Pa naj gre …. dalelč stran do mene …
…… do vseh vas, ki vas imam rada. Očitno
ima nekdo rad celo mene, ker mi je poslal
tole, kar pošiljam jaz vam – VSEM, VSEM,
čisto VSEM, ki ljubite življenje in ki imate radi
to, kar življenje sestavlja. In lepo prosim, naj
to dvakrat prebere nekdo, ki se bo v tem moral, res moral, če ne danes, pa zagotovo jutri, NAJTI – najti sebe, svoje želje in svoje potrebe, svoja hotenja, svoje cilje, VSEGA SAMEGA SEBE !!!
—————-
Obrne se proti meni in mi reče: ne hrani nikoli ničesar za neke posebne priloznosti, vsak dan v tvojem zivljenju je poseben! Se vedno premisljujem o njegovih besedah….
Spremenile so moje zivljenje. Berem več, čistim manj. Sedim na terasi in uzivam v razgledu, niti plevel v vrtu me ne moti. Več časa prezivim z druzino in manj v sluzbi. Dojel sem, da je zivljenje v bistvu celota, izpolnjena za uzitke, ne pa tečaj o prezivetju. Ničesar več ne hranim. Vsak dan uporabljam svoje kristalne kozarce. Odvrzem svoj novi suknjič, ko grem v trgovino in si zazelim novega. Ne hranim svojega najboljsega parfuma za posebne prilike, porabim ga kadarkoli si ga zazelim. Fraze …nekega dne in enkrat te dni; …so skoraj izginile iz mojega besednjaka. Če je nekaj vredno videti, poslusati ali narediti, tedaj jaz to pogledam, posluąam in naredim TAKOJ sedaj. Nisem prepričan, kaj bi zena mojega prijatelja storila, če bi samo vedela, da je ne bo jutri tukaj, v kar mi vsi verjamemo. Mislim, da bi se več pogovarjala s svojo druzino, s svojimi najblizjimi prijatelji. Morda bi poklicala svoje stare prijatelje in prosila za opravičilo za neke stare nesporazume in se z njimi pomirila.Verjamem, da bi ąla jest v kitajsko restavracijo, to je bila njena priljubljena hrana. Pravzaprav so te neizpolnjene drobne stvari tisto, karmi da misliti, če bi vedel, da so mi ure stete.
Moti me, ker sem se nehal srečevati s svojimi dobrimi prijatelji, s katerimi sem se nekega dne zelel pogovarjati.
Moti me, ker ne napisem pisma, katerega sem mislil poslati enkrat v teh dneh.
Moti me in zalosti me, ker nisem rekel svojim starsem, mojim bratom in otrokom bolj pogosto, kako rad jih imam. Sedaj poskuąam ne zamuditi, nimam ob strani ali hranim ob strani tisto, kar lahko obogati nase zivljenje s smehom in radostjo. In vsak dan si rečem, da je danes poseben dan … vsak dan, vsaka ura, vsaka minuta je posebna.
Če dobis to sporočilo pomeni, da te ima nekdo rad, so pa tudi osebe, ki jih imas ti rad. Če si prezaposlen, da bi poslal tole naprej drugim osebam in rečes sam sebi, da bos poslal enkrat v teh dneh… pazi se! Enkrat v teh dneh je tako daleč … včasih ne pride nikoli več.
To je TANTRA, ki je priąla iz Indije. Ne glede na to, ali si vraľeveren ali ne, vzemi si nekaj minut, da jo poąljeą naprej. Vsebuje sporočila, ki zelo vplivajo na duąo. To je TOTEM TANTRA iz Nepala, ki prinaąa srečo. Poslana je tebi, da ti prinese srečo. Kroľi okoli zemlje nekaj deset-krat. Ne hrani tega sporočila. TOTEM TANTRA mora oditi daleč iz tvojih rok…. SREČNO !!!
——————-