Najdi forum

Splash Forum Politični čvek Pa še kaj dobrega o vladi

Pa še kaj dobrega o vladi

prestrog si,
pa še iz pogreba prihajaš.

Živim od danes do jutri in me malo briga kaj so tebi komunisti slabega storili pred 50+ leti. Pa tud malo mi je mar zakaj so jo Bajukovi predniki ucvrli. Moti pa me da se je vrnil in uživa v sadovih ki mu jih je zgradil narod Titovem času in se baha kot da bi bila njegova zasluga da je Slovenija danes uspešna.
Pa še to. Kdo in kaj pa si ti da boš meni očital aroganco. Meni se za razliko od tebe čas v katerem sem živel do l.1991 ni zdel napačen, žal to vem šele sedaj ko so mi vladajo lopovi katerim Dolanc, Kardelj in podobni do kolen niso segli. Zato si ali eden od teh lopovov ali pa ti je tisto malo možganov oprala cerkev in pač ne vidiš dlje od laatnega nosu

Dolanc, Kardelj in podobni lopovi so stali do kolen v krvi.

Škoda, da nisi v torek 3.7. gledal filma “Za resnični konec vojne ali rognroll”. Bi imel kaj videti. Svojega mnenja seveda kljub očitnim dokazom ne bi spremenil, tebi se čas do l. 1990 še vedno ne bi zdel “napačen”.

pred nekaj trenutki sem vam napisal svoje mnenje o vašem obnašanju. Mislim, da ste prekršila vse mere, ko vaše skrajno žaljivo pisanje objavljate v vseh temah.

Moderator oziroma lastnik ali kdorkoli že je zadolžen za forum med.over. net. bi moral TAKOJ ukrepati. Gre za žalitve konkretnih ljudi, za katere nimate dokazov in si tega nikakor ne smete dovoliti.

Postavlja se tudi vprašanje ETIČNOSTI na tem forumu?

pred nekaj trenutki sem vam napisal svoje mnenje o vašem obnašanju. Mislim, da ste prekršila vse mere, ko vaše skrajno žaljivo pisanje objavljate v vseh temah.

Moderator oziroma lastnik ali kdorkoli že je zadolžen za forum med.over. net. bi moral TAKOJ ukrepati. Gre za žalitve konkretnih ljudi, za katere nimate dokazov in si tega nikakor ne smete dovoliti.

Postavlja se tudi vprašanje ETIČNOSTI na tem forumu?[/quote]

A mogoče ni res kar je navedla jaNjA?

Da je Tito kaj zgradil, ta je pa dobra. No, nekaj vsekakor je, a je neprimerno več porušil, pokradel in pobil. Juga je BANKROTIRALA in zasluga povojnih vlad je, da imamo nek standard. S tem, da je veliko prispevala prva osamosvojitvena vlada. Moti me edino, da slovenska družba nima pravih vrednot in bomo izumrli, če se kaj drastičnega ne spremeni.

In ja, ta komunistična aroganca preprečuje, da bi zaživeli kot zrel narod. Ta aroganca temelji na pravljičnih zgodbah iz pravljičnega NOB. Bolje bi bilo, da bi si komunisti nalili čistega vina o svoji preteklosti in začeli pošteno sodelovati z drugače mislečimi.

Sploh je komunistična aroganca smešna, ker komunisti nimajo dobrih referenc niti po svetu. Vse komunistične države so bankrotirale ali pa životarijo: Kuba, Severna Koreja.

Teh malenkosti nekateri pač ne opazijo. Niti bivše SZ. Da o takoimenovani SFRJ ne govorimo.

“Pa še kaj dobrega o vladi”

91 {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} Slovencev je zadovoljnih.

Ja, pa ne z vlado. Džizs, kako to eni po svoje obrnete.

Večina tudi z vlado. Smo imeli že veliko slabše.

Pa spet nekaj dobrega o vladi.

Ostalo bo več od plače. Brezplačni vrtci!!! Brez razlike za bogate ali manj bogate. Upam, da ne bo izbruhnila tu gor “faušarija”.

