Pa se znate vi še o čem drugem pogovarjat
Lepolaska, Goldfish, Senza, Banana, Starunkla,…Še enkrat preračuni te %.[/quote]
O prjatu. O čem bi se pa ti pogovarjal? O dolžini svojega izliva? O postravmatskih dogodkih? Slednje bi bilo še smiselno ja, bi ti morda kdo pomagal. Vidim, da sem pobožala tvoj egoček in še zdaj nisi prebolel. Damn.
Marko, če ne bi bilo na svetu razočaranih ljudi, bi tvoje življenje bilo povsem nesmiselno. Komu bi potem nudil nasvete, s kom bi se pogovarjal? A bi se fental, ko bi gledal okoli sebe ljudi nasmejanih obrazov, se družit, zafrkavat, ti pa doma za računalnikom povsem sam, brez enega pravega prijatelja?
Tebi pa tega ne privoščimo, da ne boš imel občutka, da te kaj duši. :))[/quote]
To, da mi ne privoščite, da si kdaj najdem žensko, že itak vem. Še najraje bi me videli na tleh, obupanga, s samomorilskimi nagnenji in si s tem popestrili svoj že tako beden life. Kot da kdo nuca nasvete psihopatov, ki svetujejo/pomagajo samo zato, da lahko izpadejo pametni večjemu številu ljudi? Nimate vi srca za to…[/quote]
Ne ne, jaz ti privoščim, da dihaš s polnimi pljuči, zato se moraš ženskam čim bolj izogibat. 🙂
Tebi pa tega ne privoščimo, da ne boš imel občutka, da te kaj duši. :))[/quote]
To, da mi ne privoščite, da si kdaj najdem žensko, že itak vem. Še najraje bi me videli na tleh, obupanga, s samomorilskimi nagnenji in si s tem popestrili svoj že tako beden life. Kot da kdo nuca nasvete psihopatov, ki svetujejo/pomagajo samo zato, da lahko izpadejo pametni večjemu številu ljudi? Nimate vi srca za to…[/quote]
Hehe, ne bo držalo. Ko boš ob sebi imel eno, ki te bo dovolj prevzela, boš tule bolj malo in se bo dalo bolj kulturno debatirat.
Osebno ti želim veliko uspeha pri ženskah!
…upam, da si uporaben še za kaj drugega kot samo za forumsko nakladanje. 😛
zmolimo en rožen kranc za uboge na duhu MONa
Tole pa ne bo nikakor držalo!
Pa tale Tom je res antipatičen moški.. prav nič privlačen..
Hehe, ne bo držalo. Ko boš ob sebi imel eno, ki te bo dovolj prevzela, boš tule bolj malo in se bo dalo bolj kulturno debatirat.
Osebno ti želim veliko uspeha pri ženskah!
…upam, da si uporaben še za kaj drugega kot samo za forumsko nakladanje. :P[/quote]
Tudi jaz ti želim, da si najdeš žensko, ampak s tem odnosom jih verjetno odganjaš od sebe in ne privabljaš k sebi.
Jao, kaj ne veš, da so še drugi forumi, ne le ta?
Imaš na MONu veliko različnih forumov. Ti visiš pa v tem, ki je tako blazno dolgočasen.
Imaš pa tudi izven MONa kup različnih forumov.
O športu, gorah, tehniki. Verjetno bi se našel tudi kak tak zate, o rumenih zadevah pa to.
Forum je zaprt za komentiranje.