hja, izjeme potrjujejo pravilo, to pač nisem napisala, ker je samoumevno.
Verjamem, da spadaš mednje.
Tudi no res, da se ne bi vtikali v, ponavadi tako, ki tega ne želi.
Opazujem, se pogovarjam in napravim zaključke.
Ki mi niso všeč, ampak dejstvo je tako, kot sem napisala.
Moški ste tudi zelo materialistični, škrti, če hočeš.
Hudo gledate na denar in na to, da ne bi slučajno dobili kakšne brez imovine na glavo.
Tudi, če je sposobna, pridna in poštena.
Tako danes je.
Ženska, ki je preskrbljena, je danes povečini samska. Tudi še v rodni dobi.
Zakaj že?
Ker ne mara špilat druge ali tretje violine, za materjo, sestro, ki odraslim moškim krojijo življenje.
Koliko moških po ločitvi pa živi na svojem, proč od mater in sestra, ter jim ne dovoli vtikanja v svojo intimo?
V večini tisti, ki si takoj omislijo drugo partnerko, teh pa ni veliko.
Tako moškemu po neuspelem prvem zakonu, pri štiridesetih, beži čas v neproduktivni, ter kastracijski vezi z materami.
Le koliko moških se upa upreti lastni materi, še posebno, ko jim pomagajo še sestre, sestrične.., tete?
Pijančki so vsi na tem, latentni enako, vsi, ki nimajo lastnega jaza. Žal.
Glej, opazuj.
V take teme se pa vtikam samo zaradi tega, ker se vtikate v skupino ljudi, ki vam noče popolnoma ničesar, niti noče nič od vas. Večinoma vas celo ignorira. Raaaazen če je to razlog;-)))[/quote]
Hudo gledate na denar in na to, da ne bi slučajno dobili kakšne brez imovine na glavo.
Tako danes je.
Zakaj že?
Ker ne mara špilat druge ali tretje violine, za materjo, sestro, ki odraslim moškim krojijo življenje.
Koliko moških po ločitvi pa živi na svojem, proč od mater in sestra, ter jim ne dovoli vtikanja v svojo intimo?
Tako moškemu po neuspelem prvem zakonu, pri štiridesetih, beži čas v neproduktivni, ter kastracijski vezi z materami.
Le koliko moških se upa upreti lastni materi, še posebno, ko jim pomagajo še sestre, sestrične.., tete?
Glej, opazuj.[/quote]
Vse sorte smo, to je res. Ampak, jaz imam čisto drugačne izkušnje.
Tako danes je.
Zakaj že?
Glej, opazuj.[/quote]
Vse sorte smo, to je res. Ampak, jaz imam čisto drugačne izkušnje.[/quote]
Boljše?
To me pa res veseli?
Ali mogoče take, da se nate obešajo take, ki se jih otepaš?
Ponavadi je tako, da se obešajo ravno tisti, ki so nezaželjeni in to tistim, ki so umirjeni, prijazni in si tega niti ne želijo.
Vse sorte smo, to je res. Ampak, jaz imam čisto drugačne izkušnje.[/quote]
Boljše?
To me pa res veseli?
Ponavadi je tako, da se obešajo ravno tisti, ki so nezaželjeni in to tistim, ki so umirjeni, prijazni in si tega niti ne želijo.[/quote]
No, glej, tudi ženske so samo ljudje. Če jim poveš prijazno, se ne igraš, večinoma dajo mir in to brez kakšnih večjih zamer. Življenje je zelo enostavno, če ne kompliciraš in se vtikaš v vsako malenkost.
40+, Vzemimo 45. 45, ne potrebuje 20, ampak 40-50, urejeno z dobro rito. Migajočo :))
Boljše?
To me pa res veseli?
Ponavadi je tako, da se obešajo ravno tisti, ki so nezaželjeni in to tistim, ki so umirjeni, prijazni in si tega niti ne želijo.[/quote]
No, glej, tudi ženske so samo ljudje. Če jim poveš prijazno, se ne igraš, večinoma dajo mir in to brez kakšnih večjih zamer. Življenje je zelo enostavno, če ne kompliciraš in se vtikaš v vsako malenkost.[/quote]
Ah, saj za to gre.
Se popolnoma strinjam.
Samo kaj, ko se taka prijaznost velikokrat interpretira malce po svoje, saj on/ ona bi, le lepega se dela…
Prijazen nasmeh, odkrit pogovor, naj bi imel še skrite namene.
Od nas samih je odvisno, koliko tega sploh vzamemo v obzir, če sploh.
Še vedno marsikdaj velja, da ženska, ki se tako odziva, išče “plen”, tudi za isti spol.
Premnogokrat pozabljamo, da smo ljudje družabna bitja, ter, da lepa beseda lepo mesto najde.
Ter, da je potrebno, da jasno povemo, da nekaj ni lepo, če ni.
Pri tem mislim na medsebojne odnose, tako zasebno, kot v širši družbi.
Vpliv negativne in nasilne politike se pa močno odraža že pri obeh.
Kar se jasno kaže tudi tu, na forumu in ne le na tem.
Hvala za pogovor.
No porajtam punce tam ukoli 20 let stare kako se nastavljajo fantam .
Največ jih je na morju sploh na plazi ki ležijo v kopalkah ter se ozirajo za fantom .
Zvečer se zrihta ter vsa nadišavljena išče plesalca za ples .
Forum je zaprt za komentiranje.