Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Pa še o ljubosumju…

Pa še o ljubosumju…

STE LJUBOSUMNI?

Oziroma…če vam določena oseba nekaj pomeni…pa naj bo to mož, fant, žena, ljubica….karkoli…in se okrog nje ali njega smuka nekdo drug…ali ena druga…ali pa da vidite, da vam ljuba oseba kokolira z drugim….drugo….kako reagirate?? Ste ljubosumni….poskušate to skriti….???

Tako.

Dovolj za zdaj.

The best in life is free

Ja sem.Pa sem mislil,da nisem. :-((

evola nekaj napotkov…..

…..ker se živi samo nekrat…zakaj pa moški potem ne bi uživali….dve pupike…superrrrrrrrrrrrrrrrrrrr….naenkrat…opssssss

..no obstaja majhen problemček…..namreč, da pupe nimate razumevanja za taka razmerja, kjer se moški razdaja…hihiih..čeprav… spomočjo majhnih trikov, se mogoče pa tudi to da rešit……..v korist obeh pupik…hehehe

-prvo moški naj se nauči na pamet..kot pesmico…nekaj osnovnih podatkov…ne vem…kako je ime njeni materi, kaj rada je,kdaj ima rojstni dan in ostale malenkosti, ki ženskam toliko pomenijo…

– vedno obiskujte je v njenem stanovanju…..tako ni skrbi, da bi zakrivali kakšne sledi….pa še onemogočite možnost, da bi se obe srečali…hahah
ali pa da bi katera našla kakšne tangice, ki niso njena številka…opssss

– nikoli ne planirajte dva sestanka v istem dnevu..razen če ste porečeni….heheheheh….takrat posebej pazite, kako boste dišali in razne druge sledove….

Povzetek: nikoli ne postanite nenasitni…..z dvema se še nekako da, tri pupike-to bi bilo že forsiranje……toda štiri…..samo boste krivi, če ne boste preživeli…hahahah

skratka……če ne morete zdržati, potem raje pogosteje menjajte partnerice..naprimer z nobeno več kot dva tedna…..

upam, mala….da sem bil razumljiv…pa da mi ne bi pripisala tega meni………………

zvezdika….a pa si ti ljubosumna?

leta letijo - iščem stevardeso.....

jaz osebno sem mislila, da nisem ljubosumna…pa ugotavljam, da malček sem….vendar ne na vsakega…pardon vsako….

Odvisno kaj o komu vem…oz. kaj kdo komu pomeni oz. je pomenil…. TAKO!!!:))))))))

The best in life is free

a ti jaz kaj pomenim?

ma tebe imam pa itak rada….

The best in life is free

hja, to je pa tako: če si ljubosumna pomeni, da ga imaš rada……. in kontra……. se razume…….

meni je to nekaj samoumevnega………. drgač tistega bolestnega ljubosumja pa ne prenašam……….

čau Stelčka

Če sem ljubosumna pomeni, da ga imam rada….ali da ga ljubim????:))))

he, he, he….CMOKA Helčika…

Aja……..tistega bolestnega ljubosumja pa ne mi niti omenjat….Sem imela zadosti enga takega enkrat v življenju:(((((((((((((

The best in life is free

hja, a zdaj bomo pa razglabljale o razliki med IMETI RAD in LJUBITI? ;))))

ej, Stelčka… sej te ne bi hotla drezat z enim vprašanjem… ma tudi mene je zbodlo v enem tvojem spodnjem postu, da je nekdo hudo bolan…. a ga mogoče tudi jaz poznam?

Ne vem če ga poznaš….je pa iz Ž…. (če ni enake starosti kot tvoj M…)???

The best in life is free

Če dobiš pravi dve, vse gre.

hmmmm, a tako mlad je potem? ufffffffffffaaaa
ma mogoče ga poznam, samo ne vem o katerem govoriš, ker ni še prišlo do mojih uhljev….. enih par jih že poznam s tam…….

Tip je iz VŽ sam podrobnosti ti bom raje povedale al na mail…ali pa osebno….

The best in life is free

ja, zmenjenu…. sej itak mormo kej na kofetek it, drgač se bomo vidle šele v septembru na pohodu ;))

saj saj…smotka..ravno ko se prav ogrejem….pa ti z drugimi pupami raje….ops

smrkkkkk

se mormo res kaj videt….pa kakšno na jezik vržt:)))))))))

The best in life is free

New Report

Close