Bom čisto kratek.. nekateri v vladi so dobri (samo jih ne najdem :)) nekateri so slabi (pa jih je preveč za naštet)…

Glede argumentov uspešnosti vlade:

1. padec nezaposlenosti je fiktiven ker zaradi spremembe kritrijev zdaj nekateri nezaposleni niso več zajeti v statistikah
2.visoka gospodarska rast je posledica dejstva, da zdaj v analizah zajemajo tudi vsa državna naročila (na primer vojaška) in ostale državne mahinacije…Prej tovrstnih podatkov niso šteli k gospodarstvu. Ali je to prav ali ne pa naj presodi kdo drug…

Vse je stvar pogleda…. Ministrom na ogledu onkologije je bilo tudi čisto vredu, da je v prostorih 29 stopinj celzija pa da voda ni uporabna… še enkrat stvar pogleda…

L.P.

Če nekam daš moraš nekje vzet..preprosta finančna matematika…. vrtci bodo brezplačni tako kot je brezplačna osnovna šola…. Če pa te zanima kje vlada jemlje, da lahko da tam kjer je javno najbolj vidno pa uporabi “Iskanje” in moje uporabniško ime…

L.P.

Pa šele ob tej vladi ti je vse to na dlani:-))Prejšnjih 12 let je bilo pa vse na odličnem vrhuncu; čudno, da je pred tremi leti prejšnja vlada padla, če je bilo vse tako super porihtano.
No ja, sicer pa ti že veš, kako je treba zganjat demagogijo.

Sedaj pa resno: s takim vladanjem, kot je sedaj nas je zadovoljna večina Slovencev. Pa če si priznate ali ne. Da pa se vlada menja na 4 leta je pa prav, če se gremo demokracijo. Naj se vidi in presodi, kdo bolje dela.

Večina tudi z vlado. Smo imeli že veliko slabše.[/quote]

In veliko boljše tudi.Pa upajmo, da bo naslednja še boljša.

Dobro jim je šlo, sedaj pa ta neumnost z brezplačnim vrtcem. Tega pa tej vladi ne oprostim. Cigani se bodo razmnoževali kot zajci.
Tudi jaz upam, da bo naslednja vlada še boljša in da bo preklicala to neumnost.

Katera pa je bila boljša doslej? Spomin mi žal ne seže tako daleč. Se pa strinjam, da bi bila vsaka naslednja lahko še boljša. Tudi za svoje državljane. Vse.

Kakšni cigani? Saj jih v vrtcu skoraj ni, razen tistih par, katerih starša sta oba slučajno zaposlena. Teh pa je koliko? Za vzorec.

Res pa je, da bi se veliko staršev odločilo še za kakšnega otroka, če bi bilo manj stroškov z njimi. Vrtec pa je kar eden večjih zalogajev v družinski blagajni.

Nič skrbi s Cigani. To bo zanemarljivo napram sedanjim stroškom oz. prihrankom za mnoge družine v zvezi plačevanja vrtcev.

JanJa saj nisem rekel, da je prej bil vse v redu (no nezaposlenosti v bivši jugi nismo poznali … storilnosti pa tudi ne :)). Hotel sem samo povdarit, da nekateri uspehi le niso tkšni kot se jih kaže.

Ker pa očitno nisi uporabili iskalnika pa čisto na kratko kje je država vzela in na kakšen način…

1.sprememba davčne lestvice in olajšav za otroke. Tisti z visokimi dohodki in enim otrokom profitirajo ogromno tisti z niskimi plačami in več otroci so na zgubi (malo po googlaj pa boš našla izračune)

2a. spremeni kriterije za upravičenost do dodatka za nego za tako ali drugače prizadete otroke s čemer jih večina do njega ni več upravičena (otroci so bili “politično” pozdravljeni)
2b. pravico do 50{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} olajšave za otroka s posebnimi potrebami veže na pravico do dodatka za nego (glej točko 2a). Končni efekt? Po podatkih naše zdravnice iz razvojne ambulante je odpadlo cca 85 prejšnjih upravičencev.

Vidiš, če mi zdaj rečejo, da bom otroka lahko brezplačno dal v vrtec mi osebno niso “dali” ničesar, ker so mi na drugi strani ukinili dodatek za nego pa še pri davčnih olajšavah so me prikrajšali. 1:0 za državo in poceni politične točke….

Žal pa nas je očitno vseeno premalo, da bi se nas slišalo… pa itak ne bi hasnilo..

L.P.

New Report

Close