Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek pa ne Sergej

pa ne Sergej

Žena je predlagala ime za fanta Sergej, meni pa se to sliši nekako kot serator in peder, ser-gej. Živi obup. Za hči sem jaz izbral ime in sedaj baje nimam “pravo glasanja”.

Dejte ji dopovedat, da je treba izbrat eno bolj normalno zveneče ime, prosim.

Haaaa haaaaaa smešen si, da je kaj.

Zelo so mi všeč ruska imena, v imenu SERGEJ ne vidim seročega geja. Mogoče to ti vidiš, ker si moški ????

Kaj pa Serko? Haaaa haaaaaa Ne, se hecam! Obljubi ji (ženi) karkoli, kupi ji avto, dragulje, naredi hišo, samo če bo dala drugo ime….. haaa haaa kako si smešen

Sploh nisem pomislila, da bi bilo čudno ime. Ampak ko si ga razčlenil, se strinjam, da je čudno. Že v imenu je gej.

Ne vem, kako bi tvojo ženo prepričal. Z našimi odgovori verjetno ne. Vsaj jaz bi še bolj tiščala, če bi bili vsi proti. Ti jo poznaš in poznaš njene “šibke” točke.

haha, res nimaš pravo glasanja! Moj je tusi prvič zbral, zdaj si to pravico jemljem jaz. :))

Sicer pa mi je ime všeč. :)) Nič serastega. Pa pomisli še drugače – če bo fant odrasel v geja, boš lahko vsaj vso krivdo zvalil na ženo. :))

----------------------------------------------------------------------------------------------- Naučil sem se, da nihče ni popoln dokler se ne zaljubiš vanj. (Andy Rooney) ------------------------------------------------------- Slovenec ti odpusti vse, samo uspeha ne! :)

Maš pa res težave. Povej ženi, da si kremenit Slovenec (če tega še ne ve) in da hočeš temu primerno kremenito ime, ne pa nekaj ruskega. Mogoče ti ne bo več treba razmišljati še o gejih.

ja sem kremenit Slovenec, sam proti ruskim imenom pa nimam nič. Nisi razumela, Simonca. Sergej mi je žal obupno ime, mi je pa Simon všeč. Sem ti zdaj morda tudi jaz, ko sem ti dal malo komplimenta? 🙂

Meni je pa to ime taaaako lepo. Najljubše za fantka!

uf, jaz poznam enega, dober 300 na uro, tako, da……je ful lepo ime :-))))

Pri nas ne imeti pravo glasanja ne obstaja, sploh pri tako pomembnih odločitvah. Izbirala sem dvakrat jaz, ampak se je moral mož strinjati. Mi je pobil deset predlogov, preden sem našla eno ime, ki je bilo obema všeč. Ne rabiš torej nobenega drugega argumenta, kot NI MI VŠEČ!!!

Tudi meni je ime kar všeč. Sem poznala enega Sergeja, nisem nikoli slišala, da bi ga zafrkavali, zrasel je pa v “deca, da se šika”.
Če je pa žena “vrgla uč” na ruska imena pa ji ti kakšnega predlagaj, morda ji bo bolj všeč. Npr.: Aleksej (lahko ga kličete Aleks), Aljoša….trenutno se jih ne spomnim več

Hi, hi, ena naša rfoksa je Sergeja, pa ji pravimo Serjega (malo smo obrnili zloge). res je prava seratorka, jebiga.

Sergej je zelo lepo ime. Bolje kot kak Puj, Tuj, Luj.

Če ti je pa res tako mimo, pa bo žena pristala na kompromis – sigurno.

Tolaži se s tem, da so zdaj v modi skovanke očetovega in materinega imena – npr. Petra – Stojan = Pejan ali Jantra…….

Meni ni všeč Sergej. Če mora bit rusko, je lahko komot Aleksander, Niko(laj), Lev (ta mi ni všeč, ker je živalski), Miha(el)…

Veš kaj, če ti ni všeč ime Sergej to povej jasno in glasno svoji ženi in potem čakaj na reakcijo. Imam prijatelja Sergeja in še nikoli nisem razčlenjevala imen, mi je pa tale Ser-gej kar smešen.

Res je kar hecno, ko ga razčleniš :-)))) A si to ozvočil svoji dragi?
Predlagam vama eno lepo ime – Maksim, v Rusiji jih je kar precej

Ker sem Sergeja in je moj oče Sergej, se seveda pridružujem mnenju tvoje žene: nemaš prava glasanja! To je eno najlepših imen! Poleg tega v vrtcu in šoli ne bo 5 Sergejev, bo pa najbrž 5 Nikov in Lukatov!

A ti je tudi Simona všeč, ne samo Simon? (=Si Mona)? Med primorci tudi hecno zveni, veš.

Zmeraj se pa lahko preimenuje, tako kot tisti Dalmatinec, ki mu je bilo prej ime Pero K**ac, potem se je pa preimenoval v Franjota K**ca.

Meni je tudi Sergej zelo lepo ime. Prav nič seratorsko, prej tako odločno.

Pa nej bo Serđo… :))

No, ne ve, a vas je tu večina feministk, al pa vam je res všeč to ime. Prosil sem za pomoč, pa ste stopile (v večini) na drugo stran. To, da je sergej redko ime, najbrž tudi pove, da ni preveč priljubljeno. Ampak to me ne moti, ker ne iščem med pogostimi imeni. No, Maksimo že imamo :-)) In ne, ni pogoj, da je rusko, raje da ne bi bilo.

Sicer pa je ženo danes nekaj “razsvetlilo” in pravi, da je pa morda res preveč ser……. Ne vem, če ne bo kar Janez. Itak bo edini. Po novem. Med Jani in Žani in…

Vseeno hvala!

A je hčerki res ime Maksima?

V prihodnosti te čaka še veliko sekiranja, homofobi imajo velikokrat sinove geje. Tudi, če jim je ime Francelj.

Sta pa lepi butari, oba z ženo. Še za ubogo ime se ne moreta normalno zmenit.

Rečeš ji, da se ti bo zdel malo tuj, malo čuden, da se boš težje igral, ukvarjal z njim, če ti že ime ne bo všeč. Vsaj z mano bi bilo pri mojih otrocih tako in jaz tudi za noben denar ne bi dala mojemu otroku ime Sergej ali še huje Sergeja (pa vsi s takim imenom mi oprostite, a tudi vam je kako ime nevšečno pa nekdo z njim obstaja).

Če tole bere tvoja žena pa ji sporočam naslednje: zakon ali skupnost dveh partnerjev mora temeljiti na kompromisih (tam kjer pač ne gre drugače) in je potrebno malo popustiti z obeh strani.

Če tvojemu možu ni všeč to ime mu pač prisluhni, popusti in najdita drugega, ki bo všeč obema, saj nenazadnje je otrok tudi njegov in težko se je ukvarjati in imeti rad nekoga (saj ne da ga zaradi imena ne bi imel, pa vendar), ko te vsakič ob imenu spreleti groza.

Pa veliko sreče z malim srčijem.

Lp, Srči

Fuj in Fej!!!!!!!!!!

Ime določi TI!!! Saj si šef!!

Meni tudi ni všeč ime Sergej

New Report

Close