Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek PA LAHKO NOČ, PRIJATELJI …

PA LAHKO NOČ, PRIJATELJI …

…. imejte se lepo, kjerkoli že ste. Malo sem pokukala sem, zdaj odhajam. Morda malo pozneje spet pridem???

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

Lahko noč rojakinja!
Mi bomo kasneje ziher še tu..no,vsaj jaz.
🙂

Oki, mrbet pa se še kaj bereva, sp. Lep večer. Aja, pa tam na tistem vragu mi napiše: Sign in with a different e-mail address! Ja, pa sem pol v župci! Bomo rešil, bomo! Nekje je ena napaka, pa bom že ugotovila, kajti ko mene nekaj žgečka, se ne pustim dolgo matrati, ampak … grem in ugotavljam, dokler ne ugotovim! Slikce bom vidla, pa naj vrag vse skupaj pocitra. Tko!

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

A imaš sam ta mail?Poskusim lahko na kakega drugega,če želiš?

Po mojem se je Mariči mau usedla na kauč in jo je zmanjkal :)))))))))

Mariči je pol noči prebedela, druge pol noči jo je malce zmanjkalo, res, tja do šeste ure, zdaj je pa spet bereit za …. čist use!

Kuku Mariči.

Še en tak kukajoč :(((

********************** Šišam, brijam, zube vadim !

New Report

Close