Najdi forum

Splash Forum Politični čvek Pa še kaj dobrega o vladi

Pa še kaj dobrega o vladi

Takole mi je rekel moder mož, ki je žal že umrl: Ko bodo prišli drugi časi in bodo spet stranke pri nas ti svetujem, da ne greš v nobeno. Bodi samo trdna in ponosna Slovenka, saj je to najtežji poklic na svetu.

Upam, da je tvoja radovednost potešena.

Meni bi bilo pa zelo všeč, če bi Janja vsaj enkrat argumentirala svoje (kakršnekoli) trditve. Ta vlada je najboljša, ministri so najboljši….in pika. Je Janja tako rekla.

Na svoji koži občutim kdaj kdo dela dobro za nas (zame), se pravi dobro vlada. Zakaj bi se potem ponavljala in podajala argumente za benaflekom, bossom, mikom, mml-om in še kom, ki vedno super tehtno opišejo in argumentirajo tisto, kar tudi meni leži na duši.

Do sedaj je ta vlada pokazala največ (beri zgoraj navedene forumaše) in dela zavzeto. Ko je bila 12 let LDS na oblasti se je zgodilo toliko afer -toliko krivčnega lastninjenja, še vedno nam je vladala udbomafija, tako da mora sedaj vsak količkaj pameten in da se izrazim malo nepolitično, tenkočuten človek občutiti razliko. Taisti ljudje sedaj napenjajo svoje “mišice” in se gredo neko kvazi opozicijo s tem, da podtikajo vladi stvari, ki ne držijo. Namesto, da bi s tehtnimi predlogi vladi pomagali čim bolje delati. Samo saj ti je znan tisti komunistični rek, da če
laži neprenehoma ponavljaš kmalu v glavah ljudi postane resnica…Važno je samo to, da spet pridejo na oblast in nas spet zamorijo za nekaj let…. kajne.Tista tvoja pripomba “je janja tako rekla” je odveč, rekli so mnogi drugi, jaz jim samo pritrjujem. Naslednjič se bom malo bolj potrudila in pismeno ponovila njihove ugotovitve.

Ta vlada je najboljša!

Argument? GOSPODARSKA RAST.

Veš, da je to temelj blaginje. In lahko pričakujemo pod tako vlado samo še boljše rezultate. Ti so in bodo še višji. Janez Janša je izjemen voditelj. Spoštujmo ga in ne nasedajmo primitivnim provokacijam.

Takole mi je rekel moder mož, ki je žal že umrl: Ko bodo prišli drugi časi in bodo spet stranke pri nas ti svetujem, da ne greš v nobeno. Bodi samo trdna in ponosna Slovenka, saj je to najtežji poklic na svetu.

Upam, da je tvoja radovednost potešena.[/quote]

Janja tega pa ne razumem. Biti trden in ponosen Slovenec ni in ne more biti poklic. “Trden in ponosen” je lastnost, ki jo človek ima ali pa ne. Slovenec pa je vsak, ki ima slovensko državljanstvo.

Po moje si to prepisala oziroma uporabila neko misel, ki pa s vprašanjem o tvojem poklicu in tvojim odgovorom na zastavljeno vprašanje, nima nič skupnega.

Vidiš to se zgodi človeku, ki hoče sebe prikazati, kako je oh in ah. Bodi to kar si. V prvi vrsti pa je najbolj pomembno, da si dober človek.

S to tvojo trditvijo:Slovenec je vsak , ki ima slovensko državljanstvo, pa se jaz ne strinjam.Državljan ja Slovenec pa daleč stran.ko boš z dušo in srcem za Slovenijo šele takrat si lahko rečeš da si Slovenec.Žal je v Sloveniji vse več državljanov vse manj pa Slovencev.

Ja, s tem se pa strinjam. Pravilno je državljan.

Upam, da je tvoja radovednost potešena.[/quote]

Janja tega pa ne razumem. Biti trden in ponosen Slovenec ni in ne more biti poklic. “Trden in ponosen” je lastnost, ki jo človek ima ali pa ne. Slovenec pa je vsak, ki ima slovensko državljanstvo.

Po moje si to prepisala oziroma uporabila neko misel, ki pa s vprašanjem o tvojem poklicu in tvojim odgovorom na zastavljeno vprašanje, nima nič skupnega.

