Pa komu je ta Marina Abramovič sploh zanimiva?
Spopštovani ljubitelji umetnosti. Vizualno umetnost imate vLouvru, Ermitažu, El Escorialu, Rijksmuseumu, Mauritshuis, Prado…
Tudi v Narodni galeriji Ljubljana imate umetnost.
Kdor vidi umetnost v degenerirani Marini, ki se ponosno slika z največjim klavcem človeštva, pokojnim Rotšildom, ima pač izkrivljeno zavest, omejen intelekt in odsotnost etike. Žal sodobna družba rapidno proizvaja take osebke s perfidno indoktrinacijo, vsiljevanjem grdega, nemoralnega in laži.
Žal je res, da svet vodijo satanisti.
za eno iz hoste, 05.11.2024 ob 12:07
Ena iz hoste, 05.11.2024 ob 12:00
za eno iz hoste, 05.11.2024 ob 11:44
Ena iz hoste, 05.11.2024 ob 11:22
Anonimno 5517, 05.11.2024 ob 10:04
Ena iz hoste, 05.11.2024 ob 09:59
norci, 05.11.2024 ob 09:45
pikimepiki, 04.11.2024 ob 21:37
Nobenemu ni zanimiva. To je samo novi drek, ki vam ga servira greznica od RTV Slo. PO NAROČILU VLADAJOČE PROPAGANDE, PRESSTITUTKA Marcelova pa to izvaja.
Ni nobene razlike od greznice POP TV v dreku, ki vam ga servirajo. Razlika je samo ta, da drek od RTV Slo ste prisiljeni plačevati.
Preklopite ta dva dreka na Twitter/X, Rumble, Bichute, Odysee, samo tam je tisto, kar morate vedeti.
pikimepiki ne morem verjeti kakšni primitivci ste na monu. Gre se za svetovno znano in priznano umetnico. Priljubljeno po celem svetu.
Ti temu praviš novi drek, ženska pa je že 20 ali 30 let popularna po celem svetu. Da RTV dobi intervju z takšno osebnostjo kaže le, da niso kar neka nepomembna televizija.
Da je tu po naročilu vladujoče propagande je enako kot, da bi napisal za svetovno znane zvezdnike, da so na RTV prišli le preko priporočila vladujoče slovenske propagande.
Čestitam, izpadel si popolen nevednež in runkelj.
Glej Kmetijo še naprej dragi slovenček nevedni.
OMG, kaj sem to zdaj prebrala.
Grem raje nazaj v hosto.
Razumem da ne veš ničesar o umetnosti in performansih. Toda vsaj Wikipedio bi lahko znala uporabljati, da bi imela vsaj osnovno znanje o stvareh, ki jih vsak razgledan človek pozna. Vsaj angleško znaš?
Ah veš, če je razgledanost to, da gledam in občudujem vse, kar mi naročijo po tv ju in drugih občilih, potem raje ostanem v hosti. Ptičji performans je precej bolj estetski in v meni vzbuja mir in harmonijo.
Ženska, ki pravi, da je naredila tri splave zato, da je lahko ostala veleumetnica in s tem rešuje svet, pa mi kvečjemu izpade srhljivo.
Ne verjamem, da ima po svetu toliko oboževalcev. Kakor pač napišejo. Če pa cesar pravi, da je tako, bo že res 🤣
Ena iz hoste, si pač primitivna slovenceljka. Kmetička.
Nimaš pojma o umetnosti, filozofiji, nisi sposobna intelektualne debate, tvoj domet so neumnosti po tvju, neumni forumi in družbena omrežja.
Ne razumem pa, zakaj imaš takšno potrebo, da tukaj predeluješ svoje frustracije in kritiziraš stvari, ki niso tvoje področje? Zgolj neumna izpadeš, ko to počneš.
Ti ptičje petje v gozdu prinese premalo duševnega miru, da si tak strup?
Ah ja … Ne razburjaj se preveč no. Saj grem zdaj na šiht, potem pa nazaj v hosto. Pa ne, da mi zavidaš, k sem z malim zadovoljna?
V tebi vidim zelo zafustriralo osebo, ki se nikoli ne umakne z mona in po vsej verjetnosti visi tudi na drugih družbenih omrežjih. Ves mon je postal kraj za izživljanje tvojih frustracij. Pišeš slične komentarje. Jasno je, da službe nimaš. Otrok in družine tudi ne.
Zavidam ti ne, žal pa mi je za tebe. Kaj se ti je zgodilo, da si tako nezadovoljna?
Življenje se ji je zgodilo.
Upam, da Trumpu uspe v čimvečji meri uničit to satanističnih nesnago. Odkrito nam kažejo, kaj v resnici počnejo na satanističnih obredih, butast folk pa tega ne more dojeti in se pusti nafopat, da je to umetnost. Svojo neumnost še s ponosom razlaga. Tak bi šele takrat dojel, ko bi se sam znašel kot objekt satanističnih rituala.