Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Pa kje ste vsi…???

Pa kje ste vsi…???

No kje…kaj delate..pa ne da vas je en zur tko zmucu;))?!

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Dajem komande mulariji,kako kosilo skuhat…;-)

ni!

:-))))))

tudi ni…no tko nekako…sama s seboj ne mislim klepetat…

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

kaj bomo papali..sem ze lacna..in kdaj bo kosilo;))??

V tem sem pa jaz profi!Hočeš en par inštrukcij?
😉

Ja daj mi….sem potrebna…

takih instrukcij…haha..zezam se…ne bom govorila sama s seboj..ni potrebe…dajva raje u dvoje;))!

Ej, narobe razumljeno – mene ni utrudila žurka! Drugače pa sem tu….:-))))))))

Ja bih u troje,ak moguće?
😉

saj smo..trije musketirji po dolgem casu..ti to ni dovolj…

Može li sa četiri ????

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

Če se bom s tabo tu in tam preganjal,bomo vsi lačni..:-(

moze..kako da ne…

E može,jel s kandidata za swinger?
😉

Pa k meni pridi…pri meni bo kosilo kot vedno;))!

Razumela sem jaz okej…ker vem, da te ni bilo na zurki;))..in tebe je nemogoče utruditi…haha…

Pr tebi bi bil rajš za večerjo in sladico!
😉

a so bili štirje mušketirji?!
Hu, ja, meni se zdi, da….. prask, prask…….
O.K., može.

musketirji smo tirje..in tko ostaja…ampak za klepet se z 4 ni blema…ni tako??;))

ne na glas, nooooo! :-)))))))))
Ojej, Sonči, ne govori tako, potem me ne bodo nikamor zraven povabili…:-)

Porthos,Athos,Aramis in d’Artagnan!!!!!
Cmoka vrabcu.

nabolj sem si zapomnila d’Artagnan-a. Nimam pojma, zakaj…:-)) Po moje ga je igral najbolj fejst igralec….:-)))

Sej ni glih tolk bitno, če so bili štirje mušketirji (ja, pa so bili štirje!), važno je, da se vse proba, ne de?

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

Okej..samo še šepetam…tri sam ti zime šapkala ime…gre ena pesem..jo poznaš??;))

Ja!Ta najmlajši je bil in ziher ta lepši za babje oči…;-)

New Report

Close