Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Pa se znate vi še o čem drugem pogovarjat

Pa se znate vi še o čem drugem pogovarjat

Glede na izkušnje, ki jih zgoraj opisuješ, si videl bolj sebe. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Glede na izkušnje, ki jih zgoraj opisuješ, si videl bolj sebe. :))[/quote]

Tom Cruise za avatar, prejšnji je bil celo Sadni, in vsakodnevno meketanje nad ženskami, ni dvoma. 🙂

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Takulturni uči, da je v debati neprimerna beseda gej, če je lahko peder. Pester izbor kot teme, ki mu niso povšeč.

Ona, v tej temi je zdele strasten le avtor )))

Glede na izkušnje, ki jih zgoraj opisuješ, si videl bolj sebe. :))[/quote]

Tom Cruise za avatar, prejšnji je bil celo Sadni, in vsakodnevno meketanje nad ženskami, ni dvoma. :)[/quote]
Ko imaš enkrat take izkušnje … “Kaj je tu tok prijetnega si kačo zamotat za vrat do konca življenja ? A ti je gut, k ne moreš prit do zraka ? A ti je fajn bit zaprt v kletki”, ti preostane le še jamranje, če se že spremenit ne moreš. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Glej kdo se oglaša, Matjažko. Čudno da nisi še v roza obarvan.

Tip k ženske gleda v notranjost, nav nikol dubu za fukat. Taki ste friendzonani ponavadi že na prvem zmenku.

jbga, kar je res, je res :))))

saj ti si prvi “babji dedec” v vrsti, vodilni na forumu (no, vsaj nekje, ane), ki odpiraš teme povzetkov rumenega tiska :))))) “s kom je/bo poročen tom cruise, ronaldo – nadbitje, kako iti na veliko potrebo, s katerim nebesnim znamenjem bom kopatibilna”…
imaš zanimive bralne hobije (not) – kot da bi poslušala babje glupače iz osnovne šole, ki so vse končale neke skrajšane programe in jih je nek lokalni fičfirič napumpal še pred 20-im letom ter pobegnil, še preden je mulec ven padel

Reč Primožu nej te poviša za moderatorja, da boš mel še tist srček zravn.

Jožko je original 😉
Eden in edini

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Edini ? No ja, bi reku, da vas je tu kar nekaj takih…

Ti vedno v neko slabo družbo padeš. Ti nikol ni sumljivo? 🙂

ko boš!!! imel lahko trdega vsaj za svoj drk, boš zasledil, da se menimo o f.uku, na.bijanju, vagi.nalcih, ana.lcih, ora.li, špricu med joške, požiranju sperme …

za tvojo branžo so te teme pač nevidne

Bi prej reku, da si ti taka. Skos neki rineš vame, me citiraš z nekimi neumestnimi, bolanimi pripombami.[/quote]

Sej si zajeban no.

Ti vedno v neko slabo družbo padeš. Ti nikol ni sumljivo? :)[/quote]
Na budale naletiš povsod. Bolj, ko si družaben, več jih srečaš.

Samo tko me zanima… druge teme, ane, imajo mogoče v drugem forumu?

Omar…

PS. Men je dolgčas, ker poleti ni tolk posla pa na dopust čakam… a ti tud?

Človek dnevno hodi v trafiko že malo naveličan, ker imajo samo revije in čigumije in se pač začne pritoževat, če ne morejo prodajat še sendvičev in športne opreme. Probat ni greh. :))

Znamo. Jaz raje v živo debatiram. Tipkat cele strani, da bi nekaj kolikor toliko razložila, se mi res ne da.

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Človek dnevno hodi v trafiko že malo naveličan, ker imajo samo revije in čigumije in se pač začne pritoževat, če ne morejo prodajat še sendvičev in športne opreme. Probat ni greh. :))[/quote]
Jeba ja, zgleda sm vs precenu 🙂

Bi prej reku, da si ti taka. Skos neki rineš vame, me citiraš z nekimi neumestnimi, bolanimi pripombami.[/quote]

Sej si zajeban no.[/quote]

Ata se mu še sedaj opravičuje…. 😉

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Tko ja, kr še ji pomagaj. Mogoče ti bo potem prej odpisala na zasebnem…

Saj to sva se zmenila na zasebnem, da bova tebe….. ker vse se okoli tebe in samo tebe vrti…. 😛

Pa ti si pravi mačo. Alfa in Omega socialnih omrežij.

Stari, upam, da ti vsaj ena odpiše na privat, res, prov privošču bi ti. Tok enga truda, pa energije vložiš v to….priden.

Tebi pa tega ne privoščimo, da ne boš imel občutka, da te kaj duši. :))

Tebi pa tega ne privoščimo, da ne boš imel občutka, da te kaj duši. :))[/quote]
To, da mi ne privoščite, da si kdaj najdem žensko, že itak vem. Še najraje bi me videli na tleh, obupanga, s samomorilskimi nagnenji in si s tem popestrili svoj že tako beden life. Kot da kdo nuca nasvete psihopatov, ki svetujejo/pomagajo samo zato, da lahko izpadejo pametni večjemu številu ljudi? Nimate vi srca za to…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close