Vidiš to se zgodi človeku, ki hoče sebe prikazati, kako je oh in ah. Bodi to kar si. V prvi vrsti pa je najbolj pomembno, da si dober človek.[/quote]

Ja vidiš in tak odgovor, kot je moj se pa zgodi tistemu, ki je preveč radoveden.
Ne vem od kod si se vzel vrabček, saj sem zgoraj odgovarjala Roji. Tipično za mestnega potepuha:-)) da se vmeša takole z leve.
Pa preveč se ne trudi z razumevanjem mojega odgovora..najbrž je prezapleten zate.

Sicer pa, o sveta preproščina – sedaj bo pa že vsak, ki je v teh kratkih letih dobil naše (v svetu zelo zaželjeno!) državljanstvo kar ad hoc postal tudi Slovenec. Pa če je še tako dober po srcu, če ni Slovenec, pač ni.
Se vidi kako je zanemarjena domovinska vzgoja. Ljudje še med državljanstvom in narodnostjo ne ločijo več.

Tvoj odgovor je bil slab (ker je bil prepisan), izgovor pa še slabši. Prepisuješ in ponavljaš to, na kar me je opozoril boss. In sem tudi priznala. Vsak se lahko zmoti. To je res sveta preproščina!!!

Sicer pa kot sem ti že napisala, če prepisuješ, se ti velikokrat zgodi “da klatiš neumnosti”. In tebi se je to zgodilo. Nimaš pa toliko j***, da bi to priznala. Zato še enkrat tvoj izgovor je za lase privlečen.

Čiv, čiv, čiv, iz leve ali desne, vzami kakor sama želiš.

Aha, štajerski vrabček. Zato je tako hud:-))

Hvala. Torej brez poklica.

Tale pregovor je pravi za firbčne babnice: Po svojem vatlu druge meri.

Da ga razumeš, ne garantiram. Sicer je pa meni za to čisto vseeno.

Pa srečno.

Saj ti ni treba biti nerodno, če si brez poklica. Te čisto razumem.
Vso srečo tudi tebi!

Izbereš svoj POKLIC za katerega čutiš, da si POKLICAN.

Vsak na tem svetu je poklican, da opravi svoje delo. S poklicem, ki je napisan na papirju ali pa s poklicem brez tega papirja. Vsi in vsak opravlja svoj poklic. Menim, da ni človeka brez poklica.

Večina rdečih šefov in direktorjev v prejšnjem režimu je bila brez poklicev, bili so sploh brez izobrazbe. Pa jih še danes častijo(te). Posebno zanimive so bile učiteljice, ki so jim takrat rekli tečajnice oz. šnelkurzovke. Nekatere med današnjimi učiteljicami so jim še danes močno podobne – zato se tudi tebi prav nič ne čudim, da imamo zahvaljujoč vašemu šnelkurzovskemu vzgajanju tako problematično mladino.
Brez srčne kulture in prave vzgoje tudi izobrazba ni nič vredna.
Naj ti ne bo nerodno, če nisi pravilno vzgojena. Kaj češ, nič ne moreš zato, kje si gor rasla.

pa kaj ste se sedaj spravle na to izobrazbo. Ali bomo sedaj morali še dokazovati z ustrezno šolo , če smo primerni za sodelovanje na forumih?

Imaš prav, totalna bedarija. Vendar včasih kakšni radovedneži zahtevajo da pokažeš diplomo, če hočeš sodelovati tule na forumu. Če jo ne pokažeš ti jo pa kar sami napišejo.
Meni je bilo v zabavo.
Pozdrav!

Večina rdečih šefov in direktorjev v prejšnjem režimu je bila brez poklicev, bili so sploh brez izobrazbe. Pa jih še danes častijo(te). Posebno zanimive so bile učiteljice, ki so jim takrat rekli tečajnice oz. šnelkurzovke. Nekatere med današnjimi učiteljicami so jim še danes močno podobne – zato se tudi tebi prav nič ne čudim, da imamo zahvaljujoč vašemu šnelkurzovskemu vzgajanju tako problematično mladino.
Brez srčne kulture in prave vzgoje tudi izobrazba ni nič vredna.
Naj ti ne bo nerodno, če nisi pravilno vzgojena. Kaj češ, nič ne moreš zato, kje si gor rasla.[/quote]

Vsi smo srečni, da imamo tudi langsamkurzovke kot ti npr…

Kdo pa govori o izobrazbi, halo?!!!
Samo po poklicu jo je vprašala, pa je baba čist iz sebe.

