Pa se znate vi še o čem drugem pogovarjat
Glede na izkušnje, ki jih zgoraj opisuješ, si videl bolj sebe. :))
Glede na izkušnje, ki jih zgoraj opisuješ, si videl bolj sebe. :))[/quote]
Tom Cruise za avatar, prejšnji je bil celo Sadni, in vsakodnevno meketanje nad ženskami, ni dvoma. 🙂
Takulturni uči, da je v debati neprimerna beseda gej, če je lahko peder. Pester izbor kot teme, ki mu niso povšeč.
Ona, v tej temi je zdele strasten le avtor )))
Glede na izkušnje, ki jih zgoraj opisuješ, si videl bolj sebe. :))[/quote]
Tom Cruise za avatar, prejšnji je bil celo Sadni, in vsakodnevno meketanje nad ženskami, ni dvoma. :)[/quote]
Ko imaš enkrat take izkušnje … “Kaj je tu tok prijetnega si kačo zamotat za vrat do konca življenja ? A ti je gut, k ne moreš prit do zraka ? A ti je fajn bit zaprt v kletki”, ti preostane le še jamranje, če se že spremenit ne moreš. :))
Tip k ženske gleda v notranjost, nav nikol dubu za fukat. Taki ste friendzonani ponavadi že na prvem zmenku.
jbga, kar je res, je res :))))
saj ti si prvi “babji dedec” v vrsti, vodilni na forumu (no, vsaj nekje, ane), ki odpiraš teme povzetkov rumenega tiska :))))) “s kom je/bo poročen tom cruise, ronaldo – nadbitje, kako iti na veliko potrebo, s katerim nebesnim znamenjem bom kopatibilna”…
imaš zanimive bralne hobije (not) – kot da bi poslušala babje glupače iz osnovne šole, ki so vse končale neke skrajšane programe in jih je nek lokalni fičfirič napumpal še pred 20-im letom ter pobegnil, še preden je mulec ven padel
Jožko je original 😉
Eden in edini
Ti vedno v neko slabo družbo padeš. Ti nikol ni sumljivo? 🙂
ko boš!!! imel lahko trdega vsaj za svoj drk, boš zasledil, da se menimo o f.uku, na.bijanju, vagi.nalcih, ana.lcih, ora.li, špricu med joške, požiranju sperme …
za tvojo branžo so te teme pač nevidne
Bi prej reku, da si ti taka. Skos neki rineš vame, me citiraš z nekimi neumestnimi, bolanimi pripombami.[/quote]
Sej si zajeban no.
Ti vedno v neko slabo družbo padeš. Ti nikol ni sumljivo? :)[/quote]
Na budale naletiš povsod. Bolj, ko si družaben, več jih srečaš.
Samo tko me zanima… druge teme, ane, imajo mogoče v drugem forumu?
Omar…
PS. Men je dolgčas, ker poleti ni tolk posla pa na dopust čakam… a ti tud?
Človek dnevno hodi v trafiko že malo naveličan, ker imajo samo revije in čigumije in se pač začne pritoževat, če ne morejo prodajat še sendvičev in športne opreme. Probat ni greh. :))
Znamo. Jaz raje v živo debatiram. Tipkat cele strani, da bi nekaj kolikor toliko razložila, se mi res ne da.
Človek dnevno hodi v trafiko že malo naveličan, ker imajo samo revije in čigumije in se pač začne pritoževat, če ne morejo prodajat še sendvičev in športne opreme. Probat ni greh. :))[/quote]
Jeba ja, zgleda sm vs precenu 🙂
Bi prej reku, da si ti taka. Skos neki rineš vame, me citiraš z nekimi neumestnimi, bolanimi pripombami.[/quote]
Sej si zajeban no.[/quote]
Ata se mu še sedaj opravičuje…. 😉
Saj to sva se zmenila na zasebnem, da bova tebe….. ker vse se okoli tebe in samo tebe vrti…. 😛
Stari, upam, da ti vsaj ena odpiše na privat, res, prov privošču bi ti. Tok enga truda, pa energije vložiš v to….priden.
Tebi pa tega ne privoščimo, da ne boš imel občutka, da te kaj duši. :))
Tebi pa tega ne privoščimo, da ne boš imel občutka, da te kaj duši. :))[/quote]
To, da mi ne privoščite, da si kdaj najdem žensko, že itak vem. Še najraje bi me videli na tleh, obupanga, s samomorilskimi nagnenji in si s tem popestrili svoj že tako beden life. Kot da kdo nuca nasvete psihopatov, ki svetujejo/pomagajo samo zato, da lahko izpadejo pametni večjemu številu ljudi? Nimate vi srca za to…
Forum je zaprt za komentiranje.