Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu pa mi pomagajte malo….

pa mi pomagajte malo….

Kako naj mož po več (kot 15) letih lepega zakona obudi v ženi strast?
Naprimer, njej paše enkrat na mesec, vmes pa bolj nežnosti, masiranje, božanje. Če pozna kdo to, da ko ženska začuti da in nekaj “hoče”, se umakne…reče…ne danes…mi ne paše.
Kako tako žensko “naučiti” da je spolnost nekaj, kar je njej v korist in ne v breme. Da če je utrujena, jo bo sprostilo….

Se kateri moški sploh kdaj potrudi razmisliti tudi o tem?

Ker pravijo, da ni frigidnih žensk, so le nepravi ljubimci…..

Kako po dolgih letih zbuditi “trnjulčico”?

(čeprav nisem moški…me zanima, če imam sama pravo teorijo)

ženska ni “napravljena” samo za enega partnerja in ne tudi samo za eno ljubezen. vse na zemlji ima rok trajanja.

Zanimivo razmišljanje, norTon!
Na tem bi znalo biti več resnice, kot se nam sploh zdi.

kaj pa tisto miniju.

se pravi, naj rečem gospodu, da je njegovi ženi potekel rok trajanja:)

Kaj pa vrednote, kot so družina, zvestoba…sreča in ljubezen, dokler naju smrt ne loči?

Jaz nebi tako hitro vrgla puške v koruzo….ne vem.

Se ženske res ne da na novo obuditi?
Jaz mislim, da se da…če moški ugotovi, kje sta se “izgubila”…seveda, najbolje je, da oba razmišljata o tem…ker en sam težko kaj naredi.

Dobro da nisem moški, ker z enimi ženskami je res “vrag”:)))

tebi ne bom komentiral,
ker mislim, da ti je svet jasen.

tukaj pa se neha moja jasnost.
praviš:
se pravi, naj rečem gospodu, da je njegovi ženi potekel rok trajanja:)

malo nas zezaš.

Vprašanje lahko postaviš tudi obratno: kako naj žena obudi v možu strast! Sem pa že večkrat napisal, da je treba v razmerju “delat”. Pomeni, da je treba partnerja nonstop osvajat. Seveda se bo vsak vprašal zakaj osvajat, če je pa že davno osvojen. Tu pa nastopi domišljija. Npr. potrebno je poskrbeti za spremembe, razvajanje, vzeti si čas, početi neumnosti, hoditi v družbo itd. Skratka početi je treba stvari za katere “po osvojitvi” nekako nimamo več časa.

norTON ne zezam vas….vprašala sem, če ima kdo kako rešitev, ker jaz teh izkušenj, da enemu nebi pasalo…pač nimam. Še najmanj mi je jasno, kako ženski ne paše……jaz upam, da se to ne zgodi vsem…v 50h? al kaj….
al po srebrni poroki….al kmal po 10 obletnici?!?!
sam še ugasnjena luč pa tri minute misjonarskega!?

Svet mi je pa sam tolk jasen, kolikor jaz rabim. Radovedna sem pa veliko bolj, kot sem pripravljena spoznati, čutiti na lastnih izkušnjah…zato jih tako neizmerno rada spoznavam preko drugih.

kaj narediš ko se naveličaš starega pohištva? zamenjaš ga za novega, je tako, ne greš ga popravljat ali barvat na novo, se ne splača ali če ti odgovorim z dobrim starim slovenskim verzom: staro babo gor na vejo, mlado dekle pod odejo, pa nehajte že filozofirat o praktičnih zadevah.

po moje, ženska ne more na silo postati seksačica in če tega nima od “boga danega” pri rojstvu, ne bo imela nikoli, v nobenem starostnem obdobju, dokler ta zabava, traja. verjetno.

hvala bogu in mene veseli, da vama obema z možem paše in imata usklajen ritem seksanja.saj ti pravim, sreča te spremlja.ne vem, pravijo,da ene po meni še bolj “norijo”.

dobro, pa jaz? jaz nikoli nisem namensko iskal dopolnitve, moj značaj in temperament mi omogočata, da tudi kaj ne zamudim.