Bravo Dec, točno tak je kot si napisal. Baba je skor znorela, ko jo je vprašala po poklicu, zvlekla je skupi vse od izobrazbe, šnelkurzov, rdečih in belih. Samo bistva ni povedala. Očitno se srami. Pa le zakaj.

Sn se spomnu. Morti je pa TAJNI AGENT in dela v SOVI?????????????????

Me pa res zanima pod kaj ti razumeš te pojme : izobrazba , poklic, delovno mesto.

Bajuk je bil proglašen za najboljšega finančnega ministra v EU, racionaliziral je porabo proračunaskega denarja, kar je osnovna naloga finančnega ministra. Naštel bi tudi druge uspehe, a imamo “svobodne” medije, ki po naročilu ultralevakov ne smejo pisati o dosežkih sedanje vlade. Bajuk je eden od ključnih mož za uspešno delo sedanje vlade.

Pred umestitvijo vlade je Rop rohnel, da se bodo spravili na Bajuka češ, da je najšibkejša točka vlade. A je njemu in medijem po njegovo kontrolo zamašila rilec omenjena nagrada iz EU.

[/quote]
Ne moreš da verjameš. Bajuk je bil deležen nagrade izključno zaradi trenutka!!!!!!!!!Trenutka ko je kdo drug kot Slovenija kot prva od novink uvedla namesto tolarja EVRO. TO IN NIČ DRUGEGA!Nagrada za pogum, katerega ta vlada veselo preiskuša na ramenih nas, državljanov. Mi pa ploskamo in se veselimo. Česa? Da je Bajuk evropski financar leta! Z veseljem ga vračam Argentino, katera je totalni BANKROT. Čudno ne, pa tak strokovnjak iz tistih krajev??? Joj uboga naivna raja, kaj vse nam bo ta Evropa še prodala.

Verjetno tudi janja ne razume, zato jo je tako hudo zmedlo in razkačilo, hehehe…

Pogumni osvajajo vrhove in pobirajo nagrade.

O Bajuku vse dobro, vsaka mu čast, je mož na pravem mestu.

Na, za povrh pa še Zavarovalnica Triglav. Tudi Bajukovo maslo, mar ne?

Bajuk je bil proglašen za najboljšega finančnega ministra v EU, racionaliziral je porabo proračunaskega denarja, kar je osnovna naloga finančnega ministra. Naštel bi tudi druge uspehe, a imamo “svobodne” medije, ki po naročilu ultralevakov ne smejo pisati o dosežkih sedanje vlade. Bajuk je eden od ključnih mož za uspešno delo sedanje vlade.

Pred umestitvijo vlade je Rop rohnel, da se bodo spravili na Bajuka češ, da je najšibkejša točka vlade. A je njemu in medijem po njegovo kontrolo zamašila rilec omenjena nagrada iz EU.

[/quote]
Ne moreš da verjameš. Bajuk je bil deležen nagrade izključno zaradi trenutka!!!!!!!!!Trenutka ko je kdo drug kot Slovenija kot prva od novink uvedla namesto tolarja EVRO. TO IN NIČ DRUGEGA!Nagrada za pogum, katerega ta vlada veselo preiskuša na ramenih nas, državljanov. Mi pa ploskamo in se veselimo. Česa? Da je Bajuk evropski financar leta! Z veseljem ga vračam Argentino, katera je totalni BANKROT. Čudno ne, pa tak strokovnjak iz tistih krajev??? Joj uboga naivna raja, kaj vse nam bo ta Evropa še prodala.[/quote]

Bajuk je postal finančni minister leta še zaradi kaj drugega kot uvedbe evra, ker so mu nagrado podelili veliko prej kot smo zamenjali valuto. Malo si preberi. Je pa bilo njegovo dobro poslovanje podlaga za kasnejšo uvedbo evra. Pa Mramorja tudi. Vendar je Bajuk ministroval še boljše.

Za nas bi bilo neprimerno boljše, če bi komuniste poslali v Rusijo, kot so morali Slovenci bežati v Argentino. Od komunistov ni bilo drugega kot samo kri in veliko sranja. Čudim se tvoji aroganci glede na komunistične “dosežke” iz preteklosti.

New Report

Close