Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Pa mu 2x rečem!

Pa mu 2x rečem!

Zmeden zdravnik na urgenci. Mlad, zdolgočasen, ker je nedelja in mora dežurat.

Zvin gležnja imam, peklenske bolečine, če poskusim stopit na nogo, če noga miruje na kavču, pa nič bolečin na srečo.

Mu rečem, da ne morem stopit na nogo, mu rečem,  da sem doma poskusila in ni šlo.

Pretipa mi gleženj in je kar malo slabe volje, ker me na dotik ne boli nič.

Pa me pošlje domov in šele doma mi reševalec izroči izvid, kjer piše, da lahko stopim na nogo. In da sem lahko takoj po padcu lahko stopila.  Jaz pa skačem po eni nogi.

Kaj naj zdaj, reševalec je odpeljal, izvida popravit več ne morem dat, ker sem 30 km stran od urgence. Peljat se ne morem, ker ne morem vozit…

Upam samo, da je dobro odčital sliko in da res ni zlomljeno.

Eh,   daj da se to njemu zgodi…

Hmmm…

Nekako poizkusi dobiti (kupiti)

MUAY Active cream!

Vse dobro☀️

Hvala ti za prijaznost in za nasvet.

Sem že naročila.

Poslikali so vas. Izključili zlom. Prejela ste navodila. Brezplačno.

Zdravnik dela 12-urno izmeno, v tem času bo pregledal 50 gležnjev.

Še glasbeno željo?

Odgovor na objavo uporabnika
Dolcegusto, 28.04.2025 ob 14:23

Poslikali so vas. Izključili zlom. Prejela ste navodila. Brezplačno.

Zdravnik dela 12-urno izmeno, v tem času bo pregledal 50 gležnjev.

Še glasbeno željo?

čakaj čakaj.

Gre za to, da me ni slišal, ko sem mu dvakrat rekla, da sploh ne morem stopiti na nogo.

Celo zapisal je prav nasprotno, kot sem rekla:  da lahko stopim!

Izvid sem pa dobila v roke šele, ko so me dostavili domov…

ne da se popravit, 28.04.2025 ob 11:37

Zmeden zdravnik na urgenci. Mlad, zdolgočasen, ker je nedelja in mora dežurat.

Zvin gležnja imam, peklenske bolečine, če poskusim stopit na nogo, če noga miruje na kavču, pa nič bolečin na srečo.

Mu rečem, da ne morem stopit na nogo, mu rečem,  da sem doma poskusila in ni šlo.

Pretipa mi gleženj in je kar malo slabe volje, ker me na dotik ne boli nič.

Pa me pošlje domov in šele doma mi reševalec izroči izvid, kjer piše, da lahko stopim na nogo. In da sem lahko takoj po padcu lahko stopila.  Jaz pa skačem po eni nogi.

Kaj naj zdaj, reševalec je odpeljal, izvida popravit več ne morem dat, ker sem 30 km stran od urgence. Peljat se ne morem, ker ne morem vozit…

Upam samo, da je dobro odčital sliko in da res ni zlomljeno.

Eh,   daj da se to njemu zgodi…

Zvin ni zlom.

Spizdi idiot.

Vespula, 28.04.2025 ob 15:13

Spizdi idiot.

Si ti v redu?

Kaj te je prijelo?

čudno, na urgenci dajo izvide v roke pacientu.. reševalcu izjemoma, če se gre za dementno nepokretno osebo.. kar se tiče zdravnikov-ja so tudi zmedeni utrujeni itd, na urgenci je nečloveško delat..

pokliči pa povej, da je narobe zapisano, mogoče je pa nekdo za drugo osebo tipkal izvid, napake se dogajajo, ko so ljudje utrujeni, lačni, žejni, na urgenci pa dostikrat še scat ne moreš..

Verjamem da te boli. Ampak za zvin rešilca? Pri nas ga ne bi dobila. Bi te pa ja lahko kdo peljal. SLO je majhna ampak so zakoni od regije do regije različni.

New Report

Close