Pa še o ljubosumju…
STE LJUBOSUMNI?
Oziroma…če vam določena oseba nekaj pomeni…pa naj bo to mož, fant, žena, ljubica….karkoli…in se okrog nje ali njega smuka nekdo drug…ali ena druga…ali pa da vidite, da vam ljuba oseba kokolira z drugim….drugo….kako reagirate?? Ste ljubosumni….poskušate to skriti….???
Tako.
Dovolj za zdaj.
evola nekaj napotkov…..
…..ker se živi samo nekrat…zakaj pa moški potem ne bi uživali….dve pupike…superrrrrrrrrrrrrrrrrrrr….naenkrat…opssssss
..no obstaja majhen problemček…..namreč, da pupe nimate razumevanja za taka razmerja, kjer se moški razdaja…hihiih..čeprav… spomočjo majhnih trikov, se mogoče pa tudi to da rešit……..v korist obeh pupik…hehehe
-prvo moški naj se nauči na pamet..kot pesmico…nekaj osnovnih podatkov…ne vem…kako je ime njeni materi, kaj rada je,kdaj ima rojstni dan in ostale malenkosti, ki ženskam toliko pomenijo…
– vedno obiskujte je v njenem stanovanju…..tako ni skrbi, da bi zakrivali kakšne sledi….pa še onemogočite možnost, da bi se obe srečali…hahah
ali pa da bi katera našla kakšne tangice, ki niso njena številka…opssss
– nikoli ne planirajte dva sestanka v istem dnevu..razen če ste porečeni….heheheheh….takrat posebej pazite, kako boste dišali in razne druge sledove….
Povzetek: nikoli ne postanite nenasitni…..z dvema se še nekako da, tri pupike-to bi bilo že forsiranje……toda štiri…..samo boste krivi, če ne boste preživeli…hahahah
skratka……če ne morete zdržati, potem raje pogosteje menjajte partnerice..naprimer z nobeno več kot dva tedna…..
upam, mala….da sem bil razumljiv…pa da mi ne bi pripisala tega meni………………
zvezdika….a pa si ti ljubosumna?