Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Pa kje ste vsi…???

Pa kje ste vsi…???

:-)))

Pa saj si pred kratkim objavila celotno besedilo (al’ je bila katera druga, ha?!)…….

Jest bi pa rad eno…..CENZURA….probal!!
Ufa,kako bi tisto reč rad probal……in nekoč bom!Vem!

Ma ne vem vec..ker je toliko tega..in dol poslusam…no mi pojejo samo take…hihi

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Se pa mi povabimo…pol boš videla hudiča,če pride včerajšnja ekipa k tebi!
Boš en teden sam čokolado jedla,da nadomestiš porabljeno energijo od smejanja!!!
😉

Se smejim…no naj ti rata!

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

BO!Ker jaz tako pravim in si želim!!!!!!

Okej..okej..pa naj bo…hiihhi

Mariči…važno je…ja..da se dela na temu..aha…in potem se proba..vse kar nam pase in zadane…seveda v nekih mejah;))…tko…to je moj moto…vsak pa si ga določa sam…

Ko si meje postavljaš sam sebi…si že pogorel!
Meje nam drugi postavljajo!Na žalost!
🙁

s tem se ne strinjam…

Se pa še boš,ko malo zrasteš!
😉

Nikoli…

Nikoli ne reci…..smot!
😉

Opa..to si napisal ti..ne jaz..smot…aha!

Težka programska napaka!Ki ostalim ne pove nič,tebi pa preveč!
🙁

To je to..zato le pazi kaj pišeš…

Dva meseca nazaj je pa bila pa še hujša..niti ne napaka…ampak…..ne najdem izraza?
Cmoka SončeK!

Jaz sem tukaj , slepa ku krt 🙂

Kaj pravijo valovi , ribe , galebi in …. Dalmatinci ?

1.Valovi: valovijo
2.Ribe: u trebuščkih tistih,ki nismo mi
3.Galebi: Poskušajo pofukat Vrabca(Žverči)
4.Dalmatinci: Hodijo z dolgimi tiči okrog in ne fakajo več oslov,ker se jim počasi sonce kaže

Uf,zateženo,kajne?
😉

New Report

Close