To je težko povedati. Res. Sama sem bila v takšni situaciji. Mož ni znal ali no hotel….ne vem, skratka, ni niti poskušal obuditi strast v meni. Sva se pa na začetku sexualno res zelo super ujemala.
Ti povem čisto po resnici, da, ko je v meni ugasnilo tisto čustvo do njega, ne bi itak pomagalo več nič, da bi prebudil v meni “spečo trnjuljčico”.
In sem skoraj prepričana, da ta žena ne čuti nič do moža, da so njena čustva mrtva; zato ji je vse to odveč. Ker, vsaj nekaj malega mora biti, pa ni treba imeti “zdravnika” za obuditev strasti.

To je težko povedati. Res. Sama sem bila v takšni situaciji. Mož ni znal ali no hotel….ne vem, skratka, ni niti poskušal obuditi strast v meni. Sva se pa na začetku sexualno res zelo super ujemala.
Ti povem čisto po resnici, da, ko je v meni ugasnilo tisto čustvo do njega, ne bi itak pomagalo več nič, da bi prebudil v meni “spečo trnjuljčico”.
In sem skoraj prepričana, da ta žena ne čuti nič do moža, da so njena čustva mrtva; zato ji je vse to odveč. Ker, vsaj nekaj malega mora biti, pa ni treba imeti “zdravnika” za obuditev strasti.

ojej.kaj te zaj to?………hahaha, kuj 2x moj post. :)))))))))

norTON ne zezam vas….vprašala sem, če ima kdo kako rešitev, ker jaz teh izkušenj, da enemu nebi pasalo…pač nimam.

“nekomu nekaj pasati” jaz gledam kot celoto nekih dogodkov, recimo v partnerski vezi. dan ima 24 ur in če ti seksaš eno uro na dan, ti še vedno ostane 23 ur. če seksaš nič ur na dan ti pa ostane 24 ur za ostale dejavnosti.torej je razlika minimalna. za partnerko vezo je važna skladnost v prostem času, vsaj 50{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} je mora biti, bolje je več. ha, ha, ha potem ni seksa eno uro na dan ampak pri skladnosti 50{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} pol ure……v bistvu se z neko skladnostjo tudi seks premika….ali pač, ga premikaš, odvisno od temperamenta in značaja in 100.0000 drugih vplivov.

z novo ljubico…hahahhahahahah

če bo zvedela….bo stara vsa v uftu….upssssssssssssss..od strasti?

leta letijo - iščem stevardeso

Veš kaj mirela ? To, da bi isti moški v tebi ponovno vzbudil strast je malo utopistično. Če te je že enkrat odvadil seksat bo kar utopija, da te ponovno začne osvajat in ponovno postane sanjski ljubimec. In prav to… ljubimca potrebuješ. Privošči si ga. Enega takega, diskretnega, nežnega, pozornega.. In verjemi ne boš potrebovala prav veliko, da boš zopet strastna mačka. Seveda pa pamet v roke in glavo, ohrani mirno kri, in v kratkem boš tudi lenega možička v domači postelji presenetila in vroče obdelala. Dobro poseksan moški pa itak v trenutku postane zelo gnetljivo orodje. Še celo kopalnico ti spucajo, kar verjemi mi , ti tole govorim iz lastnih izkušenj.

pametno

Joj, Lily3, mislim da si malo zgrešila. Kaj takega se mirelli zanesljivo ne more zgoditi. Pri njih je takoooo zeloooo popolno.

Vsaka strast lahko ponovno zažari v vsem svojem žaru, tudi po 10, 15, 20 in 25 letih zakona in predvidevam, da celo kasneje. Poglejte malo v svoje življenje in boste ugotovili, da niste bili ravno vsak trenutek za seks (tako moški kot ženske), sem prepričana, da tudi mirella ne. So obdobja vsake ženske, ko so ji nekatere stvari v življenju pomembnejše od seksa. In če ima razumevajočega partnerja, ki se ne uživa v kalimerovski vlogi, temveč sprejme to dejstvo z razumevanjem, bo slej ko prej dobil povračilo. Ženske smo hvaležna bitja :-)))

Kot je že nekdo ugotavljal, da seks ni samo užitek, je tudi delo v smislu prizadevanja za njegov razvoj, nadgradnjo, odmetavanje tabujev, odkrivanje novega, … vendar ostane užitek samo, če oba parterja enakomerno rasteta. Velikokrat pa nekaj košaric žene odvrne moža, da bi se še naprej trudil. Pa tudi roko na srce, velikokrat so možje malo “nerodni” pri vsem skupaj…, zadeve se lotijo v napačnem trenutku. Vendar, če se dva o tem tudi pogovarjata, je vse rešljivo.

Prepričana sem, da se da skoraj vsako žensko ponovno ogreti za igrice med rjuhami ne glede na zakonski staž, le pristopiti je potrebno pravilno. Četudi se je “ohladila”. Potrebno je poiskati vzrok, zatajene zamere, se pogovoriti in potem padejo vse ovire! Mislim, da ni ženske, ki bi si želela živeti doma v hladnih odnosih, ali pa ima psihične težave.

Kako jo obuditi? Z razumevanjem, sočutjem, pozornostjo, nežnostjo…, šele potem s seksualnim pristopom.

Pa še tole vsaka ženska je rada ženska, tedaj se dobro počuti. Zakaj moški ne poskusite tega prebuditi v njej, toda prosim, ne z erekcijo!!!!

Tessa vidiš, edina si razumela, kaj sem hotela…ali je to splošna ženska želja, ki je moški nikoli ne bodo razumeli.

Glede tistega, da pa je pr mirelli takoooo zelooooo popolnooooo:)))) lol

Daleč od tega, že 15 let se borim z večnimi moško-ženskimi “problemi”.
Ni vedno samo rož in srčkov niti pregretih rjuh…so tudi solze, sočutje, razumevanje, žalost…včasih celo razočaranje…pa ne nad drugim, tega sem se z leti odvadila….nad seboj.

In bog ne daj, da bi v vsakem zakonu tolk sexali, kakor govorimo:)))))

Tessa, se strinjam…so druge stvari v življenju, ki pretehtajo vse. In pridejo dnevi, ko se ne da nobenemu…enemu ali eni;)

Bom pa sedaj uporabila notTONove besede…..potrebno je ujemanje v preostalih 23 urah dneva;)..največkrat kar 24:)
Če se dva ujemata drugje, potem tudi ko gre za spolnost, ni dileme….to se čuti…kdaj je kdo za in zakaj kdo ni za;)

in drage moje in moji….neeee tudi pr mirelli doma ne sexajo kot zajčki:)))))))

dobro napisano,
prehajamo iz seksa v skladnost, skladnost je pa tudi sposobnost prilagajanja spremembam misli in časa.
v bistvu je seks samo del skladnost, po moje zelo važen in občutljiv.

mirlla nekam bolj preveč “miselno- žalostno” mi deluješ, vikend te bo “zrihtal”
l.p.

pozdravljeni. imam eno vprašanje. s fantom sva skupaj že dobro leto. postavila sva si mejo da bova imela spolne odnose ko bova oba pripravljena na to. ko sva sama se nekako igrava in me fant boža po celem telesu in ko me je z roko drgnil po spolovilu (spodnje hlačke sem imela oblečene) se mi je na hlačkah pojavila majhna pika krvi (vsaj mislim da je bila). fantu sem to povedala in je rekel da je med tem početjem ni bilo in da je najbrž to nastalo potem ko sem prišla domov. ali ta pika lahko pomeni da je kaj narobe? ali to pomeni da nisem več nedolžna? Prosim da mi čimprej odgovorite na vprašanje ker me zelo skrbi da ni kaj narobe. že vnaprej hvala za odgovor.

draga prav gotovo nedolžna najstnica! nisem še slišala za primer, da bi katera z oblečenimi spodnjimi hlačkami izgubila nedolžnost (razen, če jih je odmaknil in te božal še s čim drugim kot z roko…)
praviš, da misliš, da je bila kapljica krvi, torej nisi prepričana, kajne?
no ja, potolaži se, saj si verjetno še vedno nedolžna in ni torej nič narobe, ali kako?
in če smem vprašati, koliko sta pa stara – a v šoli še niste imeli spolne vzgoje?
pa še nasvet: čeprav si še nedolžna, čimprej obišči ginekologa. zdravje, tudi spolno, je na prvem mestu.

---------- le vent nous portera...

meni se zdi bolj pametno poskrbet da trnjulčica sploh ne zaspi, ne da bi jo potem prebujal, kaj šele učil po 15 letih

Oba sva stara 16 let. Spolno vzgojo smo imeli ko smo šli na pregled v prvem letniku ampk so bolj predavali o zaščiti kot pa o spolnih odnosih samih. Saj sm tudi sama vedela da najbrž ni nič narobe z mano ampk sm raje še koga vprašala da se pomirim in da ne izgubljam živcev s tem. Najlepša hvala za odgovor! REs ste mi pomagali

New Report

Close